Xpel Macadamia Oil Extract rinkinys (100 ml. šampūnas + 100 ml. kondicionierius + 30 ml. plaukų serumas)

Xpel Macadamia Oil Extract rinkinys (100 ml. šampūnas + 100 ml. kondicionierius + 30 ml. plaukų serumas) Padidinti

Xpel Macadamia Oil Extract rinkinys (100 ml. šampūnas + 100 ml. kondicionierius + 30 ml. plaukų serumas)

Prekės ID: 13001
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 13001
Pirkėjų atsiliepimai: 7

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

6,99 €

Prekės ID: 13001
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 13001
Pirkėjų atsiliepimai: 7

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Daro plaukus lengviau valdomus, skaistina, gaivinanti, puoselėja, suteikia elastingumo, švelnininimui, drėkinimui, grąžina gyvybingumą, pašalina sausumo pojūtį
Produkto tipas Kondicionierius, Serumas, Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Sojos Baltymais, Su Avokadų aliejumi, Su Makadamijos Aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingais Kompleksais, Su Elastinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Macadamia Oil Extract plaukų priežiūros linija praturtinta makadamijos aliejum, sukurta giliai drėkinti pažeistus plaukus. Aliejus yra lengvas ir neriebus, todėl puikiai tinka plaukų priežiūrai. Makadamijos aliejus tinka visų tipų  plaukų priežiūrai.


Šampūnas su makadamijos aliejumi švelniai valo ir gaivina pažeistus plaukus. Šampūnas su lengvos tekstūros aliejumi jų nepasunkina. Plaukai po plovimo tampa purūs ir žvilgantys. Tinka visų tipų plaukams.

Kondicionierius kasdieniai priežiūrai atgaivina nusilpusius ir žvilgesį praradusius plaukus, maitina išsausėjusius ir pažeistus. Aliejus maitina plaukus iš vidaus, todėl jie tampa paklusnesni ir lengviau šukuojami. Tinka visų tipų plaukams.

Priemonė su makadamijos aliejumi ir vitaminu E sausiems ir pažeistiems plaukams. Koncentruotos formulės aliejus atstato išsišakojusius plaukų galiukus, suteikia žvilgesio, pasižymi tiesinamuoju efektu. Užtenka kelių lašų, kad plaukai taptų spindintys ir minkšti.

Rinkinyje: plaukų šampūnas 100 ml., plaukų kondicionierius 100 ml. ir serumas plaukams 30 ml.

Kaip naudoti: 

Šampūnas - nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Kondicionierius - nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Plaukų serumas - nedidelį priemonės kiekį užlašinkite ant delnų, tada tolygiai įtrinkite į plaukų galiukus. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Šampūns: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betamine, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Sodium Chloride, Cetrimonium Chloride, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-10, Citic Acid, Panthenol, PEG-10 Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolonone, Methylisothiazolinone Kondicionieris: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Ricinus Communis (Castor Oil), Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Parfum, Olea Europaea (Olive Fruit) Oil, Cetylpyridinium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratisima (Avocado) Oil, Hydrolized Elastin, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, PEG-10 Dimethicone, Benzophenone-4, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate. Serums: Dimethicone, Cyclomethicone, Paraffinum Lquid-um, Toccpheryl Acetate, Maccadamia Ternifonia (acadamia Nut) Seed Oil, Parfum, Linum Usiratissimum (Linseed), Seed Extract Benzyl, Benzoate, Citronellol, Butylphenyl, Methypropional, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Šampūnas - nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Kondicionierius - nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės ir nuskalaukite vėsiu vandeniu. Plaukų serumas - nedidelį priemonės kiekį užlašinkite ant delnų, tada tolygiai įtrinkite į plaukų galiukus. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius
Serumas
Šampūnas
7 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Eglė country flag 2022-08-16

Macadamia produktais esu labai patenkinta. Dar ir su nuolaida nebloga galima čia rasti, labai rekomenduoju.

Rūta country flag 2020-09-26

Įsigijau šį rinkinuką ir to paties gamintojo kaukę. Šampūnas labai mažai putioja. Kaukė tiršta, pakankamai sunku paskirstyti ant plaukų. Su kondicionierijmi pojūtis buvo panašus kaip ir su kauke, tik šiek tiek lengvesnis. Aliejukas labai lengvas, neapsunkinantis plaukų. Pakuotės dizainas gražus, juoda spalva su auksiniais bei sidabriniais ornamentais sukuria prabangos pojutį. Rinkinukas supakuotas dailioje dėžutėje, todėl puikiai tinka ir dovanoti. Pakuotės minusai-kamšteliai. Tokie visiškai paprasti senoviniai kamšteliai. Ir kai tu stovi duše prisipylusi produkto į saują ir bandai šlapiomis rankomis užsukti kamštelį neišpylus nei to produkto, kuris yra pakuotėje, nei to kuris yra jau tavo rankoje, tai yra pakankamai nepatogu. Produktų kvapas labai lengvas ir malonus. Jaučiasi naudojant, bet išsiplovus ir išsidžiovinus galvą, beveik neįmanoma užuosti. Aš užskaitau tai kaip pliusą, nes nemėgstu kai vonios produktai kvepia per daug intensyviai. Taigi, produktų naudojimo patirtis ir pakuotės patogumas nebuvo patys geriausi, bet aš likau labai patenkinta rezultatais. Mano plaukai yra labai pažeisti ir sausi, panaudojus šias priemones jie tapo glotnesni, lengviau iššukuojami. Palietus dar galima jausti sausumą, bet vizualiai atrodo daug sveikesni ir storesni, daugdaugiau apimties. Apibendrinant, tai nera pačios geriausios plaukų priežiūros priemonės, bet tikrai daug geresnės, nei galima tikėtis už tokią kainą. Ir visi jų naudojimo nepatogumai atsiperka pamačius rezultatą.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Rimantė J. country flag 2020-07-27

Kolkas dar nebandžiau, bet labai džiaugiuosi šiuo rinkiniu! Puikus kvapas, greitai išbandysiu! Puiki kaina!

Asta E. country flag 2020-07-08

Išbandžiau,patiko rekomenduoju

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Xpel Macadamia Oil Extract rinkinys (100 ml. šampūnas + 100 ml. kondicionierius + 30 ml. plaukų serumas)

Xpel Macadamia Oil Extract rinkinys (100 ml. šampūnas + 100 ml. kondicionierius + 30 ml. plaukų serumas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui