Nacomi Papaya Face Mask Enzyme Scrub Glow šveičianti kaukė veidui

Nacomi Papaya Face Mask Enzyme Scrub Glow šveičianti kaukė veidui Padidinti

Nacomi Papaya Face Mask Enzyme Scrub Glow šveičianti kaukė veidui

Prekės ID: 69914
Prekės ID: 69914

10,29 €

Prekės ID: 69914
Prekės ID: 69914

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, tobulina odos tekstūrą, mažina odos hiperpigmentaciją, giliai valantis, stangrina, pašalina riebalių perteklių, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, gerina kraujotaką, suteikia elastingumo, drėkinimui, maitinanti, spindesiui, sutraukia poras, valo poras, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, šviesina odą, apsaugo, kovoja su senėjimo požymiais, nuo spuogų, tekstūrai išryškinti, stimuliuoja kolageno gamybą
Produkto tipas Kaukė, veido kaukė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Tinka veganams, Su AHA Rūgštimi, Su Vertingomis Rūgštimis, Su Kaolinu , Su papainu, Su Baltuoju moliu, Su moliu, Su mikroelementais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Ženšeniu, Su glikoproteinais, Su variu, Su medetkų ekstraktu, Su Glicerinu, Su Hialurono rūgštimi, Su Migdolų aliejumi, Su Mielių ekstraku, Su apelsinų ekstraktu, Su Citrinų Ekstraktu, Su glikolio rūgštimi
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nacomi Papaya Face Mask Enzyme Scrub Glow kaukėje esanti AHA rūgščių, kaolino molio bei papaino sudėtis pašalina suragėjusį negyvą epidermį, taip skatinant gilesnių ląstelių atsinaujinimą. Kaukė gerina odos būklę, išlygina odos pigmentaciją ir paruošia ją priimti veikliąsias medžiagas.

Baltasis molis turi vertingų mikroelementų, valo, stangrina ir suteikia odai sveiką išvaizdą. Jis sugeria riebalų perteklių ir reguliuoja jų sekreciją. Sudėtis, praturtinta spygliuočių šaknų ekstraktu, escinu ir vitaminu E, skatina mikrocirkuliaciją, atkuria kraujagyslių elastingumą ir tinkamą stangrumą. Geresnis aprūpinimas krauju daro odą sveikesnę, elastingesnę ir jaunesnę.

Raudonieji ženšenio glikoproteinai – augalinis sraigių gleivių atitikmuo, kuris kartu su vario ir medetkos žiedų ekstraktu intensyviai regeneruoja odą. Jie skatina kolageno ir fibroblastų sintezę, taip užkertant kelią elastingumo ir stangrumo praradimui.

Glicerinas giliai įsiskverbia į odą, palengvindamas maistinių medžiagų transportavimą. Kartu su hialurono rūgštimi, saldžiųjų migdolų aliejumi ir mielių baltymais jis ilgai drėkina ir maitina odą.

Saldžiųjų apelsinų ir citrinų ekstraktai yra sąjungininkai kovojant už švytinčią ir spindinčią odą. Jie turi sutraukiančių savybių ir mažina poras. Be to, jie padeda gydyti spuogų uždegimus, šviesina odos atspalvį ir spalvos pakitimus.

Cukranendrių ekstrakte esanti glikolio rūgštis veiksmingai mažina spalvos pasikeitimą ir apsaugo nuo pirmųjų senėjimo požymių. Jis kovoja su spuogais ir inkštirais, pagreitina ląstelių atsinaujinimą ir gerina odos spalvą bei tekstūrą.


Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant nuvalytos veido odos. Palikite 10-15 minučių, tada nuplaukite. Vengti patekimo į akis.

Aqua, Kaolin, Cetearyl Alcohol, Acer Saccharum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Glycerin, Lactic Acid, Glycolic Acid, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Propylheptyl Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citric Acid, Panthenol, Papain, Malic Acid, Tartaric Acid, Centella Asiatica Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycine Soja Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Papaver Somniferum Seed, Parfum, Ruscus Aculeatus Root Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Glycoproteins, Hydrolyzed Yeast Protein, Escin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Ammonium Glycyrrhizate, Glucoside, Sodium Hyaluronate, Copper Gluconate, Sodium PCA, Sodium Citrate, Tocopherol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant nuvalytos veido odos. Palikite 10-15 minučių, tada nuplaukite. Vengti patekimo į akis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Papaya Face Mask Enzyme Scrub Glow šveičianti kaukė veidui

Nacomi Papaya Face Mask Enzyme Scrub Glow šveičianti kaukė veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui