Purity Vision Bio detoksikacinė kaukė su matcha ir spirulina

Purity Vision Bio detoksikacinė kaukė su matcha ir spirulina Padidinti

Purity Vision Bio detoksikacinė kaukė su matcha ir spirulina

Prekės ID: 51833
Prekės ID: 51833

16,49 €

Prekės ID: 51833
Prekės ID: 51833

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 40 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, detoksikuojanti, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, glotnina, glotninanti, stangrina, giliai valantis, valymui, valo poras, drėkinimui, minkštinanti, stimuliuoja kolageno gamybą, atkūrimui/atstatymui, gerina kraujotaką, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, raminanti, kovoja su senėjimo požymiais, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, pašalina patinimus aplink akis, šalina patinimus, suteikia elastingumo, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, raudonį mažinanti, šviesina odą, nuo spuogų, sutraukia poras, gaivinanti
Produkto tipas Kaukė, veido kaukė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Antioksidantais, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vitaminais, Su organiniu simondsijų aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su aviečių ekstraktu, Su Spirulina, Su Kanapių Sėklų Aliejumi, Su moliu, Su Imbieru, Su rozmarinų ekstraktu, su žaliosios arbatos ekstraktu, Su Kanapių Ekstraktu, Su jūros dumbliais, Su vertingaisiais dumbliais, Su avižomis, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Palepinkite savo odą su 100% natūralia detoksikacine  kauke, kurioje yra daugiau nei 20 aktyvių valiklių. Saugių aliejų ir antioksidantų, tokių kaip Indinis nimbamedis, matcha arbata, spirulina ar imbieras, sinergija švelniai pašalina nešvarumus, o smulkios abrazyvinės dalelės padeda pašalinti nešvarumus ir negyvas odos ląsteles. Jų dėka kaukė puikiai valo odą, o sudėtyje esantys aliejai ją regeneruoja, lygina ir stangrina. 

Priemonė kupina antioksidantų ir veikliųjų medžiagų, kurių sąveika užtikrina teigiamą valomąjį poveikį:

Taukmedžio sviestas dėl savo struktūros įsiskverbia giliai į odos audinį, drėkina, minkština bei lygina. Jame gausu vitaminų ir mineralų, skatinama kolageno, kuris padeda išlaikyti odą elastingą, gamybą. 

Simondsijų aliejus prisideda prie odos ląstelių apsaugos, jų regeneracijos ir natūralios odos pusiausvyros atkūrimo.

Saulėgrąžų aliejus pasižymi stipriu puoselėjančiu poveikiu ir puikiai palaiko kitų kaukėje esančių veikliųjų medžiagų sąveiką.

Avižose gausu mineralų, vitaminų ir naudingų rūgščių. Jos palaiko odos kraujotaką ir skatina natūralų odos ląstelių atsinaujinimo procesą.

Marantos šaknies milteliai yra krakmolas, suteikiantis kaukei valomąjį poveikį. 

Candelilla vaškas gaunamas iš augalo, vadinamo spurge (Euphorbiaceae) ir naudojamas kaip veganiška bičių vaško alternatyva. Jis suteikia lengvai tepamą konsistenciją ir neleidžia odai išsausėti, turi minkštinamąjį poveikį.

Chlorella yra ryškiai žalios spalvos gėlavandeniai dumbliai, žinomi kaip supermaistas, kupinas antioksidantų. Jų dėka užtikrinamas detoksikuojantis šios kaukės poveikis ir palaikomas odos ląstelių atsinaujinimas.  

Kanapių aliejaus sudėtyje yra antioksidanto vitamino E ir daugybės kitų mineralų, tokių kaip magnis, cinkas, kalis ar geležis. Jis turi priešuždegiminį poveikį odai, palaiko sudirgusių vietų regeneraciją, o tai tuo pačiu ramina ir minkština.

Spirulina yra antrasis šioje kaukėje esantis dumblis, kuriame yra daug antioksidantų. Labai efektyviai palaiko natūralų ląstelių atsinaujinimo procesą, todėl lėtina odos senėjimo požymius.

Maroko molis yra naudingų mineralų šaltinis. Pagrindinis jo pranašumas yra gebėjimas sumažinti riebalų kiekį ir gebėjimas palaikyti natūralų odos balansą. Taip pat stimuliuoja kraujotaką, skatina odos atsinaujinimą ir lėtina jos senėjimą.

Kinijos arbatos milteliai palaiko detoksikuojantį kaukės poveikį, palaiko odos ląstelių atsinaujinimą, mažina paakių srities patinimą ir nuramina niežtinčią jautrią odą.

Melionų sėklų aliejuje gausu naudingų medžiagų, tokių kaip mineralai, vitaminai ir rūgštys. Reguliuoja sebumo gamybą, palaiko natūralų odos elastingumą ir jos regeneracijos procesus. 

Neem yra populiari žaliava Ajurvedoje ir tradicinėje Indijos medicinoje. Dėl savo antiseptinio poveikio pagreitina aknės pažeistų vietų regeneraciją. Palaiko kolageno gamybą, taip atkurdamas natūralų odos elastingumą.

Imbieras turi antibakterinį ir priešuždegiminį poveikį.

Ciberžolė palaiko odos regeneracinius procesus ir jos kraujotaką.

Tulsi arba šventasis bazilikas yra populiarus Ajurvedoje dėl savo teigiamo poveikio kūno ir proto sveikatai. Kosmetikai daugiausia suteikia savo antioksidacinių savybių.  

Rozmarinas skatina odos detoksikaciją, giliai ir paviršutiniškai valo odą bei ramina paraudimą. 

Meilionų aliejus yra galingas antioksidantas, šviesina odą ir padeda išvengti spuogų. 

Citrinų gydomasis aliejus reguliuoja sebumo gamybą, sutraukia poras ir suteikia kaukei gaivų citrusinių vaisių kvapą.

Kaip naudoti: ant nuvalytos odos papurškite vieną iš PURITY VISION Organic Flower Waters. Tada užtepkite nedidelį kiekį kaukės ir masažuokite. Palikite veikti 10-15 minučių. Nuvalykite kaukę šiltu, drėgnu rankšluosčiu. Naudokite reguliariai -  2-3 kartus per savaitę.

Ocimum Sanctum Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Aurantifolia Peel Oil, Tocopherol (Natural Vitamin E) , Limonene **, Citral **; * From organic farming, ** Natural component of essential oil, ● Certified Fair for Life Fair Trade: 50% of the total content

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: ant nuvalytos odos papurškite vieną iš PURITY VISION Organic Flower Waters. Tada užtepkite nedidelį kiekį kaukės ir masažuokite. Palikite veikti 10-15 minučių. Nuvalykite kaukę šiltu, drėgnu rankšluosčiu. Naudokite reguliariai -  2-3 kartus per savaitę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Purity Vision Bio detoksikacinė kaukė su matcha ir spirulina

Purity Vision Bio detoksikacinė kaukė su matcha ir spirulina

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui