Tigi Bed Head Recovery rinkinys (750 ml. šampūnas + 750 ml. kondicionierius)

Tigi Bed Head Recovery rinkinys (750 ml. šampūnas + 750 ml. kondicionierius) Padidinti

Tigi Bed Head Recovery rinkinys (750 ml. šampūnas + 750 ml. kondicionierius)

Prekės ID: 11483
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 104
Prekės ID: 11483
Pirkėjų atsiliepimai: 104

26,99 €

Prekės ID: 11483
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 104
Prekės ID: 11483
Pirkėjų atsiliepimai: 104

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 2 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, atkūrimui/atstatymui, gaivinanti, puoselėja, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, glotnina, glotninanti, švelnininimui, minkštinanti, spindesiui, stiprinamasis, apsaugo, daro plaukus lengviau valdomus, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, grąžina gyvybingumą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Šampūnas, Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Nualintiems, Pažeistiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Pieno Rūgštimi, Su Gydomosiomis Rūgštimis, Apsaugo nuo karščio formavimo metu
Atsakingas asmuo TIGI Haircare Gmbh. (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Tigi Bed Head Recovery serijos priemonės sukurtos tam, kad akimirksniu sudrėkintų, atgaivintų ir sustiprintų plaukus. Todėl kiekvienas jai priklausantis produktas padeda atkurti natūralų plaukų glotnumą, elastingumą ir sveiką išvaizdą.

Tigi Bed Head Recovery rinkinys leidžia tinkamai pasirūpinti sausais, spindesį ir gyvybingumą praradusiais plaukais. Siekiant užtikrinti, kad galutinis rezultatas būtų kuo efektyvesnis, rinkinį sudaro 2 atskiri produktai:

  • Tigi Bed Head Recovery Moisture Rush šampūnas, kuris švelniai valo, drėkina ir stiprina plaukus. Šis produktas leidžia ne tik pašalinti įvairius nešvarumus, bet ir atgaivinti plaukus bei galvos odą. Dėl to priemonė užtikrina optimalų plaukų drėkinimą ir padeda atkurti sveiką plaukų būklę.
  • Tigi Bed Head Recovery Moisture Rush kondicionierius, kuris atgaivina sausus, šiurkščius ar pažeistus plaukus. Priemonė papildyta medžiagomis, kurios glotnina, saugo plaukus ir suteikia jiems sveiko spindesio.

Produktai, kurie sudaro Tigi Recovery rinkinį, yra papildytos plaukus puoselėti padedančiais komponentais. Jų sudėtyje esantis opuncijų ekstraktas intensyviai sudrėkina ir sustiprina plaukus. Dėl to didėja plaukų atsparumas pažeidimams, jie tampa glotnūs, švelnūs ir spindintys. Produkto sudėtis taip pat papildyta medžiagomis, kurios minkština ir saugo plaukus. Dėl to rinkinyje esančios Tigi Bed Head Recovery priemonės padeda sugrąžinti natūralų plaukų tvirtumą bei glotnumą.

Rinkinį sudarantis šampūnas ir kondicionierius padeda efektyviai pasirūpinti išsausėjusiais, gyvybingą išvaizdą ar švelnumą praradusiais plaukais.

Tigi Recovery rinkinys – tinkamas pasirinkimas Jūsų plaukų grožiui!

Bendras tūris: 1500 ml (750 ml šampūnas + 750 ml kondicionierius).

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį šampūno įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Po to nedideliu kiekiu kondicionieriaus ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų. Palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Shampoo: Water (Aqua/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Fragrance (Parfum), Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethiconol, Glycerin, Carbomer, Citric Acid, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, PPG-9, Laureth-23, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, PEG-45M, Phenoxyethanol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Silica, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140). Conditioner: Water (Aqua/Eau), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Fragrance (Parfum), Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Dipropylene Glycol, Amodimethicone, Potassium Chloride, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Cetrimonium Chloride, PEG-7 Propylheptyl Ether, Phenoxyethanol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool, Blue 1 (CI 42090), Yellow 6 (CI 15985).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį šampūno įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Po to nedideliu kiekiu kondicionieriaus ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų. Palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius
Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

104 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
DAIVA P. country flag 2024-03-12

Plaukai švelnūs lengvai valdomi

Vilija K. country flag 2023-10-04

Tobulas! Kiek esu išbandžiusi vis tiek sugrįžtu prie šio. Plaukai lyg šilkiniai, jokio galvos odos niežulio. Rekomanduoju 100 proc.

Jolita P. country flag 2023-03-27

Naudoju ne pirmą kartą, viskas puikiai

Milda country flag 2022-12-29

Užsisakau šį rinkinį jau antrą kartą. Labai patinka kokybė ir malonus kvapas. Ilgam užtenka. Ateity naudosiu tik šį rinkinį. Rekomenduoju išbandyti.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Tigi Bed Head Recovery rinkinys (750 ml. šampūnas + 750 ml. kondicionierius)

Tigi Bed Head Recovery rinkinys (750 ml. šampūnas + 750 ml. kondicionierius)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui