Trust My Sister Hair Gel Base gelinė bazė plaukams

Trust My Sister Hair Gel Base gelinė bazė plaukams Padidinti

Trust My Sister Hair Gel Base gelinė bazė plaukams

Prekės ID: 46360
Prekės ID: 46360

6,99 €

Prekės ID: 46360
Prekės ID: 46360

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stiprinamasis, drėkinimui, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, apsaugo, neapsunkina, palaiko odos drėgmės balansą, gerina kraujotaką, pagerina plaukų šaknų aprūpinimą krauju, augimo skatinimui, nuo plaukų slinkimo, glotnina, spindesiui, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja
Produkto tipas Biologinė bazė, Plaukų priežiūros priemonė
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Silpniems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Alaviju, Su Glicerinu, Su Kokosų vandeniu, Su beržų sula, Su Pantenoliu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Silpnus ir sausus plaukus reikia stiprinti nuo pat šaknų iki galiukų. Trust My Sister Hair Gel Base gelinė bazė plaukams maksimaliai veikia galvos odą ir plaukus, suteikia jiems intensyviai drėkinančią energiją. Be to, priemonė leidžia reguliuoti sebumo išsiskyrimą, apsaugant plaukus nuo nepageidaujamo svorio. 

Ši bazė giliai drėkina tiek plaukus, tiek galvos odą, pagerina mikrocirkuliaciją ir sumažina riebalų išsiskyrimą, dėka formulės, pagrįstos alavijo sultimis, glicerinu, kokosų vandeniu, beržų vandeniu ir pantenoliu, kurie suriša vandenį plauko viduje, užkertant kelią per dideliam jų sausumui. Priemonė stiprina plauko svogūnėlius, skatina plaukų augimą ir mažina jų slinkimą, bei suteikia plaukams glotnumo, spindesio ir paklusnumo.

Kaip naudoti: 1. Kaip pagrindą: paskirstykite gelį ant sausų ar drėgnų plaukų. Tada įtrinkite aliejumi ar serumu ir palikite per naktį.
2. Kaip drėkinamoji kaukė: užtepkite priemonę ant plaukų ir palikite 30 minučių, tada kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudokite vakaro metu.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Panthenol, Betula Alba Juice, Sodium Polyacrylate, Cocos Nucifera Fruit Extract, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Propanediol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: 1. Kaip pagrindą: paskirstykite gelį ant sausų ar drėgnų plaukų. Tada įtrinkite aliejumi ar serumu ir palikite per naktį.2. Kaip drėkinamoji kaukė: užtepkite priemonę ant plaukų ir palikite 30 minučių, tada kruopščiai nuplaukite vandeniu. Naudokite vakaro metu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų priežiūros priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Trust My Sister Hair Gel Base gelinė bazė plaukams

Trust My Sister Hair Gel Base gelinė bazė plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui