Nivea Hyaluron CELLular Filler 3in1 Care Cushion SPF15 makiažo pagrindas 15 g.

Nivea Hyaluron CELLular Filler 3in1 Care Cushion SPF15 makiažo pagrindas 15 g. Padidinti

Nivea Hyaluron CELLular Filler 3in1 Care Cushion SPF15 makiažo pagrindas 15 g.

Prekės ID: 53968
Prekės ID: 53968

32,99 €

Prekės ID: 53968
Prekės ID: 53968

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 15 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikiantis atspalvį, suvienodina odos atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, lengvas maskavimas, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, su apsauginiu spf filtru, paslepia odos trūkumus, pašalina sausumo pojūtį, palaiko sveiką odą, kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, spindesiui, grąžina gyvybingumą, švelnininimui, skaistina, nuo raukšlių, paslepia raukšles, gaivinanti, glotnina, glotninanti
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Glicerinu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su SPF filtru
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo Beiersdorf AG (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nivea Hyaluron CELLular Filler 3in1 Care Cushion SPF15 makiažo pagrindas suteikia lengvą maskavimą, intensyviai drėkina odą bei saugo ją nuo žalingo saulės spindulių poveikio.

Universalus produktas užtikrina rūpestingą priežiūrą, nes ne tik leidžia paslėpti smulkius odos trūkumus, bet ir saugo odą nuo išsausėjimo ir lėtina jos senėjimo procesus. Kreminė tekstūra leidžia lengvai paskirstyti priemonę ant veido odos, o sudėtyje esantys pigmentai padeda suvienodinti odos atspalvį, suteikia odai vidinio švytėjimo ir gyvybingumo. Unikali produkto formulė su hialurono rūgštimi efektyviai, net iki 24 valandų drėkina odą ir sulaiko drėgmę jos viduje, todėl atkuria natūralų epidermio švelnumą, skaistumą ir sveiką spindesį, o, naudojant produktą reguliariai, raukšlės ir kitos mimikos linijos pastebimai sumažėja.

Priemonė suvienodina veido spalvą, suteikia odai daugiau gaivos ir glotnumo, užpildo smulkias raukšleles ir palaiko optimalų epidermio drėkinimą, o SPF filtras suteikia apsaugą nuo žalingų saulės spindulių poveikio ir priešlaikinio odos senėjimo.

Šis makiažo pagrindas – tai puikus sprendimas visiems, kurie nori mėgautis jaunatviška, natūraliai švytinčia ir sveikai atrodančia veido oda.

Kaip naudoti: reikiamą kiekį priemonės aplikatoriumi (kempinėle) tolygiai paskirstykite ant veido odos.

Aqua, Dimethicone, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Tapioca Starch, Dicaprylyl Carbonate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Sodium Chloride, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Propylene Carbonate, Sodium Stearoyl Glutamate, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Parfum, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: reikiamą kiekį priemonės aplikatoriumi (kempinėle) tolygiai paskirstykite ant veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Nivea Hyaluron CELLular Filler 3in1 Care Cushion SPF15 makiažo pagrindas 15 g.

Nivea Hyaluron CELLular Filler 3in1 Care Cushion SPF15 makiažo pagrindas 15 g.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui