Plaukų serumai

puslapyje
Rodoma 109 - 144 iš 289 dalykų
Rodoma 109 - 144 iš 289 dalykų

Mūsų plaukai taip pat reaguoja į stresą. Besikeičianti oro temperatūra, plaukų formavimo prietaisai, drėgmės trūkumas, kasdien naudojamos plaukų modeliavimo priemonės alina plaukus, todėl siekiant, kad plaukai būtų ne tik gražūs, bet ir sveiki vien tik šampūno, kondicionieriaus ar kaukės nebeužtenka. Nualintiems plaukams reikia didesnės pagalbos, todėl į kasdienę plaukų priežiūros rutiną verta įvesti intensyvaus poveikio priemonę, kuri ne tik puoselėja plaukus iš išorės, bet ir veikia jų vidinę struktūrą. Tinkamas pasirinkimas tokiu atveju – serumas plaukams.
Palepinti nualintus plaukus puikiai tiks serumas su natūraliais aliejais, o plaukų vidinę struktūrą sustiprins priemonė su keratinu. Atstatantis serumas sukurtas nualintų plaukų priežiūrai, o glotninamasis serumas išgelbės nuo besišiaušiančių plaukų problemos. Serumai plaukams ne tik atstato pažeistus plaukus, bet ir sprendžia įvairias plaukų problemas. Jie mažina plaukų slinkimą, suteikia spindesio, regeneruoja lūžinėjančius plaukų galiukus, drėkina sausus plaukus, aktyvuoja plaukų augimą, apsaugo nuo karščio.
Schwarzkopf, Biosilk, Kerastase, CHI, Loreal Professionnel, Wella serumai plaukams internetu pigiau. Didelis asortimentas leis išsirinkti tinkamiausią sau ir sutaupyti bei džiaugtis ne tik gražiais, bet ir sveikais plaukais.