Shiseido Naname Fude Multi akių makiažo šepetėlis

Shiseido Naname Fude Multi akių makiažo šepetėlis Padidinti

Shiseido Naname Fude Multi akių makiažo šepetėlis

Prekės ID: 55863
Prekės ID: 55863

22,99 €

Prekės ID: 55863
Prekės ID: 55863

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Modeliavimui/formavimui
Produkto tipas Šepetėlis akių šešėliams, Šepetėlis, Šepetėlis šešėliams, Šepetėlis sklaidymui
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Akims
Atsakingas asmuo Shiseido Group Emea (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Pažangus akių šepetėlis, skirtas kremo, pudros ar gelio formulėms apibrėžti, sumaišyti ar išsklaidyti. Įstrižai kirpti sintetiniai šereliai tinka bet kuriai akių formai ir suteikia amortizuojantį efektą, o šerdis išlaiko įrankio formą bei sukuria tobulą stiprumo ir lankstumo balansą. 

Paslėpta pagrindinė technologija: tankiai supakuoti šereliai sukuria tvirtą vidų, kuri supa minkštų, lanksčių pluoštų perimetras, kad būtų lengva maišyti/sklaidyti spalvas.

Sintetiniai šereliai suderinami su visomis makiažo tekstūromis. Šie gyvūnams draugiški pluoštai turi smailėjančius galiukus, kurie atitinka smulkias linijas ir veido kontūrus. Sukurtas taip, kad patogiai tilptų į ranką, o modernus dizainas leidžia itin lengvai naudoti.

Pagamintas rankomis, Japonijoje.

Kaip naudoti: naudokite suapvalintą galiuką, kad padengtumėte spalvą, kontūruokite akies raukšles arba maišykite spalvas.

Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandeny neatsidurtų metalinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn.

Kaip naudoti: naudokite suapvalintą galiuką, kad padengtumėte spalvą, kontūruokite akies raukšles arba maišykite spalvas. Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandeny neatsidurtų metalinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Shiseido Naname Fude Multi akių makiažo šepetėlis

Shiseido Naname Fude Multi akių makiažo šepetėlis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui