NACOMI Body Butter kūno sviestas 100 ml.

NACOMI Body Butter kūno sviestas 100 ml. Padidinti

NACOMI Body Butter kūno sviestas 100 ml.

Prekės ID: 43002
Prekės ID: 43002

5,19 €

Prekės ID: 43002
Prekės ID: 43002

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Anticeliulitinė, atkūrimui/atstatymui, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, kovoja su senėjimo požymiais, drėkinimui, stangrina, švelnininimui, pašalina sausumo pojūtį, palaiko odos drėgmės balansą, raminanti, puoselėja, raudonį mažinanti, mažina niežėjimą, mažina jautrumą
Produkto tipas Kūno sviestas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Be Parabenų, Be Silikonų, Be Sulfatų, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, Tinka veganams
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

NACOMI Body Butter – natūralus ir veganiškas kūno sviestas. Gaivus ir drėkinantis kūno sviestas maitina ir atkuria odą suteikia švelnumo, stangrumo ir elastingumo, turi stiprų anticeliulitinį poveikį. Sudėtyje esantis taukmedžio sviestas, kuris giliai drėkina, regeneruoja ir tonizuoja odą, o vynuogių sėklų aliejus stangrina, ramina ir stiprina odą. Priemonė apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir lėtina senėjimo procesus.  Stangrinamasis poveikis matomas jau po kelių savaičių reguliaraus naudojimo.

Galimi aromatų variantai:

  • Fresh Green Tea
  • Summer in Greece
  • Sunny Orange Sorbet
  • Vanilla Cream Brulee

 

Nacomi produktų formulės yra veganiškos. Jose nėra jokių parabenų, silikonų, sulfatų (SLS/ SLES) ir gyvūninės kilmės produktų.

Kaip naudoti: Priemonę rekomenduotina naudoti kasdien, ypač kovojant su celiulitu ir sausos odos problema. Tolygiai įmasažuokite priemonę į švarią odą ir palaukite, kol susigers.

Summer in Greece: Butynospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol Acetate, Parfum Fresh Green Tea: Butyrospermum Parkii Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum. Sunny Orange Sorbet: Butyrospermum Parksi Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol. Vanilla Cream Brulee: Butynospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol Acetate, Parfum

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Priemonę rekomenduotina naudoti kasdien, ypač kovojant su celiulitu ir sausos odos problema. Tolygiai įmasažuokite priemonę į švarią odą ir palaukite, kol susigers.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kūno sviestas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

NACOMI Body Butter kūno sviestas 100 ml.

NACOMI Body Butter kūno sviestas 100 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui