Cartier La Panthère Parfum EDP kvepalai moterims

Nemokamas siuntimas Cartier La Panthère Parfum EDP kvepalai moterims Padidinti

Cartier La Panthère Parfum EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 51413
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 51413
Pirkėjų atsiliepimai: 9

55,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 51413
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 51413
Pirkėjų atsiliepimai: 9

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 25 ml., 50 ml., 75 ml., 100 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Šipro – Gėlių, Šipro – Gėlių
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Gardenija, Kvepenė, Abrikosas, Pačiuliai, Tikrasis pačiulis, Muskusas, Sodinė briedragė

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kvapas, kuris suteikia drąsos, rafinuoto polėkio ir didingos elegancijos. Aromatas, nuo kurio sklinda laisvės, jėgos ir jausmingumo galia. Tai – Cartier La Panthere Parfum kvepalai, kurių aidas kviečia į ramybės, prieblandoje skendinčios prabangos ir jaukumo pasaulį.

Cartier La Panthère Parfum kvepalai moterims – tai aukšta kokybe, sodria elegancija ir viliojančia įtaiga žaižaruojantis aromatas. Jis apgaubia nuožmaus moteriškumo aura, pasižyminčia grakštumo ir stiprybės darna. Todėl šį aromatą pasirinkusi moteris žavi savo rafinuota, jausminga ir paslaptinga didybe. Tarsi moderni grožio ikona, ji be vargo suderina laikui nepavaldžią eleganciją su šiuolaikiška drąsa bei individualumu .

Ryškus ir viliojantis Cartier La Panthere Parfum aromatas supintas iš minkštų, šiltų ir rafinuotų natų. Švelnus abrikosų spindesys šioje kompozicijoje persipina su jausmingais kvepenių ir pikantiškais gardenijų žiedais. Jų kvapnią melodiją sustiprina sumedėję ir saldūs pačiulių akordai, susilieję su sodriu sodinių briedragių ir muskuso deriniu.

La Panthère Parfum aromataslyg kvietimas pasimėgauti elegantiška vakariene po žvaigždėmis. Atsidurti ten, kur aistringi žvilgsniai, tylūs šnabždesiai ir aptakūs kontūrai sukuria paslaptingą, tačiau viliojančią atmosferą. Todėl daugialypis, pagaulus ir švelniai kūno odą glamonėjantis Cartier La Panthère Parfum kvapas palieka jaudinančio žavesio kupiną pėdsaką. Jis dvelkia elegancija, viliojančia paslaptimi ir moterišku patrauklumu. Tai kvapas, kuris leidžia pasijusti žavinga nakties karaliene, kerinčia unikaliu grožiu ir jausmingu pasitikėjimu savimi.

Šis aromatas sukurtas moteriai, kuri pasitiki savimi ir drąsiai atskleidžia savo elegantišką ir tuo pačiu laukinę prigimtį. Lyg tikra miesto džiunglių pantera ji žavi savo grakštumu, stiprybe ir vidine galia. Tai asmenybė, kuri mėgsta išsiskirti iš minios ir mėgaujasi aplinkinių dėmesiu. O Cartier La Panthere Parfum aromatas lengvai pabrėžia jos laisvą, elegantišką ir aistringą prigimtį.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Geraniol Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citral, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Limonene, Benzyl Salicylate, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol, Anise Alcohol, Citronellol, Eugenol, Benzyl Alcohol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Cartier La Panthère Parfum EDP kvepalai moterims

Cartier La Panthère Parfum EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui