Wella Professionals Elements Renewing atkuriamasis šampūnas

Wella Professionals Elements Renewing atkuriamasis šampūnas Padidinti

Wella Professionals Elements Renewing atkuriamasis šampūnas

Prekės ID: 33308
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 46
Prekės ID: 33308
Pirkėjų atsiliepimai: 46

26,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 33308
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 46
Prekės ID: 33308
Pirkėjų atsiliepimai: 46

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 15 ml., 30 ml., 250 ml., 500 ml., 1000 ml., 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, atkūrimui/atstatymui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, stiprinamasis, puoselėja, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, palaiko sveiką odą, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, grąžina gyvybingumą, švelnininimui, minkštinanti, glotnina, glotninanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Pantenoliu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su argano aliejumi, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su vitaminu B5, Su Antioksidantais, Be Parabenų, Be Sulfatų, Be Silikonų
Atsakingas asmuo Wella (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Wella Elements Renewing produktų linija sukurta galvojant apie sveiką plaukų ir galvos odos būklę. Todėl išskirtiniai, natūralia sudėtimi pasižymintys šios linijos gaminiai be silikonų, sulfatų ar gyvūninės kilmės ingredientų kasdien suteikia plaukams rūpestingą priežiūrą.

Wella Elements Renewing Shampoo plaukų šampūnas švelniai šalina įvairius nešvarumus, efektyviai puoselėja plaukus bei galvos odą.

Priemonė palaiko optimalų plaukų drėgmės balansą, sugrąžina jiems sveiką ir gyvybingą išvaizdą. Dėl to plaukai tampa švelnūs, minkšti ir sveikai spindintys. Wella Elements Renewing šampūnas sukurtas taip, kad ne tik džiugintų švelniu poveikiu, bet ir suteiktų maksimalų komfortą galvos odai.

Veikliųjų medžiagų kompleksu papildyta priemonė leidžia tinkamai pasirūpinti savo plaukų grožiu ir sveikata. Wella Elements Renewing šampūno sudėtyje esantis arganų aliejus ir pantenolis kondicionuoja plaukus bei galvos odą, pašalina sausumo pojūtį bei saugo nuo pažeidimų. O vitaminas E veikia kaip stiprus antioksidantas, todėl padeda kovoti su laisvųjų radikalų daroma žala. Kruopščiai atrinkti komponentai padeda ne tik efektyviai šalinti nešvarumus, bet ir saugo natūralų plaukų grožį.

Natūralių komponentų gausa pasižymintis Wella šampūnas užtikrina švelnią, rūpestingą ir efektyvią plaukų bei galvos odos priežiūrą. Todėl plaukai atgauna glotnumą ir sveiką spindesį. Be to, naudojimo metu priemonė švelniai suputoja, todėl kaskart suteikia nepamirštamą juslinę patirtį.

Be sulfatų. Be silikonų.

Patikrinta dermatologų.

Produkto dizainas šiuo metu atnaujinamas, todėl galite gauti naujo arba seno dizaino prekę.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate , Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Cocoamphodiacetate, Panthenol, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Parfum, Polyquaternium-10, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Polyquatemium-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Salicylate, Sodium Glukonate, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa Kernel Oil, Fraxinus Excelsior Wood Extract , Lactic Acid, Potassium Sorbate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

46 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Jolanta country flag 2024-03-14

Labai geri pirkiniai ir šampūnas ,plaukai minkšti, oda nesausėja, tušas pasidažius gražiai atrodo akys, kondicionierius puikus plaukai. lengvai po jo išsišukuoja, blizga

Jurgita N. country flag 2024-01-17

Šį šampūną perku jau ne pirmą kartą. Labai nustebau, kad jūsų puslapyje galima rasti papildymo pakuotę. Šampūnas nerealus, plaukai nesišiaušia, nesielektrina bei labai lengvai išsišukuoja. Kaina šiame puslapyje taip pat labai patraukti ;-)

Skaistė country flag 2023-11-30

Galvos oda linkusi rebalinuotis greitai, šampūnas netiko, neišplovė galvos odos.

Audronė country flag 2023-10-13

Turiu storus, tankius plaukus, kurie reguliariai šviesinami, vienu momentu plaukai pradėjo baisiai veltis ir pūstis, su kirpėjos pagalba išsirinkau šį šampūną: jau po pirmo naudojimo plaukai tapo glotnesni, mažiau vėlėsi, bendras švaros pojūtis laikosi ilgiau nei su įprastais šampūnais (2/3 dienos)

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Wella Professionals Elements Renewing atkuriamasis šampūnas

Wella Professionals Elements Renewing atkuriamasis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui