MilkShake Daily Frequent Conditioner kasdienis plaukų kondicionierius

MilkShake Daily Frequent Conditioner kasdienis plaukų kondicionierius Padidinti

MilkShake Daily Frequent Conditioner kasdienis plaukų kondicionierius

Prekės ID: 51331
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 17
Prekės ID: 51331
Pirkėjų atsiliepimai: 17

10,99 €

Prekės ID: 51331
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 17
Prekės ID: 51331
Pirkėjų atsiliepimai: 17

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, apsaugo, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, minkštinanti, suteikia elastingumo, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, palengvina plaukų iššukavimą, grąžina gyvybingumą, energizuoja, pašalina sausumo pojūtį, daro plaukus lengviau valdomus, puoselėja, atkūrimui/atstatymui, maitinanti, švelnininimui, glotnina, glotninanti, spindesiui, spalvai išlaikyti
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems, Normaliems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su pieno baltymais, Su Proteinais, Su Baltymais, Su Obuolių Sultimis, Su Alaviju, Su Vertingomis Sultimis, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Alavijo ekstraktu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vertingais Kompleksais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Parabenų, Be SLS (natrio laurilsulfatas)
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Daily Frequent kondicionierius padeda palaikyti plaukų drėgmės balansą ir sveiką jų išvaizdą net ir dažnai plaunant galvą. Todėl priemonė itin tinka sausų ir normalių plaukų priežiūrai.

Produktas pasižymi kondicionuojančia formule, sudaryta iš drėkinančių ir plaukus saugančių komponentų derinio. MilkShake Daily Frequent kondiicionieriaus sudėtyje esantys pieno baltymai įsiskverbia giliai į plauko vidų ir užpildo struktūrinius netolygumus. O alavijų ir obuolių sultys suteikia plaukams švelnumo, gyvybingumo bei natūralaus spindesio. Todėl vertingaisiais aliejais, vitaminų kompleksu ir kitais komponentais papildytas MilkShake Daily kondicionierius neapsunkina plaukų, saugo jų žvilgesį ir glotnumą.

Priemonė taip pat papildyta Integrity 41 technologija, kurios pagrindą sudaro saulėgrąžų ekstraktas. Ji padeda apsaugoti plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio, todėl ryškia jų spalva leidžia mėgautis ilgiau nei kada nors anksčiau.

Pagrindinės savybės, kuriomis išsiskiria MilkShake Daily kondicionierius:

  • aprūpina plaukus būtinomis maistinėmis medžiagomis;
  • saugo plaukus nuo išsausėjimo;
  • mažina plaukų šiurkštumą;
  • sugrąžina natūralų plaukų elastingumą;
  • suteikia sruogoms sveiko spindesio;
  • palengvina plaukų iššukavimą;
  • tinkamas kasdieniam naudojimui.

Šis MilkShake šampūnas tampa nepamainoma alternatyva tuomet, kai galvą tenka plauti kasdien, pavyzdžiui, intensyviai sportuojant ar nuolat naudojant plaukų formavimo priemones.

MilkShake Daily kondicionierius – tai malonaus kvapo produktas, padedantis pasirūpinti Jūsų plaukais kiekvieną dieną!

Be parabenų. Be SLS.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glyceryl Stearate, Stearalkonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Disodium EDTA, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Panthenol, Hydrolyzed Milk Protein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Aloe Barbadensis Gel (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Pyrus Malus (Apple) Juice, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenyl Succinate, Silica, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

17 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Karolina country flag 2023-09-07

Žaibiškas pristatymas. Vieną dieną užsisakiau, o kitą dieną jau gavau. Kondicionierius minkština plauką, todėl daug lenviaunjuos šukuoti. Kvapas 10 balų.

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Ligita T. country flag 2023-08-15

Labai puikiai suminkština plaukus. Malonios kreminės konsistencijos. Tik tas pernokusių obuolių kvapas nelabai... Bet gal priprasiu.😉

Ilona country flag 2023-06-24

Super,gavau labai greitai,net nesitikejau,o preke superine,tikrai gera,nes naudoju ne pirmą kartą.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Evelina B. country flag 2023-05-18

Aš nežinau ar gavau sugedusį, ar kas yra, bet jis taip smirdėjo. Tik gavusi pamačiau, jog kvapas obuolių. Bet tai nebūtų problema, nors tikėjaus to saldaus milk shake kvapo. Bet kvapas neapsakomas, kažkokio kaimo. Keista, nes komentaruose rašo, kad skaniai kvepia. Gal mano produktas buvo koks brokuotas, bet net naudot neįmanona, nors kvapam nesu tokia išranki.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Daily Frequent Conditioner kasdienis plaukų kondicionierius

MilkShake Daily Frequent Conditioner kasdienis plaukų kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui