Artdeco Rich Treatment makiažo pagrindas

Artdeco Rich Treatment makiažo pagrindas Padidinti

Artdeco Rich Treatment makiažo pagrindas

Prekės ID: 31760
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 23
Prekės ID: 31760
Pirkėjų atsiliepimai: 23

13,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 31760
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 23
Prekės ID: 31760
Pirkėjų atsiliepimai: 23

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 20 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suvienodina odos atspalvį, suteikiantis atspalvį, paslepia odos trūkumus, paslepia patamsėjusius paakius, paslepia raudonį, paslepia išsiplėtusias poras, paslepia raukšles, paslepia pigmentines dėmes, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, gaivinanti, drėkinimui, švelnininimui, glotnina, glotninanti, minkštinanti, tolygiai paskirsto spalvą, vandeniui atsparus, ilgai išliekantis, neapsunkina, palaiko odos drėgmės balansą, palaiko sveiką odą, pašalina sausumo pojūtį, spindesiui
Produkto tipas Makiažo pagrindas, Kreminė pudra
Odos būklė/tipas Jautriai odai, Sausai odai, Sausai/Normaliai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Glicerinu, Su Skvalenu, Su Skvalanu, Su Cinku, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Hialurono rūgštimi, Su UV filtru, Be aliejaus, Be Mineralinių Aliejų
Atsakingas asmuo ARTDECO cosmetic GmbH (Vokietija)

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artdeco Rich Treatment Foundation makiažo pagrindas efektyviai maskuoja įvairius trūkumus ir sukuria šilkinės odos efektą.

Kreminės tekstūros produktas papildytas pigmentais, kurie atkuria tolygią veido odos spalvą ir leidžia mėgautis nepriekaištinga jos išvaizda. Formulė su šviesą atspindinčiomis dalelėmis suteikia odai vidinio spindesio efektą. Be to, tai leidžia optiškai paslėpti raukšleles, pigmentines dėmes ir kitus odos netobulumus. Dėl to Artdeco Rich Treatment Foundation makiažo pagrindas dailina odą ir sugrąžina jai sveiką išvaizdą.

Priemonė taip pat papildyta komponentais, kurie leidžia mėgautis aksominį švelnumą ir lygumą įgavusia oda. Sudėtyje esantis skvalenas greitai susigeria ir efektyviai sudrėkina odą. Dėl to Artdeco Rich Treatment makiažo pagrindas atkuria natūralų odos minkštumą ir glotnumą. O UV filtrai apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio ir priešlaikinio odos senėjimo.

Stipriu maskuojamuoju poveikiu pasižyminti priemonė tinka net sausai ar jautriai odai. Ji tolygiai pasiskirsto ant odos paviršiaus, tačiau jos neapsunkina. Todėl lengvas Artdeco Rich Treatment Foundation makiažo pagrindo sluoksnis sukuria sveikos ir it šilkas švelnios odos įspūdį.

Priemonė su vandeniui atsparia formule užtikrina sukurto makiažo ilgaamžiškumą. O natūraliai atrodantys atspalviai padeda išvengti kaukės efekto.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • užtikrina stiprų maskuojamąjį poveikį;
  • sulygina veido odos spalvą;
  • pasižymi ilgai išliekančia formule;
  • suteikia odai natūralaus spindesio;
  • nenusitrina ir nesubėga į raukšleles;
  • maloniai pasiskirsto ant odos;
  • yra atsparus vandeniui.

Prabangus kreminis makiažo pagrindas Artdeco Rich Treatment Foundation suteikia odai lygią, sveikai švytinčią ir aksominę išvaizdą.

Be aliejaus. Be mineralinių aliejų.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Aqua (Water), Cyclomethicone, Talc, Glycerin, Squalane, Titanium Dioxide, Peg/Ppg-25/25 Dimethicone, Quaternium-18 Bentonite, Zinc Oxide, Magnesium Sulfate, Dimethicone, C12-14 Pareth-3, Sorbitan Sesquioleate, Methylparaben, Cetyl Ethylhexanoate, Methicone, Tocopherol, Butylparaben, Polyethylene, Butylene Glycol, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Alcohol, Gentiana Lutea Root Extract, Morus Bombycis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Lauroyl Lysine, Ovum (Egg Oil), Aluminum Hydroxide, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, [+/- (May Contain) Mica, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides)].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

23 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Rita J. country flag 2023-05-25

Puikus. Nerandu geresnio visom prasmėm.

Asta K. country flag 2022-12-21

Sveiki,
Viskas buvo labai sklandu, labai patiko.
Gryšiu dar ne kartą.
Ačiū jums 🤗

Erika country flag 2022-05-18

Pats mėgstamiausias jau virš 10 metų.
Naudoju 15 arba 17 numerį.

Jovita country flag 2021-05-24

Spalva nr. 12 pavasariui tinka, tekstūra smagiai tepasi, tačiau negražiai, matosi pats kremas. Gelbėja šlapia kempinėlė. Labiau patinka high definition krempudra.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Artdeco Rich Treatment makiažo pagrindas

Artdeco Rich Treatment makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui