Grown Alchemist Matte Balancing Moisturiser balansuojantis drėkiklis riebiai veido odai

Grown Alchemist Matte Balancing Moisturiser balansuojantis drėkiklis riebiai veido odai Padidinti

Grown Alchemist Matte Balancing Moisturiser balansuojantis drėkiklis riebiai veido odai

Prekės ID: 67743
Prekės ID: 67743

29,49 €

Prekės ID: 67743
Prekės ID: 67743

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 60 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Subalansuoja, suteikia matinį efektą, drėkinimui, spindesiui, po skutimosi, apsaugo, glotnina, glotninanti, švelnininimui, suteikia elastingumo, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, pašalina riebalių perteklių, pašalina odos blizgesį, atkūrimui/atstatymui, kovoja su senėjimo požymiais, mažina odos hiperpigmentaciją
Produkto tipas Drėkinamoji priemonė, Drėkiklis
Odos būklė/tipas Riebiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Glicerinu, Tinka veganams, be Glitimo, Su acai uogomis, su omega riebalų rūgštimis, Su vitaminu C, Su sezamų aliejumi, Su pomidorų ekstraktu, Su Alaviju, Su ryžiais, Su ryžių sėlenomis, Su Antioksidantais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Grown Alchemist Matte Balancing Moisturiser yra lengvas, matinis, drėkinamasis produktas, kuris drėkina veido odą, subalansuoja riebalų kiekį, suteikia matinį paviršių ir padidina spindesį. Idealiai tinka riebios odos tipams arba po skutimosi. Vitaminu E praturtinta formulė su glicerinu apsaugo odą nuo aplinkos poveikio ir natūraliai drėkina, kad oda būtų lygi, švelni ir elastinga.

Acai uogos, kuriose gausu riebalų rūgščių, omega 3, 6 ir 9, fitosterolių bei vitamino C, pasižymi daugybe antioksidacinių ir antibakterinių savybių. 

Sezamo sėklų polifenolis sumažina sebumo perteklių, mažina blizgesį ir atkuria odos pusiausvyrą. 

Pomidorai ir alavijas, kuriuose gausu likopeno ir polisacharidų, suteikia odai švytinčią ir lygią išvaizdą, taip pat padeda atkurti odą, pažeistą UV spindulių sukelto oksidacinio streso. 

Ryžių sėlenų tokoferolio antioksidacinės savybės padeda pagerinti odos išvaizdą, sumažindamos senėjimo požymius ir akivaizdžiai pašalindamos pigmentines dėmes.

Kaip naudoti: tepkite lygiais, aukštyn ir į išorę nukreiptais judesiais nuo veido, kaklo ir dekoltė srities centro. Švelniai paspauskite, kad pagerintumėte absorbciją ir drėkinimą. Naudokite ryte ir (arba) vakare. 

Gluten Free, Vegan Aqua/Water/Eau, Cetearyl Olivate (*Plant/Plante), Sorbitan Olivate (*Plant/Plante), Camellia Oleifera Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetyl Alcohol (*Plant/Plante), Glycerin (*Plant/Plante), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (*Plant/Plante), Calcium Silicate (*Plant/Plante), Tocopherol (Vitamin E/ Vitamine E) (*Plant/Plante), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Borago Officinalis (Borage/Bourrache) Seed Oil, Euterpe Oleracea (Açaí Berry/Baies d’Açaï) Fruit Oil, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Oryza Sativa (Rice/Riz) Bran Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Solanum Centrale (Bush Tomato/Tomate du Bush) Fruit Extract, Carum Petroselinum (Parsley) Seed Oil, Linalool (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). GA006-55-02T.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite lygiais, aukštyn ir į išorę nukreiptais judesiais nuo veido, kaklo ir dekoltė srities centro. Švelniai paspauskite, kad pagerintumėte absorbciją ir drėkinimą. Naudokite ryte ir (arba) vakare. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Drėkinamoji priemonė
Drėkiklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Grown Alchemist Matte Balancing Moisturiser balansuojantis drėkiklis riebiai veido odai

Grown Alchemist Matte Balancing Moisturiser balansuojantis drėkiklis riebiai veido odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui