MilkShake Integrity Nourishing Conditioner maitinantis kondicionierius

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner maitinantis kondicionierius Padidinti

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner maitinantis kondicionierius

Prekės ID: 51352
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 51352
Pirkėjų atsiliepimai: 21

13,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 51352
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 51352
Pirkėjų atsiliepimai: 21

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Maitinanti, gaivinanti, drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, pašalina sausumo pojūtį, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, grąžina gyvybingumą, puoselėja, glotninanti, glotnina, švelnininimui, neapsunkina, palengvina plaukų iššukavimą, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, stiprinamasis, tramdo šiaušimąsi, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Sausiems, Pažeistiems, Nualintiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su argano aliejumi, Su Muru Muru aliejumi, Su Muru Muru Sviestu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Keratinu, Su Amino rūgštimi, Su Vertingais Kompleksais, Su Antioksidantais, Be Parabenų
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner maitinantis plaukų kondicionierius rūpinasi, kad plaukai visuomet būtų stiprūs, sveiki ir gyvybingai spindintys.

Produkto formulė paremta specialiu veikliųjų medžiagų kompleksu, kuris padeda tinkamai sudrėkinti, sustiprinti ir atgaivinti plaukus. Regeneruojamuoju poveikiu pasižymintis MilkShake Integrity plaukų kondicionierius veikia ne tik paviršiuje, bet ir plaukų viduje. Todėl priemonė suteikia galimybę atgaivinti plaukus, atkurti kerintį jų minkštumą, švelnumą ir elastingumą.

Ekologišku murumuru medžių sėklų aliejumi papildytas produktas pasižymi antibakteriniu poveikiu ir sandarina plaukų kutikulės žvynelius. Šios veikliosios medžiagos sudėtyje esantys vitaminai ir riebalų rūgštys maitina ir stiprina plaukus. Tai padeda išlyginti plauko paviršių, atkuria optimalią plaukų būklę ir saugo nuo įvairių aplinkos agresorių. Dėl to naudojant MilkShake Integrity maitinamąjį kondicionierių plaukai mažiau veliasi, tampa elastingi, gyvybingi ir sveikai žvilgantys.

Produkto formulė taip pat papildyta aminorūgščių kompleksu, kuris pasižymi intensyviu maitinamuoju poveikiu. Dėl to MilkShake Integrity Nourishing Conditioner kondicionierius efektyviai stiprina plaukus kiekvieno naudojimo metu bei saugo juos nuo žalingo aplinkos poveikio. Priemonės sudėtyje esantis ekologiškas arganų aliejus maitina ir minkština plaukus. Jis taip pat saugo plaukus nuo terminių pažeidimų, suteikia jiems spindesio ir leidžia lengviau juos suvaldyti. O sudėtyje esantis keratinas rūpinasi plaukais ir pastebimai juos regeneruoja, todėl šie tampa švelnūs, glotnūs ir paklusnūs.

Lengva kondicionieriaus tekstūra neapsunkina plaukų ir tolygiai pasiskirto, kad kaskart būtų pasiektas maksimalus rezultatas. Priemonė skatina intensyvią plaukų regeneraciją, padeda išsaugoti plaukų minkštumą ir jų spalvos ryškumą. Produktas gali būti naudojamas bet kokio tipo plaukų priežiūrai, tačiau ypač tinka išsausėjusiems, nualintiems ar pažeistiems plaukams.

MilkShake Integrity Nourishing plaukų kondicionierius sukurtas tam, kad sudrėkintų, pamaitintų ir sustiprintų plaukus. Tai gaminys, kuris padeda išsaugoti plaukų stiprumą, gyvybingumą bei natūralų jų grožį.

Siekiant maksimalaus rezultato, Milkshake Integrity kondicionierių rekomenduojama naudoti kartu su kitais Milkshake Integrity linijos produktais.

Be parabenų.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Isododecane, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Tocopherol, Hydrolyzed Keratin, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lactobacillus Ferment, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

21 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ligita T. country flag 2024-04-10

Puikus ir poveikis, ir kvapas.

Jurate country flag 2024-03-22

Gerai drėkinantis kondicionierius. Greitas pristatymas!

Rasa country flag 2024-02-28

Viskas laiku ir prekės atitiko lūkesčius. Sekmės darbuose Ačiū

Kristina D. country flag 2024-02-13

Labai patinka kvapas, kokybė ir efektas!

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner maitinantis kondicionierius

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner maitinantis kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui