Dermacol makiažo šepetėlis D56

Dermacol makiažo šepetėlis D56 Padidinti

Dermacol makiažo šepetėlis D56

Prekės ID: 24514
Prekės ID: 24514

17,99 €

Prekės ID: 24514
Prekės ID: 24514

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Tolygiai paskirsto spalvą, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Šepetėlis, Šepetėlis makiažui, Šepetėlis biriai pudrai, Šepetėlis kompaktinei pudrai, Šepetėlis skaistalams
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Atsakingas asmuo ARTDECO cosmetic GmbH (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Dermacol makiažo šepetėlis leidžia tolygiai paskirstyti skaistalus, birią arba kompaktinę pudrą.

Profesionalus produktas su aukštos kokybės natūraliais šereliais užtikrina greitą, lengvą ir patogų birių makiažo priemonių aplikavimą. Šepetėlis tolygiai padengia, nepalieka dryžių ar dėmių, todėl kiekvieną kartą užtikrina nepriekaištingą ir natūraliai atrodantį rezultatą

Kaip naudoti: nedidelį birios pudros kiekį įberkite į dangtelį ir pasukiokite šepetėlį jame arba lengvai perbraukite juo per kompaktinės pudros ar skaistalų paviršių, kad šereliai pasidengtų priemone. Kitu šepetėlio galu kelis kartus stuktelėkite į dangtelį ar kosmetikos priemonės pakuotę, kad nubyrėtų miltelių perteklius. Tuomet lengvais ir plačiais sukamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant veido, kaklo ir / arba dekoltė zonos.

Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandenyje neatsidurtų metalinės ar medinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn. 

Kaip naudoti: nedidelį birios pudros kiekį įberkite į dangtelį ir pasukiokite šepetėlį jame arba lengvai perbraukite juo per kompaktinės pudros ar skaistalų paviršių, kad šereliai pasidengtų priemone. Kitu šepetėlio galu kelis kartus stuktelėkite į dangtelį ar kosmetikos priemonės pakuotę, kad nubyrėtų miltelių perteklius. Tuomet lengvais ir plačiais sukamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant veido, kaklo ir / arba dekoltė zonos. Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandenyje neatsidurtų metalinės ar medinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn. 

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Dermacol makiažo šepetėlis D56

Dermacol makiažo šepetėlis D56

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui