MilkShake Silver Shine Shampoo šampūnas šviesiems plaukams

MilkShake Silver Shine Shampoo šampūnas šviesiems plaukams Padidinti

MilkShake Silver Shine Shampoo šampūnas šviesiems plaukams

Prekės ID: 51384
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 15
Prekės ID: 51384
Pirkėjų atsiliepimai: 15

0,00 €

Prekės ID: 51384
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 15
Prekės ID: 51384
Pirkėjų atsiliepimai: 15

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 300 ml., 1000 ml., 10 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, pašalina riebalių perteklių, neutralizuoja geltonus atspalvius, drėkinimui, maitinanti, stiprinamasis, minkštinanti, palengvina plaukų iššukavimą, suteikia elastingumo, puoselėja, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, glotnina, glotninanti, švelnininimui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo spalvą nuo pageltimo, apsaugo spalvą nuo pageltimo, daro plaukus lengviau valdomus, tonizuoja, grąžina gyvybingumą
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Dažytiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Šviesiems, Žiliems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su aviečių ekstraktu, Su mėlynių ekstraktu, Su gervuogių ekstraktu, Su braškių ekstraktu, Su Glicerinu, Su pieno baltymais, Su Vertingais Kompleksais, Su Antioksidantais, Be SLS (natrio laurilsulfatas)
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Silver Shine plaukų šampūnas švelniai valo šviesius plaukus, leidžia mėgautis nepriekaištinga jų spalva bei akinamu spindesiu.

Nuolatinis plaukų plovimas, jų formavimas bei įvairūs aplinkos agresoriai neigiamai veikia šviesių plaukų grožį. Dėl to laikui bėgant juose atsiranda vis daugiau geltonų ar auksinių atspalvių. Išsaugoti švytinčią ir šaltą šviesių plaukų spalvą tokiu atveju padeda MilkShake Silver Shine Shampoo plaukų šampūnas.

Priemonė švelniai šalina dulkes ir kitus nešvarumus nuo plaukų ir galvos odos paviršiaus. O MilkShake Silver Shine šampūno sudėtyje esantys violetinės spalvos pigmentai padeda kovoti su nepageidaujamais plaukų atspalviais. Priemonė efektyviai neutralizuoja geltonus tonus, todėl neabejotinai tampa tinkamu pasirinkimu natūraliai šviesiems ar balintiems plaukams.

Šis MilkShake šampūnas veikia ne tik kaip šiltus tonus neutralizuojanti priemonė, bet ir kaip plaukus puoselėjantis produktas. Jo sudėtyje gausu ekologiškų augalinių komponentų, kurie rūpinasi natūraliu plauku švelnumu bei spindesiu. Kruopščiai atrinkti mėlynių, aviečių ir kitų uogų ekstraktai pasižymi kondicionuojančiu poveikiu, maitina ir tonizuoja galvos odą. MilkShake Silver Shine plaukų šampūno sudėtis taip pat papildyta pieno baltymais, kurie sustiprina plaukus ir pagerina jų būklę. O Integrity 41 kompleksas saugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, todėl leidžia ilgiau mėgautis norima šviesių plaukų spalva.

Pagrindinės savybės, kuriomis pasižymi šis Milk Shake šampūnas:

  • švelniai valo plaukus ir galvos odą;
  • suteikia šviesiems plaukams šaltą atspalvį;
  • užtikrina sveiką plaukų žvilgesį;
  • glotnina bei švelnina plaukus;
  • padeda suvaldyti nepaklusnias sruogas;
  • palaiko gyvybingą plaukų išvaizdą;
  • pasižymi išskirtiniu aromatu.

Priemonė atkuria optimalią šviesių plaukų spalvą, palaiko natūralų jų minkštumą, spindesį ir gyvybingumą. Dėl to MilkShake Silver Shine Shampoo plaukų šampūnas padeda sugrąžinti gyvybingą natūraliai šviesių ar šviesintų plaukų išvaizdą. O sudėtyje esantys komponentai puoselėja plaukus, todėl jie tampa lengviau suvaldomi.

Siekiant maksimalaus rezultato, MilkShake Silver Shine šampūnas turėtų būti naudojamas kartu su kitomis šios linijos priemonėmis.

Be SLES.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycerin, Sodium Chloride, Acid Violet 43, Glycol Distearate, Laureth-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

15 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Rita B. country flag 2024-03-23

Labai geras šampūnas ,gerai tonuoja,plaukai nesiriebaluoja,bet ir ne išdžiovina.

Kristina country flag 2023-11-22

Jau ne pirmą butelį perku. Puikiai tinka nuimti geltonumą. Po dažymo išlaiko ilgiau atspalvį.

Sonata B. country flag 2023-10-27

Puikus šampūnas. pirksiu dar :)

Jurgita K. country flag 2023-07-31

Tikrai nuima geltonumą

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Silver Shine Shampoo šampūnas šviesiems plaukams

MilkShake Silver Shine Shampoo šampūnas šviesiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui