Silcare Easy Shape Polygel gelis nagų priauginimui

Silcare Easy Shape Polygel gelis nagų priauginimui Padidinti

Silcare Easy Shape Polygel gelis nagų priauginimui

Prekės ID: 76929
Prekės ID: 76929

11,49 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 76929
Prekės ID: 76929

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apsaugo, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, nagų dailei
Produkto tipas Gelis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Nagams
Atsakingas asmuo Silcare Sp. z o.o. sp. k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Silcare Easy Shape Polygel gelis nagų priauginimui yra naujoviška formulė, sujungianti nagų dailės akrilo ir gelio privalumus. Produktas leidžia lengvai ir greitai užauginti nagus. Poligelis yra elastingas, kietas ir atsparus mechaniniams pažeidimams, todėl yra daug mažiau linkęs lūžti, nei kitos manikiūro medžiagos. Tiršta konsistencija ir savaime išsilyginančių savybių nebuvimas, ne tik neleidžia gaminiui nutekėti nuo plokštelės, bet ir prailgina laiką, reikalingą nagui suteikti idealią formą. 

Silcare Easy Shape Polygel leidžia išplėsti ir rekonstruoti net labai silpną, skilinėjančią ir trapią nago plokštelę. Poligeliniai nagai yra lengvi ir patogūs dėvėti, be to, jie atrodo labai natūraliai. Produktą galima tepti tiek ant Dual Form, tiek ant natūralios plokštelės. Be to, jis be problemų sukietėja UV-LED lempoje ir nesukelia deginimo pojūčio. Produktas leis greitai ir lengvai sukurti profesionalių, gražių nagų dailę ir sutaupyti jūsų brangų laiką.

Pakuočių dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gautos prekės (-ių) išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukose.

Kaip naudoti: 

ant natūralios plokštelės: ant paruoštos nago plokštelės užtepkite pagrindinį sluoksnį ir sutvirtinkite pagal gamintojo instrukcijas. Iš tūbelės išspauskite reikiamą kiekį Silcare Easy Shape Polygel ir užtepkite mentele. Formuokite nagą šepetėliu, sudrėkintu valikliu, ir 90 sekundžių kietinkite UV-LED lempoje, kurios galia ne mažesnė kaip 48 W.

Dviguba forma: pasirinkite tinkamą formos dydį, kuris tilps į lėkštę. Mentele iš tūbelės į formą išspauskite reikiamą Easy Shape Polygel kiekį, tada tolygiai paskirstykite šepetėliu, sudrėkintu valikliu. Užtepkite formą ant nago plokštelės ir švelniai paspauskite. Produkto perteklių pašalinkite drėgnu šepetėliu arba mentele. Kietinti UV-LED lempoje, kurios minimali galia 48 W, 90 sekundžių. Švelniai nuimkite Dual Form. Suformuokite nagą nagų gręžimo mašina ir nagų dilde.

Kaip naudoti:  ant natūralios plokštelės: ant paruoštos nago plokštelės užtepkite pagrindinį sluoksnį ir sutvirtinkite pagal gamintojo instrukcijas. Iš tūbelės išspauskite reikiamą kiekį Silcare Easy Shape Polygel ir užtepkite mentele. Formuokite nagą šepetėliu, sudrėkintu valikliu, ir 90 sekundžių kietinkite UV-LED lempoje, kurios galia ne mažesnė kaip 48 W. Dviguba forma: pasirinkite tinkamą formos dydį, kuris tilps į lėkštę. Mentele iš tūbelės į formą išspauskite reikiamą Easy Shape Polygel kiekį, tada tolygiai paskirstykite šepetėliu, sudrėkintu valikliu. Užtepkite formą ant nago plokštelės ir švelniai paspauskite. Produkto perteklių pašalinkite drėgnu šepetėliu arba mentele. Kietinti UV-LED lempoje, kurios minimali galia 48 W, 90 sekundžių. Švelniai nuimkite Dual Form. Suformuokite nagą nagų gręžimo mašina ir nagų dilde.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Gelis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Silcare Easy Shape Polygel gelis nagų priauginimui

Silcare Easy Shape Polygel gelis nagų priauginimui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui