Šampūnai

puslapyje
Rodoma 73 - 108 iš 2386 dalykų
Rodoma 73 - 108 iš 2386 dalykų

Šampūnas – tai kone dažniausiai naudojama plaukų priežiūros priemonė. Pagrindinė šampūno paskirtis – pašalinti dulkes, riebalų perteklių, plaukų modeliavimo priemonių likučius ir kitus nešvarumus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus. Kitaip tariant, užtikrinti, kad plaukai ir galvos oda būtų švarūs. Tačiau šiais laikais plaukų priežiūros produktų asortimentas vis labiau auga, o gamintojai siūlo pačias įvairiausias alternatyvas įprastiems gaminiams. Plaukų šampūnai – ne išimtis. Parduotuvių lentynose šiandien puikuojasi plaukų šampūnai nuo pleiskanų, šampūnai nuo plaukų slinkimo, šampūnai riebiems plaukams, plaukus pilkinantys šampūnai ir įvairūs kiti plaukų šampūnai. Nors nuo tokios produktų gausos kartais gali ir galva susisukti, rinktis šampūno aklai nereikėtų. Tam, kad galėtumėte džiaugtis sveikais, švelniais ir žvilgančiais plaukais, svarbu, kad įsigytas šampūnas atitiktų Jūsų plaukų ir galvos odos tipą bei poreikius. Todėl elektroninės parduotuvės Save24.lt asortimente esantys drėkinantys šampūnai, pavyzdžiui, Olaplex šampūnas ar Tigi šampūnas, taip pat šampūnai nuo plaukų slinkimo, šampūnai dažytiems plaukams, šampūnai be sulfatų ir parabenų bei visi kiti šampūnai sugrupuoti taip, kad kiekvienas galėtų pasirinkti šampūną pagal jo atliekamas funkcijas, sudėtinius komponentus, plaukų ar galvos odos būklę.

Šampūnai sausiems plaukams

Vargina šiurkštūs, nepaklusnūs ir besiveliantys plaukai? Su šiomis problemomis dažniausiai susiduria tie, kurių plaukai sausi, nualinti dažno dažymo, šviesinimo ar kitų agresyvių procedūrų. Jei ir Jūsų plaukai atrodo sausi it šiaudai, sugrąžinti jiems prarastą tvirtumą, švelnumą bei elastingumą gali tinkamai pasirinktas šampūnas. Tam, kad plaukai ir vėl būtų sveiki bei glotnūs, elektroninėje parduotuvėje Save24.lt ieškokite priemonių, kurių sudėtyje būtų kuo daugiau augalinių ar kitų natūralių komponentų. Tokie šampūnai kiekvieno galvos plovimo metu intensyviai sudrėkina, pamaitina plaukus ir apsaugo juos nuo pakartotinių pažeidimų. Keratinu, vitaminais, pantenoliu, avokadų, arganų aliejumi papildyti drėkinantys šampūnai, plaukus stiprinantys natūralūs šampūnai ar glotninantys plaukų šampūnai – tik keli galimi variantai. Tarp labiausiai Save24.lt klientų pamėgtų šampūnų sausiems plaukams atsiduria tokie produktai kaip Wella šampūnai, Goldwell Dualsenses Rich Repair šampūnas su keratinu sausiems ir lūžinėjantiems plaukams ar CHI šampūnas be sulfatų, kuris efektyviai sudrėkina ir atgaivina plaukus. Specialiai sausų ar pažeistų plaukų priežiūrai sukurti šampūnai sugrąžina prarastą spindesį ir švelnumą, todėl leidžia ir vėl džiaugtis glotniais bei žvilgančiais plaukais.

Riebiems plaukams skirti šampūnai

Priešingai nei žmonės, kurių plaukai greitai išsausėja, pradeda veltis ir tampa šiurkštūs, riebių plaukų savininkams kone kasdien tenka plauna galvą dėl to, kad plaukai atrodo sulipę ir neprižiūrimi. Per didelis sebumo kiekis, kurį išskiria suaktyvėjusios riebalų liaukos, apsunkina plaukus, gali padidinti galvos odos jautrumą, paskatinti riebių pleiskanų atsiradimą. Jei ir Jus vargina panašios problemos, tinkamą galvos odos ir plaukų priežiūrą padėtų užtikrinti šampūnai riebiems plaukams, kuriuose yra galvos odą nuraminti ir atgaivinti padedančių komponentų. Bet kuris Save24.lt esantis plaukų šampūnas riebaluotiems plaukams su arbatmedžių aliejumi, šampūnas riebiems plaukams su pipirmėčių aliejumi, rozmarinų aliejumi papildytas šampūnas ar šampūnai riebiai galvos odai su įvairiais kitais vertingaisiais aliejais, kurie pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, sugrąžina plaukams purumą bei sveiką spindesį. Vis didesnio populiarumo sulaukia ir kieti šampūnai, sukurti specialiai riebiems plaukams. Panier Des Sens kietas šampūnas riebiai galvos odai – tik vienas iš galimų variantų. Plaukų šampūnai riebiems plaukams padeda efektyviai sumažinti sebumo išsiskyrimą, palaiko neutralų galvos odos pH lygį ir sugrąžina plaukams sveiką bei gyvybingą išvaizdą.

Šampūnai nuo pleiskanų

Jaučiate, kad galvos oda greitai sudirgsta ir parausta, o jos paviršiuje, plaukuose ar ant drabužių nuolat pastebite pleiskanų? Pašalinti odos pleiskanojimą ir nuolatinį diskomfortą sukeliantį niežulį padeda įvairūs šampūnai nuo pleiskanų. Priklausomai nuo plaukų tipo, galvos odos būklės ir pleiskanų rūšies, kaskart gali būti pasirenkamas vis kitoks šampūnas nuo pleiskanų. Save24.lt asortimente atsiduria ne vienas plaukų šampūnas riebiems plaukams, kuris padeda efektyviai kovoti su riebiomis, lipniomis pleiskanomis, atsirandančiomis dėl itin aktyvaus sebumo išsiskyrimo. Sulsena plaukų šampūnas nuo pleiskanų, Eucerin šampūnas nuo pleiskanų, Syoss šampūnas nuo pleiskanų bei visi kiti šampūnai nuo pleiskanų, kurie skirti riebios galvos odos ir riebaluotis linkusių plaukų priežiūrai, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, mažina odos sudirgimo riziką ir padeda atkurti optimalią odos būklę. Tačiau pleiskanos neretai vargina ir tuos, kurių oda ne riebi, o kaip tik – sausa ir jautri. Tokiais atvejais padėti gali tie šampūnai nuo pleiskanų, kurie skirti sausai galvos odai. Tam, kad visam laikui galėtumėte pamiršti apie pleiskanas, iš visos šių produktų gausos būtina atidžiai išsirinkti, kuris šampūnas nuo pleiskanų geriausiai tinka būtent Jums.

Šampūnai nuo plaukų slinkimo

Gyvybingi, tankūs ir stiprūs plaukai liudija apie sveiką jų būklę. Tačiau ką daryti tuomet, jei plaukai susilpnėja, pradeda slinkti ir plonėti? Šampūnai nuo plaukų slinkimo gali padėti pastebimai sulėtinti plaukų retėjimą ir paskatinti naujų plaukų augimą. Šių šampūnų sudėtyje gausu komponentų, kurie ne tik švelniai šalina nešvarumus, bet ir aktyvina kraujotaką, maitina, stiprina ir atkuria plaukus, todėl efektyviai kovoja su jų slinkimu. Vieni iš itin pamėgtų ir teigiamai įvertintų produktų – tai dilgėlių, rozmarinų ekstraktais, augaliniais aliejais ir baltymais papildytas Fanola Energy šampūnas nuo plaukų slinkimo bei Alpecin šampūnas nuo plaukų slinkimo su kofeinu, kuris stiprina plaukų folikulus ir skatina naujų plaukų augimą. Save24.lt asortimente, be abejonės, yra ir daugiau šampūnų, kurie užtikrina rūpestingą silpnų, retėjančių plaukų priežiūrą, padeda juos sustiprinti ir atgaivinti. Nioxin šampūnas skatinantis plaukų augimą, AlfaParf šampūnas nuo plaukų slinkimo ar Kerastase šampūnas nuo plaukų slinkimo – tik keli galimi produktai, kurie leidžia ir vėl mėgautis tankais, storais bei sveikais plaukais. Tačiau svarbu atminti, kad net ir itin populiarus ar geras šampūnas nuo plaukų slinkimo turėtų būti įsigyjamas įvertinus savo galvos odos bei plaukų būklę.

Dažytiems plaukams skirti šampūnai

Dažyti plaukai neretai reikalauja daug intensyvesnės priežiūros nei natūralūs, todėl tinkamas pasirinktas plaukų šampūnas – ypatingai svarbus. Todėl Save24.lt asortimentą sudarantys plaukų šampūnai dažytiems plaukams atitinka pačius įvairiausius klientų poreikius, pavyzdžiui, efektyviai apsaugo plaukų spalvą nuo išblukimo, neutralizuoja nepageidaujamus atspalvius, suteikia sruogoms kerinčio spindesio ar minkštumo. Wella šampūnas dažytiems plaukams, Godlwell šampūnas dažytiems plaukams ar kitų prekinių ženklų šampūnai pasižymi išskirtinėmis formulėmis, kurios ne tik leidžia ilgai mėgautis ryškia plaukų spalva, bet ir drėkina, maitina bei saugo plaukus. Tiems, kurie mėgsta itin ryškų įvaizdį ir nori, kad plaukai visuomet atrodytų lyg ką tik iš kirpyklos, puikia alternatyva gali tapti dažomasis plaukų šampūnas. Tinkamai pasirinktas dažomasis šampūnas ne tik suteikia plaukams norimą atspalvį, bet ir saugo bei puoselėja plaukus, kad jie ilgiau išliktų ryškus, gyvybingi ir akinamai spindintys. Šiai plaukų priežiūros produktų kategorijai priskiriami ir tonuojantys šampūnai, kurie leidžia pakoreguoti plaukų spalvos toną ir pašalinti nepageidaujamus atspalvius. Tai itin aktualu šviesintiems plaukams, kurie, jei naudojamos netinkamos priemonės, greitai praranda šaltą atspalvį. Pavyzdžiui, Fanola plaukų šampūnas šviesintiems plaukams ar Schwarzkopf pilkinantis šampūnas padeda išlaikyti sidabrinį ar net pilką atspalvį, o Stapiz Sleek tonuojantis šampūnas šviesiems plaukams suteikia sruogoms rausvą atspalvį. Drėkinamaisiais, maitinamaisiais ir apsauginiais komponentais papildyti šampūnai dažytiems plaukams užtikrina visapusišką priežiūrą ir leidžia mėgautis švelniais, gyvybingais bei ryškiais plaukais iki kito apsilankymo kirpykloje.

Šampūnai garbanotiems plaukams

Garbanoti plaukai dažnai linkę sausėti, šiauštis ir veltis, todėl juos sunkiau prižiūrėti, suvaldyti ir formuoti. Todėl norint, kad garbanos visuomet atrodytų sveikos, gyvybingos ir elastingos, joms reikalingas intensyvus drėkinimas ir rūpestinga priežiūra. Vienas iš būdų pasirūpinti nepaklusniomis sruogomis – plaukų šampūnai garbanotiems plaukams. Lengva ir neapsunkinančia formule pasižymintys plaukų šampūnai efektyviai sudrėkina plaukus, aprūpina sruogas būtinomis maistinėmis medžiagomis ir saugo jas nuo žalingo aplinkos poveikio. Tinkamas šampūnas garbanotiems plaukams užtikrina, kad garbanėlės bus švelnios, glotnios ir elastingos, o jų tekstūra – dailiai pabrėžta. Schwarzkopf šampūnas garbanotiems plaukams, Kemon šampūnas sunkiai suvaldomiems plaukams ar bet kuris kitas Save24.lt asortimente esantis plaukų šampūnas garbanotiems plaukams efektyviai šalina nešvarumus, atgaivina, suminkština plaukus, o sudėtyje esanti hialurono rūgštis, augaliniai aliejai ar kiti vertingieji kompleksai padeda rūpestingai puoselėti kiekvieną sruogą, kad plaukai taptų elastingi ir žvilgantys.

Vyriški šampūnai

Švari ir sveika galvos oda bei žvilgantys plaukai puošia kiekvieną vyrą. Todėl virtualiose Save24.lt lentynose sudėti įvairius klientų poreikius atitinkantys šampūnai vyrams, pavyzdžiui, drėkinantis šampūnas vyrams, plaukų šampūnas nuo pleiskanų, giliai valantis šampūnas ar šampūnas nuo plaukų slinkimo. Vyrams skirti šampūnai nuo pleiskanų suteikia greitą ir efektyvią pagalbą kovojant su galvos odos sausumu, numalšina niežulį bei normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, todėl greitai ir efektyviai pašalina pleiskanas. Schwarzkopf Professional 3D Mension šampūnas vyrams, Goldwell Dualsenses For Men Anti-Dandruff šampūnas nuo pleiskanų ar American Crew giliai drėkinantis šampūnas vyrams – tik keli populiarūs vyriški šampūnai nuo pleiskanų. Save24.lt komanda puikiai žino, kad vyrai neretai ieško ir itin praktiškų sprendimų. Todėl kompanijos asortimente gausu tokių produktų, kurie iš karto atlieka kelias funkcijas. Pavyzdžiui, plaukų šampūnas ir dušo gelis arba kietas šampūnas ir kūno prausiklis viename užtikrina ne tik galvos odos, plaukų, bet ir viso kūno švarą, o plaukų šampūnas, kondicionierius ir kūno prausiklis efektyviai valo galvos ir viso kūno odą bei rūpinasi, kad plaukai būtų minkšti ir švelnūs. Įvairūs plaukų šampūnai vyrams, kurių sudėtis dažnai papildoma pantenoliu, vitaminais, vertingaisiais aliejais ar natūraliais augaliniais ekstraktais, drėkina, minkština plaukus, skatina jų augimą ir sveiką žvilgesį.

Sausi plaukų šampūnai

Ryte plaukai atrodo sulipę ir praradę purumą, tačiau laiko išsiplauti galvą visiškai neturite? Galbūt namuose visai dienai dingo vanduo? O gal ruošiatės į kelias dienas trunkančią kelionę, kurioje nebus galimybės išsiplauti galvos? Sausas šampūnas gali pagelbėti bet kurioje iš šių situacijų. Sausas šampūnas per kelias minutes atgaivina plaukus, suteikia jiems purumo ir lengvumo, todėl plaukai atrodo lyg būtų ką tik išplauti. Speciali šių šampūnų formulė sugeria riebalų perteklių, neutralizuoja nemalonius kvapus ir suteikia ilgalaikį švaros bei gaivos pojūtį, kuris leidžia jaustis užtikrintai visą dieną. Viskas, ką reikia padaryti, kad plaukai ir vėl būtų purūs ir švarūs, tai purkštuko pagalba paskirstyti sausą šampūną ties plaukų šaknimis, įmasažuoti priemonę į galvos odą ir kruopščiai iššukuoti plaukus. Plačia aromatų palete pasižymintis Batiste sausas šampūnas, Wella šampūnas ar bet kuris kitas sausas šampūnas, kurį galite rasti elektroninėje parduotuvėje Save24.lt, akimirksniu atgaivina plaukus, todėl jie tampa purūs, švelnūs ir gardžiai pakvepinti.

Save24.lt asortimente šiandien galima rasti daugiau nei 1000 skirtingų plaukų šampūnų. Save24 komanda nuolat atnaujina prekių asortimentą, todėl tiek žinomų prekinių ženklų šampūnai, pavyzdžiui, CHI šampūnai, Matrix šampūnai ar Loreal šampūnai, tiek ir visiškai naujų gamintojų plaukų šampūnai jau laukia Jūsų virtualiose parduotuvės lentynose. Elektroninėje parduotuvėje Save24.lt esantys šampūnai nuo pleiskanų, šampūnai nuo plaukų slinkimo, bet kuris plaukus stiprinantis šampūnas be parabenų ir sulfatų, dažomasis plaukų šampūnas, kietas šampūnas, sausas šampūnas ar kiti plaukų šampūnai internetu kainuoja gerokai pigiau, todėl čia visuomet galite apsipirkti ne tik greitai, patogiai, bet ir praktiškai.

Taip, Save24.lt asortimente yra ne vienas šampūnas vaikams. Vaikiškas Revlon šampūnas , Nivea švelnus šampūnas vaikams ar Loreal šampūnas vaikams – tik keli galimi plaukų šampūnai, kurie nedirgina jautrios vaikų odos ir negraužia akių.

Žinoma. Elektroninėje parduotuvėje Save24.lt parduodami įvairūs sausi šampūnai, pavyzdžiui, Batiste sausas šampūnas, Wella sausas šampūnas ar Syoss sausas šampūnas riebiems plaukams.

Tam, kad plaukų šampūnas tiktų konkrečiai Jums, jis turėtų būti pasirenkamas pagal galvos odos būklę ir plaukų tipą. Pavyzdžiui, jautrią, pleiskanojančią odą nuramina ir atgaivina šampūnas nuo pleiskanų, retiems plaukams sukurtas ne vienas šampūnas nuo plaukų slinkimo, o šviesintų ar tamsintų plaukų švelnumą, žvilgesį bei spalvos ryškumą padeda išlaikyti šampūnas dažytiems plaukams. Tam, kad išsirinkti, kuris plaukų šampūnas geriausiai tiktų konkrečiu atveju, būtų dar lengviau, visuomet galite pasinaudoti internetinės svetainės Save24.lt kairėje pusėje esančiu filtru.