Colgate Natural Extracts Mix dantų pastų rinkinys (3 x 75 ml.)

Colgate Natural Extracts Mix dantų pastų rinkinys (3 x 75 ml.) Padidinti

Colgate Natural Extracts Mix dantų pastų rinkinys (3 x 75 ml.)

Prekės ID: 76790
Prekės ID: 76790

12,99 €

Prekės ID: 76790
Prekės ID: 76790

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys, 3 x 75 ml.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Dantų higienai, nuvalo, gaivinanti, ilgai išliekantis, pašalina dantų apnašas, balina dantų emalį, balina, apsaugo nuo dantų ėduonies, raminanti, stiprina/apsaugo dantenas, stiprina / apsaugo dantų emalį, energizuoja
Produkto tipas Dantų pasta
Kūno sričiai Dantenoms, Dantims
Ypatybės Su Fluoru, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Medžio anglimi, Su Mėtų Ekstraktu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Be cukraus , be Glitimo, Tinka veganams, Su Alaviju, su žaliosios arbatos ekstraktu, Su Citrinų Ekstraktu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje yra:

Colgate Natural Extracts Charcoal & Mint Bright White balinanti dantų pasta su medžio anglimi 75 ml.

Colgate Natural Extracts Aloe Vera dantų pasta su alaviju 75 ml.

Colgate Natural Extracts Lemon & Aloe Fresh Clean dantų pasta 75 ml.

Natural Extracts – tai atgaivinančių dantų pastų linija, kuri supakuota į pirmąją perdirbamą tūbelę! Naudodami kliniškai patikrintą formulę turėsite natūraliai sveikesnius, švaresnius dantis ir dantenas. Colgate sujungė savo burnos priežiūros patirtį su natūraliais ingredientais. 

Colgate Natural Extracts Charcoal & Mint Bright White dantų pasta su aktyvuota medžio anglimi ir mėtomis suteikia švarios burnos potyrį ir ledinį, saldų mėtų skonį. Tai galinga dantų pasta, sujungianti medžio anglies ir natūralių ekstraktų naudą, kad būtų galima efektyviai balinti dantis. Dėl savo unikalios formulės ji padeda pašalinti paviršiaus dėmes ir švelniai poliruoja dantis, kad šypsena būtų šviesesnė ir baltesnė. Ši dantų pasta taip pat suteikia ilgalaikį gaivumą ir apsaugą nuo ėduonies, todėl burna lieka švari ir gaivi. 100 % natūrali aktyvuota anglis. 93 % natūralios kilmės ingredientų. Efektyvus balinimas. Be cukraus. Be glitimo. Tinka veganams.

Colgate Natural Extracts Aloe Vera dantų pasta užtikrina natūraliai sveikus dantis ir dantenas. Specialiai sukurta siekiant suteikti raminančią dantenų priežiūrą ir gaivų pojūtį. Su kruopščiai atrinktais mineralais ir 97% natūraliais alavijo ir žaliosios arbatos ekstraktais, užtikrinančiais ilgalaikį gaivumą. 97% natūralių ingredientų. Natrio fluoridas 1450 ppm.

Colgate Natural Extracts Lemon & Aloe Fresh Clean dantų pasta praturtinta citrinų aliejumi ir alavijo ekstraktu, kurie suteikia gaivinančią patirtį su energizuojančiu citrusinių mėtų skoniu. Saugojant jūsų šypseną, ši pasta yra pagaminta iš 96% natūralių ingredientų, įskaitant Azijos citrusinių vaisių aliejų ir alavijo ekstraktus. Natrio fluoridas 1450 ppm.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį dantų pastos užtepkite ant dantų šepetėlio ir valykite dantis. Naudokite bent du kartus per dieną.

Charcoal & Mint: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, PEG-12, Tetrasodium Pyrophospate, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gu, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Xantham Gum, Mica, Charcoal Powder, Benzyl Alcohol, Eugenol, CI 77891. Aloe Vera: SORBITOL, AQUA, HYDRATED SILICA, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA, PEG-12, CELLULOSE GUM, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM FLUORIDE, SODIUM SACCHARIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LIMONENE, CI 47005, CI 74260. CONTAINS: SODIUM FLUORIDE. Lemon & Aloe: Sorbitol Aqua Hydrated Silica Sodium Lauryl Sulfate Aroma PEG-12 Cellulose Gum Tetrasodium Pyrophosphate Cocamidopropyl Betaine Sodium Fluoride Sodium Saccharin Aloe Barbadensis Leaf Extract Maltodextrin Citrus Limon Peel Oil Benzyl Alcohol Citral Eugenol Limonene CI 47005 CI 74260 Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 1450 ppm

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį dantų pastos užtepkite ant dantų šepetėlio ir valykite dantis. Naudokite bent du kartus per dieną.

Parašyti atsiliepimą

Colgate Natural Extracts Mix dantų pastų rinkinys (3 x 75 ml.)

Colgate Natural Extracts Mix dantų pastų rinkinys (3 x 75 ml.)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui