MilkShake Moisture Plus Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

MilkShake Moisture Plus Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems plaukams Padidinti

MilkShake Moisture Plus Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

Prekės ID: 51739
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 51739
Pirkėjų atsiliepimai: 27

12,99 €

Prekės ID: 51739
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 51739
Pirkėjų atsiliepimai: 27

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, daro plaukus lengviau valdomus, minkštinanti, suteikia purumo, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, atkūrimui/atstatymui, spalvai išlaikyti, puoselėja, suteikia elastingumo, apsaugo, energizuoja, glotnina, glotninanti, grąžina gyvybingumą, maitinanti, palengvina plaukų iššukavimą, plaukų plovimui, prideda sveiką blizgesį, švelnininimui
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su papajos ekstraktu, Su braškių ekstraktu, Su Vertingais Kompleksais, Su Hialurono rūgštimi, Su pieno baltymais, Be Parabenų, Be SLS (natrio laurilsulfatas), Su Pieno Rūgštimi, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Moisture Plus drėkinamasis šampūnas sukurtas efektyviai ir rūpestingai plaukų priežiūrai. Speciali produkto formulė sukurta taip, kad palaikytų natūralų sausų plaukų drėgmės balansą, padėtų juos atgaivinti ir lengviau suvaldyti.

Produktas sukurtas pasitelkus įvairių vertingųjų komponentų galią todėl padeda suminkštinti plaukus, suteikia jiems glotnumo ir spindesio. Dėl sudėtyje esančių pieno baltymų šis Milkshake šampūnas efektyviai regeneruoja plaukų struktūrą ir atkuria sveiką jų išvaizdą. Hialurono rūgštis pasižymi intensyviu drėkinamuoju poveikiu, todėl suteikia plaukams žvilgesio ir natūralaus švelnumo. O ekologiškas papajų ekstraktas ir kiti antioksidantai, kuriais taip pat papildytas MilkShake Moisture Plus šampūnas, mažina laisvųjų radikalų daromą žalą ir saugo plaukų spalvą nuo blukimo.

Drėkinamasis Milkshake šampūnas tinka tiek išsausėjusiems, tiek spindesį ar gyvybingumą praradusiems plaukams. Maistinėmis medžiagomis ir kitais veikliaisiais komponentais papildyta produkto sudėtis leidžia akimirksniu atkurti optimalų jų drėgmės balansą ir spindesį. Todėl jau po pirmo karto plaukai tampa sudrėkinti ir atgaivinti, o, naudojant priemonę reguliariai, atgauna visapusiškai sveiką išvaizdą.

Pagrindinės produkto savybės:

  • užtikrina intensyvų drėkinimą;
  • aprūpina plaukus maistinėmis medžiagomis;
  • padeda lengviau suvaldyti nepaklusnius plaukus;
  • suminkština ir sušvelnina plaukų paviršių;
  • išlaiko ryškią plaukų spalvą;
  • pasižymi maloniu papajų aromatu.

Drėkinamasis MilkShake šampūnas – tai gyvybingų, spindinčių ir paslankių plaukų paslaptis.  

Be SLES. Be parabenų. 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Dicaprylyl Ether, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Styrene/Acrylates Copolymer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, PEG-8 Dimethicone, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Quinoa, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Butylene Glycol, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

27 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Inga country flag 2024-03-16

Labai patinka !

Rasa country flag 2024-03-12

Puiki priemonė

Laura J. country flag 2024-03-08

Puikus šampūnas,pojūtis po pirmo panaudojimo.Plaukai mažiau riebaluojasi.Labai greitas pristatymas.

Jūratė L. country flag 2024-02-23

Puikus

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Moisture Plus Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

MilkShake Moisture Plus Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui