K18 Biomimetic Hairscience Professional Molecular Repair Hair Mask nenuplaunama atkuriamoji kaukė plaukams

K18 Biomimetic Hairscience Professional Molecular Repair Hair Mask nenuplaunama atkuriamoji kaukė plaukams Padidinti

K18 Biomimetic Hairscience Professional Molecular Repair Hair Mask nenuplaunama atkuriamoji kaukė plaukams

Prekės ID: 56022
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 82
Prekės ID: 56022
Pirkėjų atsiliepimai: 82

8,99 €

Prekės ID: 56022
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 82
Prekės ID: 56022
Pirkėjų atsiliepimai: 82

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 5 ml., 150 ml., 50 ml., 15 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, minkštinanti, glotnina, glotninanti, prideda sveiką blizgesį, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, spalvai išlaikyti, suteikia elastingumo, puoselėja
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Pažeistiems, Nualintiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Peptidais, Tinka veganams, Su Vertingais Kompleksais, netestuojama su gyvūnais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

K18 PEPTIDE Molecule Repair Service unikali plaukų priežiūros sistema veikia molekuliniu lygiu. K18 plaukų kaukė visiškai atstato plaukus po dažymo ir balinimo, panaikina karščio ir cheminių priemonių padarytą žalą.

Unikali molekulinė K18PEPTIDE™ technologija sujungia nutrūkusias polipeptidų grandines, atkuria disulfidinius ryšius, todėl plaukai atgauna pradinį stiprumą ir elastingumą vos per 4 minutes. Kaukės ph (5-6) veikia plauko kutikulę, paskatindama ją greitai užsidaryti. Taip viduje užfiksuojamos ir išlaikomos priemonės veikliosios medžiagos. 10 metų biotechnologinių laboratorinių bandymų tam, kad būtų pasiekti maksimalūs rezultatai – atkūrimas per 4 minutes.

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask kaukės privalumai:

  • tinka visiems plaukų tipams;
  • ne tik atstato, bet ir minkština bei glotnina plaukus;
  • itin greitas ir akivaizdus rezultatas;
  • veganiškas;
  • netestuotas su gyvūnais.

Siekiant maksimalaus rezultato K18 kaukė turi būti naudojama kartu su dulksna (mist). Atliekant procedūrą nenaudokite per didelio priemonės kiekio. Mažiau yra daugiau. Kaukę tepkite ant švarių drėgnų plaukų (pageidaujamas apie 65 % drėgnumas). Prieš tepant kaukę nenaudokite kondicionieriaus. Kondicionierių galite naudoti po 4 min. nuo kaukės užtepimo, bet daugeliu atvejų to neprireikia. Neišskalaukite. Nemaišykite su plaukų dažais ir balinimo priemonėmis. Tik profesionaliam naudojimui.

Naudojimas:

  1.  Šviesinant, balinant, dažant: sudrėkinkite plaukus; papurkškite dulksna. Neišplaukite. Palaukite 4 minutes. Jeigu reikia plaukus išdžiovinkite. Atlikite balinimo/šviesinimo/dažymo procedūrą. Po procedūros išplaukite plaukus, nusausinkite rankšluosčiu. Užtepkite kaukę. Palaukite 4 min. Jeigu tonuojate plaukus dar kartą išplaukite šampūnu ir pakartokite kaukės aplikaciją. Palaukite 3 min., išdžiovinkite, formuokite.
  2. Keratinis tiesinimas: jo metu naudojama dulksna, o kaukę patariama naudoti tik po procedūros praėjus 3-4 plaukų trinkimams šampūnu.
  3. Cheminis garbanojimas: nenaudokite kaukės iškart po procedūros.

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Naudojimas:  Šviesinant, balinant, dažant: sudrėkinkite plaukus; papurkškite dulksna. Neišplaukite. Palaukite 4 minutes. Jeigu reikia plaukus išdžiovinkite. Atlikite balinimo/šviesinimo/dažymo procedūrą. Po procedūros išplaukite plaukus, nusausinkite rankšluosčiu. Užtepkite kaukę. Palaukite 4 min. Jeigu tonuojate plaukus dar kartą išplaukite šampūnu ir pakartokite kaukės aplikaciją. Palaukite 3 min., išdžiovinkite, formuokite. Keratinis tiesinimas: jo metu naudojama dulksna, o kaukę patariama naudoti tik po procedūros praėjus 3-4 plaukų trinkimams šampūnu. Cheminis garbanojimas: nenaudokite kaukės iškart po procedūros.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

82 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Raminta G. country flag 2024-03-27

Perku jau antrą pakuotę ir atsiliepimas antras. Kai tik pradėjau naudoti K18, tikrai atrodė, kad produktas "apie nieką". Bet sunaudojau visą pirmą pakuotę ir pirkau antrą - nes wow jis tikrai veikia! Tik reikia nuoseklumo. Ir jei plaukai stipriai pažeisti ilgesnio naudojimo, kad pajausti poveikį .

Simona country flag 2024-03-24

Pavyko atsiauginti plaukus. Nesitikėkite rezultato po viena ar kelių panaudojimų. Šviesinti plaukai plaukai nebetrupa, o auga, tad ir rezultato gali tekt laukt pusę metų ar ilgiau.

Vaida country flag 2024-02-15

Super priemone sviesintiems plaukams,o pristatymas tai dar ir super greitas.

VAIVA P. country flag 2023-12-12

Kaukė tikrai labai pasiteisino, plaukų būklė pastebimai geresnė. Pristatymo operatyvumas apskritai stebinantis, prekė išsiųsta praėjus porai valandų nuo apmokėjimo - puiku.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

K18 Biomimetic Hairscience Professional Molecular Repair Hair Mask nenuplaunama atkuriamoji kaukė plaukams

K18 Biomimetic Hairscience Professional Molecular Repair Hair Mask nenuplaunama atkuriamoji kaukė plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui