StriVectin Anti-Wrinkle Wrinkle Recode Line transformuojantis tirpstantis serumas veidui nuo raukšlių

Nemokamas siuntimas į paštomatą StriVectin Anti-Wrinkle Wrinkle Recode Line transformuojantis tirpstantis serumas veidui nuo raukšlių Padidinti

StriVectin Anti-Wrinkle Wrinkle Recode Line transformuojantis tirpstantis serumas veidui nuo raukšlių

Prekės ID: 55813
Prekės ID: 55813

43,49 €

Prekės ID: 55813
Prekės ID: 55813

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, spindesiui, maitinanti, drėkinimui, stimuliuoja kolageno gamybą
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Jei matote, kad ant jūsų odos atsiranda pastebimų raukšlių, laikas ką nors daryti ir pagalvoti, kaip išspręsti šią estetinę problemą! StriVectin sugalvojo sprendimą ir sukūrė specialų tirpstantį veido serumą, kuris išlygina matomas raukšles per 7 dienas. Sumani formulė skatina kolageno ir elastino gamybą, maitina, drėkina ir pakeičia odą per trumpą laiką. Reguliarus šio produkto naudojimas padės pašalinti raukšles ir smulkias raukšleles bei išvengti jų atsiradimo.

StriVectin Anti-Wrinkle Wrinkle Recode Line - tai itin koncentruotas, aukštųjų technologijų tirpstantis serumas, kuris pastebimai sumažina linijas ir net gilias, sunkiai įveikiamas raukšles vos per 7 dienas. Unikalios, sodrios tekstūros ir galingo augalinio derinio serumas pagerina odos spindesį bei akivaizdžiai pakeičia odą per trumpą laiką.

  • Pastebimai sumažina bet kokio gylio raukšles.
  • Atgaivina pačios odos gebėjimus kovoti su raukšlėmis
  • Prabangiai ištirpsta odoje, kad sugrąžintų jaunatvišką spindesį.

Kaip naudoti: išspauskite 1 perlo dydžio lašą ant delno ir švelniai masažuokite jį tarp rankų, kad jis sušiltų ir ištirptų - taip suaktyvinsite BioRecode technologiją. Tuomet švelniai tepkite ant švarios veido odos ryte ir vakare. Leiskite išdžiūti. Paskutiniame odos priežiūros etape naudokite drėkinamąjį kremą.

Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Isocetyl Behenate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Aqua (Water, Eau), Myristyl Nicotinate, Sucrose Stearate, Polyglyceryl-10 Laurate, Propanediol, Sucrose Palmitate, Palmitoyl Tripeptide-5, Polyglyceryl-10 Behenate/Eicosadioate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Prinsepia Utilis Seed Oil, Caprylyl Methicone, Methylglucoside Phosphate, Phenoxyethanol, BHT, Tocopherol, Calendula Officinalis Flower Extract, Copper Lysinate/Prolinate, Ethylhexylglycerin, Diglucosyl Gallic Acid, Fragrance (Parfum), Isononyl Isononanoate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Isopropyl Myristate, Propylene Carbonate, Stearalkonium Hectorite, Polyhydroxystearic Acid, Linalool, CI 17200 (Red 33 Lake)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: išspauskite 1 perlo dydžio lašą ant delno ir švelniai masažuokite jį tarp rankų, kad jis sušiltų ir ištirptų - taip suaktyvinsite BioRecode technologiją. Tuomet švelniai tepkite ant švarios veido odos ryte ir vakare. Leiskite išdžiūti. Paskutiniame odos priežiūros etape naudokite drėkinamąjį kremą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Parašyti atsiliepimą

StriVectin Anti-Wrinkle Wrinkle Recode Line transformuojantis tirpstantis serumas veidui nuo raukšlių

StriVectin Anti-Wrinkle Wrinkle Recode Line transformuojantis tirpstantis serumas veidui nuo raukšlių

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui