Olaplex No 4P Blonde Enhancer šampūnas neutralizuojantis geltonus atspalvius

Olaplex No 4P Blonde Enhancer šampūnas neutralizuojantis geltonus atspalvius Padidinti

Olaplex No 4P Blonde Enhancer šampūnas neutralizuojantis geltonus atspalvius

Prekės ID: 57945
 4.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 6
Prekės ID: 57945
Pirkėjų atsiliepimai: 6

23,99 €

Prekės ID: 57945
 4.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 6
Prekės ID: 57945
Pirkėjų atsiliepimai: 6

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 250 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, neutralizuoja geltonus atspalvius, neutralizuoja oranžinius atspalvius, apsaugo spalvą nuo pageltimo, apsaugo spalvą nuo pageltimo, suteikiantis atspalvį, spalvai išlaikyti, tonuojantis, glotnina, glotninanti, švelnininimui, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, daro plaukus lengviau valdomus, grąžina gyvybingumą, palaiko fiziologinį ph lygį
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Dažytiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Šviesiems, Žiliems, Pilkiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Neutralus pH, Be Parabenų, Be Fosfatų, Be Ftalatų, Be Sulfatų, be Glitimo, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais
Atsakingas asmuo Obelis S.A. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Olaplex No 4P Blonde Enhancer šampūnas švelniai valo, drėkina šviesius ar balintus plaukus ir koreguoja jų spalvą.

Koncentruota formule pasižymintis produktas padeda pabrėžti šviesių plaukų grožį. Olaplex 4P šampūno sudėtis papildyta dideliu kiekiu violetinės spalvos pigmentų, kurie atsakingi už šaltą plaukų atspalvį. Jie efektyviai neutralizuoja nepageidaujamus tonus ir leidžia lengvai koreguoti plaukų atspalvį. Todėl su Olaplex No 4P šampūnu šviesūs plaukai ilgiau išsaugo šaltą atspalvį ir visuomet kerinčiai spindi.

Priemonė tinkama naudoti visų tipų šviesiems plaukams, todėl pašalina geltonus tonus iš natūralių, šviesintų ar žilų plaukų. O galimybė koreguoti galutinį rezultatą pagal tai, kiek laiko Olaplex 4P šampūnas laikomas ant plaukų, suteikia lankstumo ir individualumo.

Šis plaukus tonuojantis produktas pasižymi subalansuotu pH lygiu, todėl nesausina ir nepažeidžia plaukų. O sudėtyje esančios veikliosios medžiagos sugrąžina sruogoms tvirtumą ir didina jų atsparumą pažeidimams. Dėl to plaukai auga sveiki ir gyvybingi, o jų spalva nuo šaknų iki galiukų atrodo būtent taip, kaip visada svajojote.

Olaplex No 4P Blonde Enhancer šampūnas atkuria sausus, trapius plaukus, todėl jie tampa minkšti, žvilgantys ir elastingi. O violetinės spalvos pigmentais papildyta sudėtis apsaugo nuo geltonų ar kitų šiltų tonų.

Speciali gaminio formulė leidžia šampūną naudoti kasdien arba pagal poreikį.

Be sulfatų. Be fosfatų. Be ftalatų. Be parabenų. Be glitimo.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: tepkite priemonę ant drėgnų plaukų, paskirstykite per visą jų ilgį ir palikite 1–3 minutes. Norint intensyvesnio efekto, šampūną ant plaukų galima palikti iki 5min. Po to gerai nuplaukite vandeniu. Norint neutralizuoti nepageidaujamus atspalvius, naudokite šampūną 2–3 kartus per savaitę arba dažniau.

Water (Aqua/Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Betaine, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Polyquaternium-7, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citric Acid, Sodium Benzoate, Acid Violet 43 (Cl 60730)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite priemonę ant drėgnų plaukų, paskirstykite per visą jų ilgį ir palikite 1–3 minutes. Norint intensyvesnio efekto, šampūną ant plaukų galima palikti iki 5min. Po to gerai nuplaukite vandeniu. Norint neutralizuoti nepageidaujamus atspalvius, naudokite šampūną 2–3 kartus per savaitę arba dažniau.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

6 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ilona country flag 2024-03-08

Melsvų atspalvių nepalieka, rankos lengvai nusiplauna. Bet lyginant su Nr. 4, daug mažiau putoja, todėl sunaudojama daugiau.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Evelina country flag 2024-01-12

Puikus šampūnas. Nuima geltonu atspalvius. Naudoju jau 2-3 buteliuką. Faina, kad užtenka šampūno ir nuima tuos geltonumus. Aišku, kaukė nuimanti geltonumą būtų tik į naudą šalia. Šiaip šampūnas 10/10

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Tiina country flag 2023-12-17

Greitas pristatymas. Veikia labai gerai.

Maret country flag 2023-11-06

Lyginant su olaplex no4 šampūnu, jis ne taip gerai putoja, tenka naudoti didesnį kiekį. Rankos ir nagai nuspalvinti melsvai. Plaukai šiek tiek melsvai violetinio blizgesio, nors plaukuose laikiau tik kurį laiką. Man per intensyvus ir tuo pačiu sunaudojamas didelis kiekis.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Olaplex No 4P Blonde Enhancer šampūnas neutralizuojantis geltonus atspalvius

Olaplex No 4P Blonde Enhancer šampūnas neutralizuojantis geltonus atspalvius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui