Trust My Sister Protein Hair Mask Medium Porosity kaukė vidutinio poringumo plaukams

Trust My Sister Protein Hair Mask Medium Porosity kaukė vidutinio poringumo plaukams Padidinti

Trust My Sister Protein Hair Mask Medium Porosity kaukė vidutinio poringumo plaukams

Prekės ID: 51669
Prekės ID: 51669

9,49 €

Prekės ID: 51669
Prekės ID: 51669

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 150 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, maitinanti, tramdo šiaušimąsi, grąžina gyvybingumą, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, stiprinamasis, gaivinanti, puoselėja, daro plaukus lengviau valdomus, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, suteikia elastingumo, glotnina, glotninanti, suteikia lankstumo
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Vidutinio poringumo plaukams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Proteinais, Su Avokadų aliejumi, Su Vitaminais, su omega riebalų rūgštimis, Su Makadamijos Aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Keratinu, Su Glicerinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Trust My Sister Protein Hair Mask Medium Porosity kaukė vidutinio poringumo plaukams padeda sumažinti plaukų šiaušimąsi, suteikia jiems gyvybingumo bei natūralaus spindesio.

Priemonės sudėtyje esantys baltymai išsiskiria maža molekuline mase, todėl puikiai tinka vidutinio poringumo plaukams: efektyviai užpildo jų struktūrą ir skatina aktyvius regeneracinius procesus. Produktas papildytas baltymais iš baobabų sėklų, kurie stiprina, maitina ir atgaivina plaukus, bei ryžių baltymais, kurie efektyviai puoselėja plaukus bei užtikrina jų drėkinimą nuo šaknų iki galiukų. Sudėtyje esantis avokadų aliejus, kuriame gausu vitaminų ir omega-9 riebalų rūgščių, maitina plaukus ir padeda sutramdyti šiauštis ar veltis linkusius plaukus, o makadamijų aliejus drėkina bei padeda kovoti su plaukų lūžinėjimu ir galiukų skilinėjimu. Kaukėje esantys kašmyro baltymai, keratinas ir kitos veikliosios medžiagos taip pat stiprina plaukus, suteikia jiems elastingumo, glotnumo ir sveiko spindesio.

Kaukė sugrąžina plaukams sveiką ir gyvybės kupiną išvaizdą, leidžia mėgautis išskirtiniu jų švelnumu bei lankstumu.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 10-30 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. Venkite patekimo į akis.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Hydrolyzed Wool, Cetrimonium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Polyquaternium-6, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 10-30 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. Venkite patekimo į akis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Parašyti atsiliepimą

Trust My Sister Protein Hair Mask Medium Porosity kaukė vidutinio poringumo plaukams

Trust My Sister Protein Hair Mask Medium Porosity kaukė vidutinio poringumo plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui