Trust My Sister Humectant Hair Mask Different Porosity drėkinamoji plaukų kaukė

Trust My Sister Humectant Hair Mask Different Porosity drėkinamoji plaukų kaukė Padidinti

Trust My Sister Humectant Hair Mask Different Porosity drėkinamoji plaukų kaukė

Prekės ID: 51666
Prekės ID: 51666

9,49 €

Prekės ID: 51666
Prekės ID: 51666

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 150 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, suteikia elastingumo, glotninanti, glotnina, švelnininimui, maitinanti, suteikia lankstumo, daro plaukus lengviau valdomus, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, palengvina plaukų iššukavimą
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Didelio poringumo plaukams, Mažo poringumo plaukams , Vidutinio poringumo plaukams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Pantenoliu, Su Glicerinu, Su Hialurono rūgštimi, Su Alavijo ekstraktu, Su Alaviju, Su Vertingomis Sultimis, Su Proteinais, Su Drėkinamaisiais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Trust My Sister Humectant Hair Mask Different Porosity drėkinamoji plaukų kaukė padeda palaikyti tinkamą drėgmės balansą plauko viduje, todėl leidžia mėgautis švelniomis, elastingomis ir glotniomis sruogomis.

Kruopščiais atrinktais ingredientais papildyta priemonė intensyviai drėkina plaukus ir aprūpina juos būtinomis maistinėmis medžiagomis. Priemonės sudėtyje esančios alavijų sultys, hialurono rūgštis, glicerinas, pantenolis, linų sėmenų, migdolų, valgomųjų ybiškių ir kiti vertingieji ekstraktai veikia kaip intensyviai plaukus drėkinantis mišinys, dėl to trapūs, silpni ar šiurkštūs plaukai įgauna daugiau lankstumo ir švelnumo, tampa lengviau valdomi ir atsparesni pažeidimams, o riebūs ir apsunkę plaukai – puresni. Tinkamas drėgmės balansas sumažina plaukų lūžinėjimą ir galiukų skilinėjimą, sruogas pavyksta lengviau iššukuoti ir suvaldyti.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 10-30 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. Venkite patekimo į akis.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Panthenol, Behentrimonium Chloride, Orbignya Oleifera Seed Oil, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Polyquaternium-6, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 10-30 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. Venkite patekimo į akis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Trust My Sister Humectant Hair Mask Different Porosity drėkinamoji plaukų kaukė

Trust My Sister Humectant Hair Mask Different Porosity drėkinamoji plaukų kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui