Goldwell Dualsenses Color kondicionierius dažytiems plaukams

Goldwell Dualsenses Color kondicionierius dažytiems plaukams Padidinti

Goldwell Dualsenses Color kondicionierius dažytiems plaukams

Prekės ID: 23688
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 28
Prekės ID: 23688
Pirkėjų atsiliepimai: 28

11,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 23688
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 28
Prekės ID: 23688
Pirkėjų atsiliepimai: 28

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 200 ml., 1000 ml., 1500 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Spalvai išlaikyti, užfiksuoja spalvą, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, maitinanti, drėkinimui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsauga nuo saulės, švelnininimui, glotnina, glotninanti, daro plaukus lengviau valdomus, palengvina plaukų iššukavimą, grąžina gyvybingumą, neapsunkina, suteikia purumo
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Dažytiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Pantenoliu, Su Glicerinu, Su Proteinais, Su Baltymais, Su glikoproteinais, Su UV filtru
Atsakingas asmuo Kao Germany GmbH (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Goldwell Dualsenses Color kondicionierius saugo ryškią plaukų spalvą, atkuria kerintį jų švelnumą bei spindesį.

Priemonė sukurta tam, kad patenkintų išskirtinio dėmesio reikalaujančių plaukų poreikius. Specialia formule pasižymintis Goldwell Color kondicionierius padeda išvengti tiek dažytų, tiek natūralių plaukų spalvos pokyčių ir blukimo. O kruopščiai apgalvota produkto sudėtis efektyviai puoselėja, saugo bei maitina plaukus. Dėl to Goldwell Dualsenses Color plaukų kondicionierius sustiprina plaukus, padeda išvengti UV spindulių ir kitų aplinkos agresorių daromo poveikio.

Produktas užtikrina išskirtinį plaukų švelnumą ir glotnumą. Tai priemonė, kuri padeda efektyviai atskirti susivėlusias sruogas, palengvina jų iššukavimą ir priežiūrą. Dėl to plaukai tampa glotnūs, purūs ir natūraliai žvilgantys. O sruogų neapsunkinanti Goldwell kondicionieriaus formulė užtikrina kerinčią plaukų išvaizdą nuo ryto iki vakaro.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance kondicionierius papildytas veikliosiomis medžiagomis, kurios sustiprina ir atgaivina natūralią plaukų būklę. Sudėtyje esantys augaliniai ekstraktai suteikia sruogoms sveiko spindesio bei ryškumo. Luminescine technologija atkuria išraiškingą ir dėmesį prikaustantį plaukų spindesį. O MicroPROtec kompleksas, kuriuo papildytas Goldwell Color kondicionierius, užtikrina maksimalų veikliųjų medžiagų įsiskverbimą. Tokiu būdu pasiekiamas trokštamas efektas, kurį galima tiek matyti, tiek ir jausti.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance kondicionierius rūpinasi, kad ryški plaukų spalva ir kerintis jų spindesys džiugintų kiekvieną dieną.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: tepkite kondicionierių ant drėgnų, šampūnu išplautų, plaukų. Palaikykite 1–2 minutes ir gerai nuplaukite vandeniu.

- Water / Aqua / Eau - Cetearyl Alcohol - Amodimethicone - Verbascum Thapsus Extract - Octyldodecyl PCA - Sodium PCA - Salix Nigra (Willow) Bark Extract - Cetrimonium Chloride - Dimethicone - Glycerin - Phenyl Trimethicone - Ethylhexyl Methoxycinnamate - Panthenol - Ethylhexylglycerin - Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate - C11-15 Pareth-7 - Laureth-9 - Citric Acid - Glycoproteins - Trideceth-12 - Acetic Acid - Sodium Chloride - Phenoxyethanol - Fragrance / Parfum - Limonene - Linalool - Amyl Cinnamal - Red 33 / C.I. 17200

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite kondicionierių ant drėgnų, šampūnu išplautų, plaukų. Palaikykite 1–2 minutes ir gerai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

28 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Jurgita K. country flag 2024-01-05

Man patinka šis kondicionierius plaukams.Naudoju kartu su Goldwell šampūnu dažytiems plaukams.Skaniai kvepia,ilgai užtenka!
Rekomenduoju!
Ačiū už itin greitą pristatymą!

Loreta M. country flag 2022-10-02

Tikėjaus geresnio rezultato, labai gaila

Viktorija country flag 2022-06-09

Pasikartosiu kaip ir dėl šampūno kurį palikau komentara,tikrai nesitikėjau tokio greitobrezultato po pirmo plovimo!Plaukai kaip iš kirpyklos,glotnūs,o kaip žvilga plaukai!

Eglė U. country flag 2021-11-23

Puikus kondicionierius. Skaniai kvepia. Gera kaina. Plaukai blizga, lengviau šukuojami. Trumpiems plaukams tokio kiekio užtenka beveik metams laiko.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Goldwell Dualsenses Color kondicionierius dažytiems plaukams

Goldwell Dualsenses Color kondicionierius dažytiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui