MilkShake Volume Solution Volumizing Shampoo apimties suteikiantis šampūnas

MilkShake Volume Solution Volumizing Shampoo apimties suteikiantis šampūnas Padidinti

MilkShake Volume Solution Volumizing Shampoo apimties suteikiantis šampūnas

Prekės ID: 51392
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 51392
Pirkėjų atsiliepimai: 9

9,99 €

Prekės ID: 51392
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 51392
Pirkėjų atsiliepimai: 9

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, suteikiantis apimties, apimčiai, tankinantis, glotnina, glotninanti, švelnininimui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, maitinanti, neapsunkina, tramdo šiaušimąsi, puoselėja, pakelianti, pakėlimui nuo šaknų, suteikia purumo, grąžina gyvybingumą, stiprinamasis, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Ploniems, Retiems, Nepaklusniems, Silpniems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Antioksidantais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su Augaliniais Baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su pieno baltymais, Su Ryžių Proteinais, Su Vaisių Ekstraktu, Su kvinoja (bolivinė balanda) , Su Glicerinu, Su braškių ekstraktu, Su papajos ekstraktu, Be Parabenų, Be SLS (natrio laurilsulfatas)
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Volume Solution Volumizing Shampoo šampūnas su natūraliais ekstraktais švelniai valo plaukus, suteikia jiems apimties, švelnumo ir sveiko blizgesio.

Priemonė sukurta galvojant apie plonus, silpnus ir retus plaukus. Dėl to MilkShake Volume Solution linijai priklausantis šampūnas suteikia vizualiai tankesnių plaukų įspūdį jau po pirmo naudojimo. Produktas neapsunkina ir nepriploja plaukų prie galvos odos, todėl užtikrina didesnę plaukų apimtį ir purumą.

MilkShake Volume Solution plaukų šampūno formulė paremta rūpestingai pasirinktomis veikliosiomis medžiagomis, kurio stiprina ir pakelia plaukus nuo šaknų. Produkto sudėtyje esantis cukranendrių ekstraktas padeda atkurti plaukus, suteikia jiems tvirtumo ir gyvybingumo. Augaliniai baltymai ir pieno baltymai pastebimai sustiprina plaukus, suteikia jiems apimties, atkuria natūralų spindesį ir glotnumą. O papajų, braškių ir kiti augaliniai ekstraktai intensyviai kondicionuoja plaukus bei padeda kovoti su jų plonėjimo problema.

MilkShake Volume Solution šampūnas taip pat papildytas Integrity 41 komponentu, kuriame gausu polifenolių. Šis ingredientas veikia kaip stiprus antioksidantas, todėl efektyviai saugo plaukus nuo oksidacinio streso. O UV filtras padeda sumažinti saulės spindulių daromą žalą, dėl to užtikrina sveiką plaukų išvaizdą.

MilkShake Volume Solution šampūnas sukurtas visiems, kurių plaukams kuriems trūksta tankumo, tvirtumo ir gyvybingumo. Šis natūraliais komponentais papildytas MilkShake šampūnas pastebimai pagerina plaukų būklę ir suteikia jiems trokštamos apimties. Dėl to net ir nualinti ar ploni plaukai tampa sveiki, vizualiai tankesni ir kerinčiai žvilgantys.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Polyquaternium-28, Lactitol, Xylitol, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Quinoa, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Lycium Barbarum Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Citric Acid, Butylene Glycol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

9 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Vaida K. country flag 2024-03-18

geras produktas už padorią kainą.

Sigita country flag 2024-02-22

Labai geros prekės, pristatymas greitas.

Rita B. country flag 2023-08-15

Šampūnas užsakomas n-tąjį kartą- super kokybė už gerą kainą.

Regina Č. country flag 2023-07-26

Laba diena. Greitas pristatymas, nuostabus įpakavimas, malonus bendravimas. Rekomenduočiau draugams.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Volume Solution Volumizing Shampoo apimties suteikiantis šampūnas

MilkShake Volume Solution Volumizing Shampoo apimties suteikiantis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui