Sulsena šampūnas nuo pleiskanų

Sulsena šampūnas nuo pleiskanų Padidinti

Sulsena šampūnas nuo pleiskanų

Prekės ID: 54661
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 54661
Pirkėjų atsiliepimai: 21

1,99 €

Prekės ID: 54661
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 54661
Pirkėjų atsiliepimai: 21

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 150 ml., 5x8ml
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo pleiskanų, sumažina odos pleiskanojimą , giliai valantis, valymui, plaukų plovimui, normalizuoja galvos odos lipidų pusiausvyrą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, pašalina sausumo pojūtį, raudonį mažinanti, mažina jautrumą, mažina niežėjimą, puoselėja, palaiko sveiką odą, apsaugo, palaiko fiziologinį ph lygį, pašalina riebalių perteklių, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, mažina paraudimą
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Labai sausai odai, Sausai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su seleno disulfidu, Fungicidinis, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Pleiskanos – problema, su kuria susiduria daugelis. Neretai jų atsiradimą lydi ir varginantis galvos niežulys, odos tempimo ar kiti nemalonūs pojūčiai. Tačiau Sulsena šampūnas nuo pleiskanų sukurtas tam, kad padėtų greitai, efektyviai ir ilgam jų atsikratyti.

Efektyviu poveikiu pasižyminti priemonė ne tik pašalina įvairius nešvarumus, tačiau ir padeda kovoti su matomomis bei nematomomis pleiskanomis. Sulsena šampūnas pastebimai sumažina odos pleiskanojimą, sukeltą grybelio Pityrosporum Ovale, nes efektyviai stabdo jo dauginimąsi.  Be to, priemonė padeda atkurti optimalią riebalų sekrecijos funkciją, sugrąžintų plaukams sveiką žvilgesį ir išpuoselėtą išvaizdą.

Sveiką galvos odos būklę palaikyti padedanti priemonė papildyta seleno disulfidu, kuris iš karto veikia trimis skirtingais lygiais:

  • citostatinis poveikis. Atkuria įprastą riebalinių liaukų veiklą, kuri dažnai sutrinka sulėtėjus epidermio ląstelių regeneracijos procesams;
  • fungicidinis poveikis. Neleidžia daugintis odos grybeliui, taip pat slopina mikroorganizmų populiacijų augimą.
  • keratolitinės savybės. Padeda sumažinti epidermio ląstelių polinkį pleiskanoti, taip užkertant kelią pleiskanų atsiradimui.

Veikliųjų medžiagų kompleksu papildytas produktas pasižymi švelniu valomuoju poveikiu, šalina pleiskanų atsiradimo priežastis ir užkerta kelią pakartotiniam jų atsiradimui. Fiziologinį galvos odos pH atitinkantis Sulsena šampūnas greitai numalšina niežulį, stiprina apsaugines odos funkcijas ir padeda atkurti sveiką jos būklę.

Sulsena šampūnas gali tapti Jūsų išsigelbėjimu kovoje su pleiskanomis, galvos odos niežuliu ir intensyviu plaukų riebalavimusi.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į sudrėkintą galvos odą ir plaukų šaknis. Palikite priemonę veikti 3 minutes, tuomet kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu. Procedūrą pakartokite.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaines, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dimethiconol, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Parfum, Selenium Disulfide, Glycol Distearate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Salicylic Acid, Citric Acid, Triethylene Glycol, Benzyl alcohol, propylene glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į sudrėkintą galvos odą ir plaukų šaknis. Palikite priemonę veikti 3 minutes, tuomet kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu. Procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

21 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Genovaitė country flag 2024-03-27

Jau ne pirmą kartą naudoju.Kelis kartus panaudoti man užtenka,darau pertrauką.Nuima odos niežulį

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Giedrius country flag 2024-01-10

Viskas ok, pleiskanų jau mažiau :)

Rūta country flag 2023-12-24

Šampūnas gal ir efektyviai naikina pleiskanas... Nespėjau tuo įsitikinti, nes plaunant labai suvelia plaukus. Po jo reikia gero kondicionieriaus ar kaukės.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Miroslava country flag 2023-05-09

efektivus, naudoju kartu su sulsena kauke, efektas nuostabus.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Sulsena šampūnas nuo pleiskanų

Sulsena šampūnas nuo pleiskanų

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui

Taip. Elektroninėje parduotuvėje Save24.lt Sulsena šampūnas parduodamas kelių skirtingų tipų pakuotėse: 150 ml talpos buteliuke arba iš 5 paketėlių sudarytoje dėžutėje.

Sulsena šampūno kaina priklauso nuo to, kokį linijos produktą konkrečiai planuojama įsigyti, ir nuo pasirinktos pakuotės talpos.