Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing giliai valantis šampūnas

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing giliai valantis šampūnas Padidinti

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing giliai valantis šampūnas

Prekės ID: 23972
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 40
Prekės ID: 23972
Pirkėjų atsiliepimai: 40

9,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 23972
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 40
Prekės ID: 23972
Pirkėjų atsiliepimai: 40

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 250 ml., 1000 ml., 1500 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Giliai valantis, valymui, plaukų plovimui, švelnininimui, grąžina gyvybingumą, gaivinanti, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, pašalina riebalių perteklių, stiprina plaukų folikulus, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, apsaugo, tramdo šiaušimąsi, daro plaukus lengviau valdomus, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, sumažina odos pleiskanojimą , nuo pleiskanų, palaiko sveiką odą
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Riebiai/mišriai odai, Riebiai odai, Mišriai/Riebiai
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su žaliųjų citrinų ekstraktu, Su Pantenoliu, Su vitaminu B5, Su Vitaminais, Su Cinku, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Kao Germany GmbH (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing Shampoo plaukų šampūnas pasižymi intensyviu valomuoju poveikiu ir efektyviu rezultatu.

Speciali produkto formulė padeda lengvai valyti ir prižiūrėti plaukus bei galvos odą. Goldwell Scalp Specialist šampūnas efektyviai pašalina dulkes, plaukų formavimo priemonių ar kieto vandens likučius. Tai akimirksniu atpalaiduoja galvos odą, o plaukai tampa pastebimai švaresni ir gaivesni. Toks giluminis valymas taip pat užtikrina efektyvesnį po to naudojamų priemonių veikimą, palengvina juose esančių komponentų pasisavinimą.

Produkto sudėtis papildyta cinko druska, kuri veikia kaip antibakterinis komponentas ir reguliuoja riebalinių liaukų veiklą. Dėl to Goldwell Dualsenses Scalp Specialist šampūnas efektyviai saugo nuo per greito plaukų susiriebalavimo. Tai užtikrina išskirtinį lengvumo, gaivumo ir švelnumo pojūtį net ir tuomet, kai galvos oda yra riebi.

Goldwell Scalp Specialist šampūnas taip pat papildytas komponentais, kurie stimuliuoja galvos odą, drėkina ir stiprina plaukus. Produkto sudėtyje esantys augaliniai ekstraktai padeda kovoti su pleiskanomis, atgaivina sausus, veltis ar lūžinėti linkusius plaukus. Pantenolis suteikia efektyvų drėkinamąjį poveikį, o MicroPROtec kompleksas užtikrina tolygų veikliųjų medžiagų pasiskirstymą bei veikimą. Dėl to Goldwell Dualsenses Scalp Specialist plaukų šampūnas pasirūpinti, kad plaukai kasdien atrodytų sveiki, purūs ir kupini gyvybės.

Kruopščiai atrinktais veikliaisiais komponentais papildyta priemonė suteikia ilgalaikį švaros pojūtį, padeda atgaivinti ir sustiprinti plaukus. Dėl to Goldwell Scalp Specialist plaukų šampūnas užtikrina efektyvią plaukų priežiūrą tiek profesionaliame grožio salone, tiek ir namuose.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

* - Water / Aqua / Eau - Sodium Laureth Sulfate - Cocamidopropyl Betaine - Laureth-4 Carboxylic Acid - Amodimethicone - Zinc PCA - Octyldodecyl PCA - Sodium PCA - Salix Nigra (Willow) Bark Extract - PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate - Disodium EDTA - Sodium Chloride - Propylene Glycol - Lauryl Alcohol - Panthenol - Quaternium-80 - Glycerin - Sodium Hydroxide - PPG-9 - Citric Acid - Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract - C11-15 Pareth-7 - Laureth-9 - Glycoproteins - Trideceth-12 - Acetic Acid - Sodium Benzoate - Phenoxyethanol - Fragrance / Parfum - Linalool - Butylphenyl Methylpropional - Amyl Cinnamal - Alpha-Isomethyl Ionone

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

40 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Gabija country flag 2024-04-03

Labai skaniai kvepia. Plaukai labai švelnūs, nors ne visai tokio efekto tikėjausi. Ant skalpo vis tiek lieka pleiskainų.

Kristina S. country flag 2023-04-04

Šampūnas atlieka nurodytas funkcijas. Naudoju tos pačios firmos ir kitus produktus - viskuo labai patenkinta.

Margarita B. country flag 2023-02-14

Šampūnas labai patinka, naudoju ne pirmą, didelę pakuotę. Kartu naudoju ir kondicionierių. Esu labai patenkinta šiomis preimonėmis.

Jūratė B. country flag 2022-04-14

Laba diena,prekemis esu labai patenkinta😊,sampunai tobuli,plaukai kaip po kirpyklos,rekomenduoju,aciu😊

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing giliai valantis šampūnas

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing giliai valantis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui