Ziaja Jeju rinkinys (šampūnas 300 ml + dušo želė 300 ml + veido ir kūno dulksna 200 ml + purškiamas kondicionierius 125 ml)

Ziaja Jeju rinkinys (šampūnas 300 ml + dušo želė 300 ml + veido ir kūno dulksna 200 ml + purškiamas kondicionierius 125 ml) Padidinti

Ziaja Jeju rinkinys (šampūnas 300 ml + dušo želė 300 ml + veido ir kūno dulksna 200 ml + purškiamas kondicionierius 125 ml)

Prekės ID: 52022
Prekės ID: 52022

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

8,99 €

Prekės ID: 52022
Prekės ID: 52022

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Gaivinanti, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, vėsina, energizuoja, tonizuoja, atkūrimui/atstatymui, raminanti, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, valymui, asmens higienai, švelnininimui, stiprinamasis, pašalina riebalių perteklių, stiprina plaukų folikulus, mažina jautrumą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, maitinanti, glotnina, glotninanti, palengvina plaukų iššukavimą, daro plaukus lengviau valdomus, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, apsaugo, pašalina sausumo pojūtį
Produkto tipas Šampūnas, Želė, Dulksna, Kondicionierius, Dušo gelis
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Visam kūnui, Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Vitaminais, Su mineralais, Su Salicilo Rūgštimi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Amino rūgštimi, Be Silicio dioksido, Su Silicio Dioksidu, Su Japonine Kamelija
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Čedžu (angl. Jeju) yra Azijos sala, iš kurios kilęs pagrindinis japonų kamelijų aliejaus ingredientas. Šiuo ingredientu papildyta Ziaja Jeju produktų linija, kuri suteiks atsipalaidavimo ir švaros pojūtį. Rinkinys skirtas tiek dovanoms, tiek pasilepinimui sau, o jį sudaro:

  • Ziaja Jeju veido ir kūno dulksna efektyviai gaivina ir drėkina odą, švelniai ją vėsina ir suteikia energijos kiekvieną dieną. Priemonės sudėtis praturtinta net 99 proc. natūralios kilmės medžiagų. Veido ir kūno dulksnos sudėtyje yra japoninės kamelijos sėklų ekstrakto, kuris regeneruoja, ramina ir, kartu su vitaminu E bei provitaminu B5, intensyviai drėkina odą. Salicilo rūgštis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimo procesus, veikia kaip antiseptikas, ramina odą ir mažina uždegimų riziką. Veido ir kūno dulksna užburia saldžiai gaiviu mangų, kokosų bei papajų aromatu ir atgaivina bei sudrėkina odą, kai to labiausiai reikia: po treniruočių, kelionėje ar karštą vasaros dieną.
  • Ziaja Jeju valomasis ir drėkinamasis plaukų ir galvos odos šampūnas užtikrina drėgmės balansą, suteikia plaukams švelnumo ir tvirtumo, pašalina nešvarumus nuo skalpo odos ir iš plaukų. Dėl sudėtyje esančio švitrūno ekstrakto, priemonė švelniai valo plaukus ir galvos odą, šalina riebalų perteklių ir stiprina plaukų folikulus. Japoninės kamelijos sėklų ekstraktas slopina odos dirginimą, drėkina ir padeda atstatyti natūralią odos būklę, o salicilo rūgštis valo, ramina odą ir mažina plaukų riebalavimąsi. Plaukai tampa pastebimai švaresni ir sveikai žvilga. Švelnus mangų, kokosų ir papajų kvapo šampūnas tinka kasdieniam naudojimui.

  • Ziaja Jeju dvifazis purškiamas plaukų kondicionierius su mangų, kokosų ir papajų aromatu efektyviai drėkina, stiprina ir maitina plaukus jų neapsunkindamas. Viena iš sudėtinių priemonės dalių – japoninės kamelijos, natūraliai augančios Čedžu (angl. Jeju) saloje, sėklų ekstraktas. Šis komponentas pasižymi antioksidaciniu poveikiu, taip pat prisotina plaukus drėgme ir glotnina, todėl juos lengva iššukuoti ar modeliuoti. Kondicionieriaus sudėtis taip pat praturtinta apsauginį barjerą stiprinančiu švitrūnų ekstraktu, todėl, naudojant priemonę reguliariai, plaukai sveikai žvilga, mažiau lūžinėja.

  • Ziaja Jeju baltoji kūno želė su mango, kokoso ir papajos užuominomis dušui ir voniai švelniai valo, nesausina, bei palieka malonų kvapą ant odos. Pagrindiniai ingredientai kaip japoniškų kamelijų aliejus iš Jeju salos ramina, drėkina ir regeneruoja, o aktyvūs salicilatai iš drebulės tuopos žievės ir augalinis aminorūgšties glicino darinys efektyviai drėkina.

Kaip naudoti: Kūno dulksną purkškite po vonios/dušo arba pagal poreikį ant viso kūno, laikykite buteliuką ne mažiau kaip 20 cm atstumu. Venkite akių srities. Nedidelį kiekį šampūno įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, po to nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. prieš naudojimą gerai suplakti. Po plovimo tolygiai purkškite kondicionierių ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Nenuplaukite.  Nedidelį kiekį dušo želės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Kūno dulksna: Aqua (Water), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Citric Acid. Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Betaine, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Populus Tremuloides Bark Extract, Camellia Japonica Seed Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid Kondicionierius: Aqua (Water), Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Cetrimonium Chloride, Sodium Chloride, C12-13 Pareth-3, Sorbitan Sesquioleate, Camellia Japonica Seed Oil, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, CI 16035 (FD&C Red No. 40). Šampūnas: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Undecylenamidopropyl Betaine, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Laureth-2, Inulin, Glycol Distearate, Laureth-4, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Kūno dulksną purkškite po vonios/dušo arba pagal poreikį ant viso kūno, laikykite buteliuką ne mažiau kaip 20 cm atstumu. Venkite akių srities. Nedidelį kiekį šampūno įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, po to nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. prieš naudojimą gerai suplakti. Po plovimo tolygiai purkškite kondicionierių ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Nenuplaukite.  Nedidelį kiekį dušo želės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius
Šampūnas
Dušo gelis
Dulksna

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Jeju rinkinys (šampūnas 300 ml + dušo želė 300 ml + veido ir kūno dulksna 200 ml + purškiamas kondicionierius 125 ml)

Ziaja Jeju rinkinys (šampūnas 300 ml + dušo želė 300 ml + veido ir kūno dulksna 200 ml + purškiamas kondicionierius 125 ml)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui