Laura Mercier Sateen Eye Colour satininiai akių šešėliai

Laura Mercier Sateen Eye Colour satininiai akių šešėliai Padidinti

Laura Mercier Sateen Eye Colour satininiai akių šešėliai

Prekės ID: 67820
Prekės ID: 67820

28,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 67820
Prekės ID: 67820

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 2.6 g.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikiantis atspalvį, spindesiui, ilgai išliekantis, neapsunkina, suteikia elastingumo
Produkto tipas Akių šešėliai
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Akims, Akių odai
Ypatybės Su perlais

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Laura Mercier Sateen Eye Colour intensyvūs akių šešėliai iš karto išskiria šviečiantį pigmentą ir puikiai sklaidosi, kad būtų galima naudoti ilgai išliekančiam makiažui ir nebijoti, kad subėgs į raukšles. 

Kreminės pudros tekstūra suteikia odai lengvą, elastingą pojūtį. Šilkinė formulė suteikia dieviško komforto ir harmoningą pigmento bei perlų derinį.

Kaip naudoti: skirti tik sausam naudojimui. Norėdami paryškinti akių spalvą, rinkitės kontrastingus atspalvius, kad akių spalva išsiskirtų. Jei norite atrodyti ryškiau, pridėkite sodresnę, intensyvesnę spalvą.

Lauros patarimas: kurkite klasikines akis – naudokite šviesesnį toną ant voko ir po antakiu, o gylio suteikite su tamsiu arba vidutiniu atspalviu. Ištepkite giliausią atspalvį ties blakstienų linija.

Cognac, Guava, Sandstone, Stellar: Talc, Mica, Isononyl Isononanoate, Zinc Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polyethylene, Isopropyl Isostearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Squalane, Chlorphenesin, Diisostearyl Malate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Trimethylsiloxysilicate. (+/-): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 75470 (Carmine), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 77742 (Manganese Violet).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: skirti tik sausam naudojimui. Norėdami paryškinti akių spalvą, rinkitės kontrastingus atspalvius, kad akių spalva išsiskirtų. Jei norite atrodyti ryškiau, pridėkite sodresnę, intensyvesnę spalvą. Lauros patarimas: kurkite klasikines akis – naudokite šviesesnį toną ant voko ir po antakiu, o gylio suteikite su tamsiu arba vidutiniu atspalviu. Ištepkite giliausią atspalvį ties blakstienų linija.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Akių šešėliai

Parašyti atsiliepimą

Laura Mercier Sateen Eye Colour satininiai akių šešėliai

Laura Mercier Sateen Eye Colour satininiai akių šešėliai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui