MilkShake Moisture Plus Conditioner drėkinamasis kondicionierius sausiems plaukams

MilkShake Moisture Plus Conditioner drėkinamasis kondicionierius sausiems plaukams Padidinti

MilkShake Moisture Plus Conditioner drėkinamasis kondicionierius sausiems plaukams

Prekės ID: 51733
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 29
Prekės ID: 51733
Pirkėjų atsiliepimai: 29

12,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 51733
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 29
Prekės ID: 51733
Pirkėjų atsiliepimai: 29

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 10 ml., 250 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, daro plaukus lengviau valdomus, minkštinanti, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, spalvai išlaikyti, atkūrimui/atstatymui, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, glotnina, glotninanti, maitinanti, palengvina plaukų iššukavimą, stiprinamasis, švelnininimui
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Hialurono rūgštimi, Su pieno baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su papajos ekstraktu, Su braškių ekstraktu, Be Parabenų, Su Antioksidantais, Su Vitaminais, Su vitaminu B5, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Pantenoliu, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingomis Rūgštimis
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Moisture Plus plaukų kondicionierius užtikrina efektyvią pagalbą išsausėjusiems ir dėmesio reikalaujantiems plaukams. Tai produktas, kuris padeda suvaldyti šiurkščius, besiveliančius plaukus, atkuria jų švelnumą ir akinantį žvilgesį.

Veikliaisiais komponentais papildytas MilkShake kondicionierius atkuria ir palaiko optimalų drėgmės balansą. Maksimalų drėkinamąjį poveikį užtikrina sudėtyje esanti hialurono rūgštis, todėl jau po pirmo plovimo plaukai tampa labiau žvilgantys ir lengviau suvaldomi. MilkShake Moisture Plus kondicionierius papildytas ir ekologišku papajų ekstraktu, kuris pasižymi antioksidaciniu poveikiu, suteikia plaukams spindesio ir glotnumo. Produkto sudėtis taip pat papildyta bolivine balanda, kuri palengvina besiveliančių plaukų priežiūrą, ir antioksidantu Integrity 41, kuris saugo plaukų spalvos intensyvumą.

Pagrindinės MilkShake Moisture ypatybės:

suteikia intensyvų drėkinamąjį poveikį;

padeda atkurti natūralų plaukų švelnumą;

palengvina plaukų iššukavimą;

aprūpina maistinėmis medžiagomis;

apsaugo plaukų spalvą nuo blukimo;

sugrąžina plaukams kerintį spindesį.

Maloniu papajų aromatu pasižymintis MilkShake Moisture Plus kondicionierius pastebimai atgaivina plaukus, suteikia jiems švelnumo ir gyvybingumo. Tai priemonė, kuri dovanoja sveikų, žvilgančių ir švelnių plaukų patirtį.

Šis kondicionierius idealiai tinka išsausėjusiems plaukams, kuriems trūksta drėgmės, taip pat tuomet, kai jaučiate, kad plaukai prarado spindesį ir gyvybingumą. Tačiau siekiant dar intensyvesnio poveikio, šis MilkShake kondicionierius turėtų būti naudojamas kartu su kitais MilkShake Moisture Plus linijos produktais.

Be parabenų.

Kaip naudoti: nedideliu priemonės kiekiu ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetrimonium Chloride, PEG-8 Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Quinoa, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Parfum (Fragrance), Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Propanediol, Butylene Glycol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Benzyl Glycol, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu priemonės kiekiu ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

29 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Iveta B. country flag 2024-04-07

Viskas puikiai

Dama country flag 2024-03-22

Kondicionierius ir šampūnas labai patiko. Šviesinti plaukai prisipildo drėgmės ir nebebūna pasišiaušę.

Inga country flag 2024-03-16

Labai patinka !

Laura J. country flag 2024-03-08

Pirmą kartą panaudojus,efektas jaučiasi.Labai greitas pristatymas.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Moisture Plus Conditioner drėkinamasis kondicionierius sausiems plaukams

MilkShake Moisture Plus Conditioner drėkinamasis kondicionierius sausiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui