MilkShake Purifying Blend Shampoo šampūnas probleminei galvos odai

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampūnas probleminei galvos odai Padidinti

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampūnas probleminei galvos odai

Prekės ID: 51754
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 51754
Pirkėjų atsiliepimai: 11

23,99 €

Prekės ID: 51754
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 51754
Pirkėjų atsiliepimai: 11

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, giliai valantis, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, pašalina riebalių perteklių, nuo pleiskanų, sumažina odos pleiskanojimą , prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, atpalaiduoja, raminanti, mažina niežėjimą, pašalina sausumo pojūtį, raudonį mažinanti, mažina jautrumą, puoselėja, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, detoksikuojanti, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, pašalina toksinus, pasižymi antibakterinėmis savybėmis
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Riebiems, Blankiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su jūros dumbliais, Su vertingaisiais dumbliais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Eteriniais Aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su dilgėlių ekstraktu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antioksidantais, Be Parabenų, Be SLS (natrio laurilsulfatas)
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Purifying Blend Shampoo plaukų šampūnas pasižymi išskirtinėmis valomosiomis savybėmis ir sugrąžina galvos odai visapusišką komforto pojūtį.

Produkto formulė paremta natūralių veikliųjų medžiagų kompleksu, padedančiu tinkamai pasirūpinti problemine galvos oda. MilkShake Purifying Blend šampūno sudėtyje esantys jūros dumbliai padeda pašalinti toksinus ir veikia kaip stiprus antioksidantas. Dėl to galvos oda ir plaukai tampa švarūs ir apsaugoti nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Citrinų, rozmarinų eteriniai aliejai ir kiti aktyvieji komponentai pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir atkuriamuoju poveikiu. Šie augalinės kilmės ingredientai padeda kovoti su pleiskanomis, riebia galvos oda ar kitomis problemomis. O ekologiškas dilgėlių ekstraktas, kuriuo taip pat papildytas šis Milkshake šampūnas, ramina odą ir kondicionuoja plaukus.

Priemonė nuramina niežtinčią, pleiskanojančią bei sudirgusią odą ir padeda tinkamai išvalyti plaukus. Tokiu būdu intensyvaus poveikio MilkShake šampūnas palaiko optimalią galvos odos ir plaukų būklę po kiekvieno galvos trinkimo. Tai padeda užtikrinti, kad plaukai visuomet atrodys sveiki ir žvilgantys.

MilkShake Purifying Blend šampūnas švelniai, tačiau giliai valo bei kondicionuoja plaukus ir galvos odą. Priemonė efektyviai pašalina riebalų, prakaito, plaukų formavimo produktų likučius ir kitus nešvarumus. Todėl šis MilkShake šampūnas itin tinka tiems, kurių galvos oda riebi, pleiskanojanti ar nualinta išorinių veiksnių.

Be parabenų. Be SLS/SLES.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Hydroxyethylcellulose, Zinc Pyrithione, Magnesium Aluminum Silicate, Citrus Limon Peel Oil, Eucalyptol, Allantoin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Achillea Millefolium Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Aphanizomenon Flos-Aquae powder, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Glycerin, Sucrose, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

11 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Andrė V. country flag 2024-01-09

Nuostabus šampūnas. Plaukai mažiau riebaluojasi. Tiesa, kvapas nelabai malonus, bet viską kompensuoja poveikis. Pirksiu vėl

Deimantė B. country flag 2023-08-26

Puikus šampūnas. Perku ne pirmą sykį. Gerai išvalo galvos odą. Mažina galvos sausumą, niežėjimą, pleiskanojimą.

Snieguolė country flag 2023-07-26

Labai patiko šampūnas, dingo niežėjimas, sumažėjo pleiskanojimas. Rekomenduoju👌

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Jūratė C. country flag 2023-04-27

Šampūnas patiko.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampūnas probleminei galvos odai

MilkShake Purifying Blend Shampoo šampūnas probleminei galvos odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui