Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour serumas nuo raukšlių 30 ml.

Nemokamas siuntimas Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour serumas nuo raukšlių 30 ml. Padidinti

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour serumas nuo raukšlių 30 ml.

Prekės ID: 40199
Prekės ID: 40199

74,99 €

Prekės ID: 40199
Prekės ID: 40199

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo raukšlių, atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, kovoja su senėjimo požymiais, maitinanti, pašalina nuovargio požymius, paslepia patamsėjusius paakius, grąžina gyvybingumą, suteikia elastingumo, stimuliuoja kolageno gamybą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Kofeinu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Retinoliu, Su vertingaisiais dumbliais
Atsakingas asmuo Shiseido Group Emea (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Benefiance produktų linija siūlo meistrišką duetą, kovojantį su senėjimo požymiais: intensyviai koreguoja ir mažina matomas raukšles bei maitina odą. 

Sukurta su ReNeura ir „Retinol Soft Caps“ Technologijomis, Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour serumas nuo raukšlių su retinoliu padidina odos atsistatymą ir palėtina raukšlių atsiradimą bei odos atsparumą vos per 1 savaitę*. 

Sudėtyje esanti ReNeura Technologija turi aktyviai reaguojančius miltelius, kurie padeda pagerinti odos jautrumą produktui, siekiant geresnio efekto. Taip pat KOMBU-Bounce kompleksas, sudarytas iš žaliųjų, rudųjų ir raudonųjų dumblių, padeda pašalinti raukšlių susidarymo priežastis ir yra natūralus raukšlių vidinis užpildas, o sapindo medžio, chlorelės, unkarijos ir ciberžolės ekstraktai padeda išvengti raukšlių atsiradimo, nukreipdami dėmesį į pagrindinius odos priežiūros veiksnius, kurie gali sukelti jų išryškėjimą. Taip pat kvapiojo citrinmedžio ekstraktas padeda 24 valandas per parą drėkinti odą, ji atrodys akivaizdžiai elastinga ir gyva.

Tinka visų tipų brandžiai veido odai. Dermatologo patikrinta.


Naudojimas: porą kartų ant pirštų su dozatoriumi įspauskite serumo ir tepkite juo veidą. Procedūrą baikite tapšnojimo judesiais, kad serumas įsiskverbtų į odą.

* Vizualus kaktos, nazolabialinių raukšlių ir viršutinės lūpos raukšlių įvertinimas. Išbandyta 34 moterų, kurių amžius nuo 41 iki 65 metų, 3 mėnesius reguliariai vartojant. Išbandyta JAV.

WATER (AQUA/EAU)・BUTYLENE GLYCOL・PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE・DIMETHICONE・GLYCERIN・DIPROPYLENE GLYCOL・SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.)・BEHENYL ALCOHOL・SILICA・PEG-400・BATYL ALCOHOL・PHENOXYETHANOL・METHYLPARABEN・CARBOMER・DIMETHYLACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE CROSSPOLYMER・TRISODIUM EDTA・TOCOPHERYL ACETATE・RETINYL ACETATE・ALCOHOL・HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL・BHT・POLYQUATERNIUM-51・FRAGRANCE (PARFUM)・POTASSIUM HYDROXIDE・CAFFEINE・XANTHAN GUM・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・PPG-3 DIPIVALATE・ROSA CANINA FRUIT OIL・IRON OXIDES (CI 77492)・TOCOPHEROL・SAPINDUS MUKOROSSI PEEL EXTRACT・LINALOOL・LIMONENE・SODIUM METABISULFITE・TRIISOSTEARIN・UNCARIA GAMBIR EXTRACT・CITRONELLOL・ANGELICA KEISKEI LEAF/STEM EXTRACT・TRIMETHYLOLPROPANE TRIETHYLHEXANOATE・GERANIOL・CELLULOSE・CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT・SODIUM ACETYLATED HYALURONATE・HYDROXYPROLINE・ZIZIPHUS JUJUBA FRUIT EXTRACT・CHLORELLA VULGARIS EXTRACT・METHICONE・TETRADECENE・EUCHEUMA SERRA/GRATELOUPIA SPARSA/SACCHARINA ANGUSTATA/ULVA LINZA/UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT・CURCUMA LONGA (TURMERIC) RHIZOME EXTRACT・SACCHARINA ANGUSTATA/UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT・PANAX GINSENG ROOT EXTRACT・ASCORBYL DIPALMITATE・

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Naudojimas: porą kartų ant pirštų su dozatoriumi įspauskite serumo ir tepkite juo veidą. Procedūrą baikite tapšnojimo judesiais, kad serumas įsiskverbtų į odą

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour serumas nuo raukšlių 30 ml.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour serumas nuo raukšlių 30 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui