Želė / Kremai

puslapyje
Rodoma 145 - 180 iš 733 dalykų
Rodoma 145 - 180 iš 733 dalykų

Plaukų formavimo priemonės – neatsiejama kruopščios plaukų priežiūros dalis. Dažnai vien šampūno ir kondicionieriaus neužtenka, kad turėtumėme ne tik sveikus, bet ir sveikai bei tvarkingai atrodančius plaukus. Ypač tuomet kai Jus puošia griežtesnis kirpimas ar ryškesnių kontūrų šukuosena. Tokiu atveju dažnas pasirinkimas plaukų želė ar kremas plaukams.
Trokštate šukuosenai suteikti gyvumo ir ryškumo? Rinkitės želę arba kremą plaukams. Tačiau kaip pasirinkti tinkamiausią iš didelio šių priemonių asortimento, įvairiausių jų fukcijų ir dailių dizainų? Plaukus tiesinantis kremas, modeliavimo pasta, kremas garbanoms formuoti, glotninamasis kremas, želė plaukų formavimui, daugiafunkcis kremas plaukams ir begalė kitų. Kaip išsirinkti tinkamiausią sau? Svarbu žinoti, kad kremas, losjonas, vaškas, guma, pasta ar želė paryškins tai, ką mums davė gamta arba priešingai – padės suteikti plaukams nebūdingą išvaizdą. Plaukų želė, losjonas ar kremas dramatiškai nepakeis Jūsų plaukų išvaizdos, tačiau nuostabiai išryškins Jūsų plaukų privalumus. Šias priemones verta rinktis kai norite išryškinti ar užfiksuoti tai ką davė gamta: paryškinti bangas ar garbanas, suteikti plaukams glotnumo ir tvarkingumo, sumažinti šiaušimąsi. Plaukų modeliavimo guma, formavimo vaškas ar modeliavimo pasta puikiai skirta ryškesniam rezultatui, todėl puikiai tiks griežtesniems trumpų plaukų kirpimams. Būtent dėl šios priežasties vaškas plaukams ar formavimo guma – dažnas savo plaukais besirūpinančio vyro pasirinkimas. Jie tvirtai fiksuoja plaukus norima kryptimi, visiškai sutramdo nepaklusnius plaukus ir užtikrina, kad šukuosena puikiai atrodys iki pat vakaro.
Rinkitės iš plataus asortimentų plaukų modeliavimo priemonių. Čia Schwarzkopf, American Crew, Goldwell, Matrix, Revlon Professional, Loreal Professionnel, Tigi, Wella ir kitų žinomų gamintojų plaukų formavimo priemonės internetu pigiau. Pas mus rasite tai kas patiks Jūsų plaukams.