Weleda Silou odos priežiūros rinkinys (100 ml. kūno aliejus + 150 ml. kūno sviestas)

Nemokamas siuntimas į paštomatą Weleda Silou odos priežiūros rinkinys (100 ml. kūno aliejus + 150 ml. kūno sviestas) Padidinti

Weleda Silou odos priežiūros rinkinys (100 ml. kūno aliejus + 150 ml. kūno sviestas)

Prekės ID: 76799
Prekės ID: 76799

35,99 €

Prekės ID: 76799
Prekės ID: 76799

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Mažiau matomi randai/strijos, nuo strijų, suteikia elastingumo, apsaugo, puoselėja, gaivinanti, atpalaiduoja, raminanti, pašalina sausumo pojūtį, neapsunkina
Produkto tipas Kūno sviestas, Sviestas, Aliejus, Odos priežiūros priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Migdolų aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su Kviečių Gemalų Aliejumi, Su Kalnine Arnika, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su tigro žolės ekstraktu, Ekologiškas , Su Taukmedžio Sviestu, Su Kakavos Sviestu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Savo pilvelyje auginate mažą stebuklą, kurio taip ilgai laukėte. Jūsų kūno oda patiria daug iššūkių. Šiuo atveju reikia rūpintis ir saugoti savo kūno odą. Weleda Silou odos priežiūros rinkinys suteiks reikiamą priežiūrą nėštumo metu ir tuo pačiu kovos su strijų atsiradimu.

Rinkinyje:

Weleda Mama odos priežiūros aliejus nėščiosioms ir maitinančioms moterims 100 ml. Reguliarus aliejaus naudojimas iki trijų mėnesių po gimdymo sumažins strijų atsiradimo galimybę ir padės išlaikyti odos elastingumą per visą nėštumo laikotarpį. Sudėtyje esantys migdolų aliejus, simondsijų aliejus ir kviečių gemalų aliejus, kartu su arnikos ekstraktu didina odos elastingumą ir apsaugo nuo strijų atsiradimo. Be to masažuodami pilvą užmezgate ryšį su kūdikiu. Priemonė padeda įgyti pasitikėjimo normalia nėštumo eiga, sėkmingu gimdymu ir išsklaidyti visus rūpesčius. Pradėkite džiaugtis savo būkle ir su džiaugsmu laukiant kūdikio gimimo! Aliejus nuo strijų, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, saugo ir puoselėja Jūsų besikeičiantį kūną. 

Weleda Mama kūno sviestas nuo strijų 150 ml. Kūno sviestas nuo strijų natūraliai gerina odos elastingumą. Šis turtingas kūno sviestas su tigro žole, ekologišku taukmedžiu ir kakavos sviestu teigiamai veikia įtemptą nėščiosios pilvo odą, kai jį reguliariai masažuojate. Produkto subtilus gėlių kvapas yra gaivinantis ir raminantis. Aromatas pasklinda iš indo ir apgaubia tarsi švelnus apkabinimas, padedantis atsipalaiduoti ir jaustis ramiau. 

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Kūno aliejus: sukamaisiais judesiais lengvai masažuokite pilvą, šlaunis, sėdmenis ir krūtis du ar tris kartus per dieną kasdien nuo pat nėštumo pradžios iki tol, kol baigsite maitinti krūtimi.

Kūno sviestas: kūno sviestą tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais ir palaukite, kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Kūno aliejus: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)**, Arnica Montana Flower* Extract, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Citral**, Eugenol**, Farnesol** Kūno sviestas: Water (Aqua), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glycerin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Pentylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Arnica Montana Flower Extract*, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Crocus Chrysanthus Bulb Extract, Betaine, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Caprylate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Citral*, Farnesol**

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Kūno aliejus: sukamaisiais judesiais lengvai masažuokite pilvą, šlaunis, sėdmenis ir krūtis du ar tris kartus per dieną kasdien nuo pat nėštumo pradžios iki tol, kol baigsite maitinti krūtimi. Kūno sviestas: kūno sviestą tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais ir palaukite, kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus
Sviestas
Kūno sviestas

Parašyti atsiliepimą

Weleda Silou odos priežiūros rinkinys (100 ml. kūno aliejus + 150 ml. kūno sviestas)

Weleda Silou odos priežiūros rinkinys (100 ml. kūno aliejus + 150 ml. kūno sviestas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui