Bielenda Professional Supremelab Energy Boost rinkinys veidui (50 ml. kremas + 70 ml. kaukė)

Bielenda Professional Supremelab Energy Boost rinkinys veidui (50 ml. kremas + 70 ml. kaukė) Padidinti

Bielenda Professional Supremelab Energy Boost rinkinys veidui (50 ml. kremas + 70 ml. kaukė)

Prekės ID: 51932
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 51932
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

19,99 €

Prekės ID: 51932
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 51932
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Skaistina, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , šalina pigmentines dėmes, drėkinimui, maitinanti, pašalina nuovargio požymius, grąžina gyvybingumą, suvienodina odos atspalvį, apsauga nuo saulės, apsaugo, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, kovoja su senėjimo požymiais, spindesiui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, gaivinanti, stangrina, suteikia elastingumo, nuo raukšlių, šviesina odą, stimuliuoja kolageno gamybą, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją
Produkto tipas Dieninis kremas, Kremas, Naktinis kremas, Veido kremas, veido kaukė, Kaukė
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Papilkėjusiai odai, pavargusiai odai, Probleminei odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su AHA Rūgštimi, Su Vertingomis Rūgštimis, Su Ženšeniu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Kofermentu Q10, Su Karnitinu, Su Hialurono rūgštimi, Su Betainu, Su Glicerinu, Su Trehaloze, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Skvalanu, Su Kofeinu, Su Kokosų Aliejumi, Su kokosų aliejumi, Su Kokosų Sviestu, Su lanolinu
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Bielenda Kosmetyki Naturalne Sp. z o. o. ( Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bielenda Professional Supremelab Energy Boost rinkinys veidui (50 ml. kremas + 70 ml. kaukė)

Bielenda Professional Supremelab Energy Boost rinkinys sukurtas pigmentuotai, pavargusiai, spindesį ir gyvybingumą praradusiai veido odai. Dėl to rinkinį sudarantys produktai papildyti naujos kartos komponentu – itin stabilios formos vitaminu C, padedančiu suvienodinti veido atspalvį, pašviesinti pigmentines dėmes ir apsaugoti odą nuo fotosenėjimo.

Rinkinį sudaro:

  • Bielenda Professional Supremelab Energizing Vitamin C energizuojantis veido kremas su vitaminu C, kuris saugo epidermį nuo išsausėjimo, intensyviai atgaivina pavargusią ir suglebusią odą bei padeda kovoti su pigmentinėmis dėmėmis ir kitais ankstyvo senėjimo požymiais. Sudėtyje esantis vitaminas C saugo nuo žalingo UV spindulių poveikio ir oksidacinio streso, padeda suvienodinti veido spalvą ir sugrąžina odai gyvybingumą. Ferulo rūgštis, ženšenio ekstraktas ir kofermentas Q10 taip pat padeda kovoti su hiperpigmentacija, saugo nuo senėjimo bei raukšlių atsiradimo, o karnitinas ir hialurono rūgštis intensyviai drėkina veido odą.
  • Bielenda Professional Supremelab Brightening & Nourishing Face Mask maitinamoji veido kaukė su vitaminu C, skirta kovoti su veido spalvos pokyčiais ir priešlaikiniu odos senėjimu. Produktas papildytas vitaminu C, kuris veiksmingai šviesina veido odą, skatina kolageno sintezę bei stiprina apsauginį epidermio barjerą. Priemonės sudėtyje esantis vitaminas E taip pat stiprina apsaugines odos funkcijas, skatina epidermio atsinaujinimo procesus, o betainas intensyviai drėkina odą, saugo ją nuo išsausėjimo, mechaninių pažeidimų ir neigiamo aplinkos poveikio.

Tik profesionaliam naudojimui.

Kaip naudoti kremą: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir (arba) vakare.

Kaip naudoti kaukę: paskirstykite priemonę ant švarios veido ir kaklo odos. Palikite veikti 15-30 minučių, po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudokite 2 kartus per savaitę.

Cream: AQUA (WATER), PROPANEDIOL, GLYCERIN, TREHALOSE, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, STEARYL ALCOHOL, TRIETHYLHEXANOIN, SQUALANE, DIMETHICONE, 3-0-ETHYL ASCORBIC ACID, FERULIC ACID, CAFFEINE, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, LECITHIN, CARNITINE, UBIQUINONE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, BIOTIN, BETA-SITOSTEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ISODODECANE, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, TRISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL. Mask: AQUA (WATER), BETAINE, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ETHYLHEXYL STEARATE, LANOLIN, GLYCERIN, SODIUM LACTATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, 3-0-ETHYL ASCORBIC ACID, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PEG-100 STEARATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BUTHYLPHENYL METHYLPROPIONAL.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti kremą: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir (arba) vakare. Kaip naudoti kaukę: paskirstykite priemonę ant švarios veido ir kaklo odos. Palikite veikti 15-30 minučių, po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudokite 2 kartus per savaitę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė
Kremas
Veido kremas
Dieninis kremas
Naktinis kremas
1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Eglė country flag 2022-04-12

Puikiai! Prekę gavau greitai. Dar poveikiu nejuntu – naudoju keletą dienų.

Parašyti atsiliepimą

Bielenda Professional Supremelab Energy Boost rinkinys veidui (50 ml. kremas + 70 ml. kaukė)

Bielenda Professional Supremelab Energy Boost rinkinys veidui (50 ml. kremas + 70 ml. kaukė)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui