MilkShake Conditioning Direct Colour trumpalaikiai plaukų dažai

Prekės ID: 57518
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 57518
Pirkėjų atsiliepimai: 11

8,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 57518
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 57518
Pirkėjų atsiliepimai: 11

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml., 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų dažymui, spalvai išlaikyti, suteikiantis atspalvį, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, tekstūrai išryškinti, atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, maitinanti, glotnina, glotninanti, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, švelnininimui, tonuojantis, pašalina spalvos pakitimus
Produkto tipas Plaukų dažai, Priemonė plaukų dažymui
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su argano aliejumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Sviestmedžio Sviestu, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Su pieno baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su Antioksidantais, Be cheminių antioksidantų, Su Vertingais Kompleksais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Amoniako
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Saugos instrukcija Plaukų dažymo priemonė (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Conditioning Direct Colour trumpalaikiai plaukų dažai suteikia galimybę greitai, saugiai ir paprastai atnaujinti plaukų spalvą.

Priemonė papildyta aukštos kokybės pigmentais, kurie tiksliai padengia plaukus ir kiekvieną kartą užtikrina precizišką rezultatą. Pasirinkto atspalvio produktas leidžia paryškinti plaukų spalvą, suvienodinti netolygų jų atspalvį ar užmaskuoti pirmuosius žilus plaukus. Dėl to MilkShake Conditioning Direct Colour plaukų dažai dažnai tampa tinkamu sprendimu skirtingose situacijose, pavyzdžiui, tonuojant šviesintus plaukus ar paryškinant nublukusią jų spalvą.

Šie trumpalaikiai Milk Shake plaukų dažai gali būti naudojami tiek dažant natūralius, tiek ir anksčiau jau balintus ar dažytus plaukus. O paprastas naudojimas užtikrina efektyvų rezultatą tiek dažant plaukus namuose, tiek ir kirpykloje ar profesionaliame grožio salone. Platus atspalvių pasirinkimas visuomet leidžia atrasti geriausią variantą, kuris ne tik suteiktų plaukams atspalvį, bet ir padėtų juos prižiūrėti.

MilkShake Conditioning Direct Colour plaukų dažai papildyti komponentais, kurie nesausina plaukų ir saugo juos nuo galimų struktūrinių pažeidimų. Sudėtyje esantis arganų aliejus, sviestmedžių aliejus bei pieno baltymai efektyviai drėkina, stiprina ir regeneruoja plaukus. Dėl to po kiekvienos plaukų dažymo procedūros jie tampa švelnūs, elastingi ir sveikai žvilgantys. O Integrity 41 kompleksas saugo plaukus nuo laisvųjų radikalų daromos žalos bei neigiamo aplinkos poveikio.

MilkShake Direct Colour plaukų dažai – tai profesionalus, kokybiškas ir plaukų būkle pasirūpinti padedantis produktas, skirtas laikinam plaukų dažymui ar jų tonavimui.

Priemonė tolygiai padengia plaukus ir palaipsniui nusiplauna po maždaug 8–10 plovimų. Tačiau spalvos intensyvumas bei trukmė priklauso ir nuo plaukų poringumo, kitų individualių plaukų savybių. Plaukų priežiūrai naudojamos priemonės, jūros, baseino vanduo ar kiti veiksniai taip pat gali lemti spalvos blukimą.

Be amoniako. Be oksidantų.

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant švarių, drėgnų plaukų ir palikite veikti 5–30 minučių. Iš pradžių sudrėkinkite plaukus vandeniu, tuomet kruopščiai išskalaukite. Jei atspalvis itin intensyvus, išplaukite plaukus su švelniu šampūnu.

Aqua (Water), Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Cetrimonium Chloride, Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Acid Violet 43, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Citronellol, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Fragrance).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant švarių, drėgnų plaukų ir palikite veikti 5–30 minučių. Iš pradžių sudrėkinkite plaukus vandeniu, tuomet kruopščiai išskalaukite. Jei atspalvis itin intensyvus, išplaukite plaukus su švelniu šampūnu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką. Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų. Vengti kontakto su akimis! Jei produktas patenka į akis plauti šiltu vandeniu! Naudoti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

11 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Gintare country flag 2024-04-02

Jau ne karta bandytas produktas, superinis! Save24.lt visada didelis prekiu pasirinkimas, vienos geriausiu siulomu kainu! Greitas pristatymas!

Alisa country flag 2024-03-27

Nuostabūs,perku jau ne pirmą kartą .Ačiū

Žaneta Š. country flag 2024-01-08

Puikus dažai, kurie nuima geltonumą.

Vaidė country flag 2023-10-20

Pirkau beige blond . Dengia lengvai, nes ilgai nelaikau. Perku ne pirmą kartą. Man patinka labai

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Conditioning Direct Colour trumpalaikiai plaukų dažai

MilkShake Conditioning Direct Colour trumpalaikiai plaukų dažai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui