CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis šampūnas sausiems plaukams Padidinti

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

Prekės ID: 33374
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 16
Prekės ID: 33374
Pirkėjų atsiliepimai: 16

12,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 33374
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 16
Prekės ID: 33374
Pirkėjų atsiliepimai: 16

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 355 ml., 946 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, plaukų plovimui, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, atkūrimui/atstatymui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, daro plaukus lengviau valdomus, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, grąžina gyvybingumą, puoselėja, švelnininimui, minkštinanti, glotnina, glotninanti, maitinanti, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, tramdo šiaušimąsi, gerina kraujotaką, pagerina plaukų šaknų aprūpinimą krauju, stiprina plaukų folikulus, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Šiurkštiems, Silpniems, Nepaklusniems, Nualintiems, Pažeistiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Kokosų Aliejumi, Su kokosų aliejumi, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Levandų aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su dilgėlių ekstraktu, Su Čiobrelių Ekstraktu, Su pipirmėčių ekstraktu, Su rozmarinų ekstraktu, Su Šalavijų ekstraktu, Su Keratinu, Su Šilko kompleksu, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Šilko baltymais, Su šilku, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Be Parabenų, Be Sulfatų, be Glitimo, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture Shampoo drėkinamasis šampūnas efektyviai valo ir intensyviai puoselėja plaukus bei galvos odą.

Kruopščiai apgalvota produkto formulė padeda atgaivinti išsausėjusius, šiurkščius, spindesį ir gyvybingumą praradusius plaukus. CHI Deep Brilliance šampūnas švelniai šalina dulkes, riebalų sankaupas ir kitus nešvarumus. Tačiau priemonė taip pat padeda atkurti optimalų plaukų drėgmės balansą ir atgaivinti juos nuo šaknų iki galiukų. Dėl to šis produktas suteikia plaukams glotnumo, elastingumo ir akinamo žvilgesio.

CHI Deep BrillianceOptimum Moisture Shampoo plaukų šampūnas sukurtas pasitelkus natūralius, atkuriamuoju poveikiu pasižyminčius aliejus. Sudėtyje esantis alyvuogių aliejus maitina, kondicionuoja plaukus ir saugo juos nuo įvairių pažeidimų. Monoi aliejus, pagamintas iš gardenijų žiedų ir kokosų aliejaus, sulaiko drėgmę plaukų viduje. Dėl to juo papildytas CHI Deep Brilliance šampūnas sušvelnina plaukus, sumažina jų lūžinėjimą ir šiaušimąsi.

Produkto sudėtyje taip pat gausu augalinių ekstraktų, kurie padeda suminkštinti, atkurti ir atgaivinti plaukus. Pavyzdžiui, levandų ekstraktas stiprina plaukų folikulus ir užtikrina sveikų plaukų augimą. O šalavijų, rozmarinų, pipirmėčių ir kitų augalų ekstraktai gerina odos mikrocirkuliaciją bei suteikia plaukams sveiko spindesio. Šis CHI šampūnas taip pat papildytas šilko baltymais bei keratinu, todėl regeneruoja ir stiprina plaukų struktūrą. O vitaminas E saugo plaukus nuo aplinkos daromos žalos.

Šampūnas CHI Deep Brilliance saugo plaukuose esančią drėgmę, aprūpina juos maistinėmis medžiagomis ir didina atsparumą pažeidimams. Dėl to plaukai tampa švelnūs, atgauna elastingumą, minkštumą ir natūralų spindesį. Visa tai suteikia galimybę mėgautis švariais, sveikais ir lengvai suvaldomais plaukais.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Be parabenų. Be sulfatų. Be glitimo.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycol Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Copolymer, Caprylyl Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract , Cocos Nucifera Oil, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Anthemis Nobilis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Algae Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Amodimethicone, Hexylene Glycol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Pentylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin , PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Trideceth-10, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Glycolic Acid , Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, 80-CHIDBOS-B

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

16 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ruta country flag 2023-06-22

Sampunas puikus, aptarnavimas 10 balu.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
JŪRATĖ S. country flag 2023-06-05

Ačiū, viskas puiku

Ieva B. country flag 2022-08-15

Puikus šampūnas. Pridrėkina plaukus, suteikia žvilgesio.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Jurgita country flag 2022-03-04

Labai geras šampūnas, atitinkas visas aprašomas savybes, skaniai kvepia. Labai greitas pristatymas, patinka pirkti iš šios parduotuvės.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui