Perfecta Hyaluron Ice Super-Hydrator intensyviai drėkinantis ir gaivinantis dieninis veido gelis

Perfecta Hyaluron Ice Super-Hydrator intensyviai drėkinantis ir gaivinantis dieninis veido gelis Padidinti

Perfecta Hyaluron Ice Super-Hydrator intensyviai drėkinantis ir gaivinantis dieninis veido gelis

Prekės ID: 71263
Prekės ID: 71263

5,99 €

Prekės ID: 71263
Prekės ID: 71263

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Dieninis, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, gaivinanti, suteikia natūralų efektą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, raminanti, apsaugo, stiprinamasis, tobulina odos tekstūrą, palaiko sveiką odą, jauninanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, energizuoja, grąžina gyvybingumą, šalina patinimus, skaistina, pašalina nuovargio požymius, atpalaiduoja
Produkto tipas Gelis, Drėkinamoji priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Kaklui, Dekolte
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingomis Rūgštimis, Su Magniu, Su variu, Su Cinku, Su elektrolitais, Su mineralais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Veido krioterapija – tai priežiūros ritualas, kurio metu Jūsų oda yra veikiama žemos temperatūros. Ledas yra šimtmečių senumo metodas, skirtas pratęsti jaunystę, nepriekaištingą veido spalvą ir spindesį. Perfecta prekinis veido ženklas sukūrė Hyaluron Ice Super-Hydrator veido gelį.

Perfecta Hyaluron Ice Super-Hydrator yra intensyviai drėkinantis ir gaivinantis gelis. Priemonė skirta atgaivinti veido odą dienos metu. Oda taps švytinti, lygi ir natūraliai graži, o Jūs jausitės pailsėję ir atsipalaidavę.

Priemonėje esančios 3 hialurono rūgšties rūšys vienu metu veikia įvairiais lygmenimis. Gilesniuose epidermio sluoksniuose stipriai drėkina. Paviršiuje sukuria natūralų apsauginį barjerą, suteikia tiesioginį raminimo pojūtį ir atgaivina odą. Elektrolitai (magnis, varis, cinkas) stiprina odos būklę ir greitina jos atsinaujinimą. Šie mineralai suteikia odai energijos ir gyvybingumo bei padeda išlaikyti sveiką ir jaunatvišką išvaizdą.

Naujoviška formulė, paverčianti Perfecta Hyaluron Ice Super-Hydrator gelį ledu, leidžia išgauti skirtingą priemonės konsistenciją, priklausomai nuo Jūsų poreikių ir pageidavimų. Ledo formulė – iš karto suteikia gaivumo ir drėkinimo pojūtį, pašalina rytinį diskomfortą dėl patinusio veido ir palieka odą akivaizdžiai skaisčią ir kupiną energijos. Šalto gelio formulė – atšaldyta šaldytuve suteikia malonų gaivos ir drėkinimo pojūtį, pašalina nuovargio požymius. Veidas atrodo pailsėjęs ir atsipalaidavęs. Gelio formulė – kambario temperatūroje nedelsiant giliai drėkina ir atgaivina.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: išimkite priemonę iš šaldiklio, palaukite 5 - 15 minučių ir pirštu ar pagaliuku užtepkite gelį ant švarios veido ir (arba) kaklo bei dekoltė odos. Švelniai masažuokite odą sukamaisiais judesiais. ARBA. Jei jums nepatinka ledinė forma, pabandykite švelniai atvėsinti gelį šaldytuve arba naudoti kambario temperatūros. Naudokite 2-3 kartus per savaitę. Priemonė nepraranda savo savybių pakartotinai šaldant ir atšildant. Išimkite platiną prieš užšaldydami gelio indelį. Laikyti šaldiklyje ne žemesnėje kaip -18ºC temperatūroje apie 2-3 valandas arba iki nakties. Venkite ilgalaikio laikymo šaldiklyje.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Polyacrylate Starch, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Kappaphycus Alvarezii Extract, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Disodium EDTA, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Buteth-3, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tributyl Citrate, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, Linalool, CI 42090.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: išimkite priemonę iš šaldiklio, palaukite 5 - 15 minučių ir pirštu ar pagaliuku užtepkite gelį ant švarios veido ir (arba) kaklo bei dekoltė odos. Švelniai masažuokite odą sukamaisiais judesiais. ARBA. Jei jums nepatinka ledinė forma, pabandykite švelniai atvėsinti gelį šaldytuve arba naudoti kambario temperatūros. Naudokite 2-3 kartus per savaitę. Priemonė nepraranda savo savybių pakartotinai šaldant ir atšildant. Išimkite platiną prieš užšaldydami gelio indelį. Laikyti šaldiklyje ne žemesnėje kaip -18ºC temperatūroje apie 2-3 valandas arba iki nakties. Venkite ilgalaikio laikymo šaldiklyje.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Drėkinamoji priemonė
Gelis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Perfecta Hyaluron Ice Super-Hydrator intensyviai drėkinantis ir gaivinantis dieninis veido gelis

Perfecta Hyaluron Ice Super-Hydrator intensyviai drėkinantis ir gaivinantis dieninis veido gelis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui