Stapiz Sleek Line Repair atstatomoji kaukė

Stapiz Sleek Line Repair atstatomoji kaukė Padidinti

Stapiz Sleek Line Repair atstatomoji kaukė

Prekės ID: 11769
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 43
Prekės ID: 11769
Pirkėjų atsiliepimai: 43

4,99 €

Prekės ID: 11769
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 43
Prekės ID: 11769
Pirkėjų atsiliepimai: 43

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 10 ml., 250 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, grąžina gyvybingumą, drėkinimui, maitinanti, glotnina, glotninanti, švelnininimui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, daro plaukus lengviau valdomus, energizuoja, gaivinanti, kovoja su senėjimo požymiais, palengvina plaukų iššukavimą, pašalina sausumo pojūtį, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, subalansuoja, tramdo šiaušimąsi
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Pažeistiems, Nualintiems, Sausiems, Dažytiems, Nepaklusniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingomis Sultimis, Su Augaliniais aliejais, Su Hidrolizuotu Šilku, Su šilku, Su Šilko baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su Glicerinu, Su Keramidais, Su Lecitinu, Su lecitinu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Kofermentu Q10, Su fermentais, Su Enzimais, Su Saulėgrąžų aliejumi, Su Ricinos aliejumi, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Stapiz (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Stapiz Sleek Line Repair produktų linija sukurta tam, kad padėtų atgaivinti ir sustiprinti sausus, pažeistus bei nualintus plaukus.

Stapiz Sleek Line Repair plaukų kaukė atkuria optimalų maistinių medžiagų ir drėgmės balansą, todėl užtikrina rūpestingą plaukų priežiūrą.

Kruopščiai atrinktais komponentais papildyta produkto formulėefektyviai minkština plaukus, suteikia jiems glotnumo ir elastingumo. Sleek Line Repair kaukės sudėtyje esantys šilko baltymai pasižymi intensyviu regeneruojamuoju poveikiu ir didina plaukų atsparumą pažeidimams. Dėl to net ir išsausėję ar stipriai nualinti plaukai sustiprėja, tampa švelnūs, žvilgantys ir lengvai suvaldomi.

Priemonės sudėtyje taip pat gausu augalinių ekstraktų ir vertingųjų aliejų, kurie padeda pagerinti plaukų būklę. Alyvuogių, saulėgrąžų, ricinos aliejai kondicionuoja ir maitina išsausėjusius plaukus. Dėl to sustiprėja apsauginis plaukų barjeras, plaukai įgauna daugiau glotnumo ir tampa lengviau suvaldomi. Produkto formulėje esantys keramidai, lecitinas, vertingosios vaisių sultys ir kiti komponentai stiprina, drėkina ir gaivina plaukus. Sleek Line Repair kaukė taip pat papildyta kofermentu Q10 ir vitaminu E, kurie saugo plaukus nuo priešlaikinio senėjimo.

Ši Stapiz Sleek Line Repair kaukė sukurta galvojant apie išsausėjusius, chemiškai ar kitais būdais pažeistus plaukus. Dėl to produktas aprūpina plaukus būtinomis maistinėmis medžiagomis, suteikia jiems tvirtumo, elastingumo ir glotnumo.

Sleek Line Repair kaukė – tai produktas, kuris padeda visapusiškai pasirūpinti dėmesio reikalaujančiais plaukais.

Produktas gali būti be dozatoriaus pompos.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 10 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuss Seed Oil, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Dimethiconol, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Ubiquinone, Ceramide NG, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Fruit Oil, Lecithin, Caprylic / Capric Triglyceride, Diisopropyl Adipate, Alcohol, Butylene Glycol, Malic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Actinidia Chinensis Fruit Juice, Citrus Aurantium Dulcis Juice, Citrus Paradisi Juice, Pyrus Malus Juice, Trideceth-9, Propylene Glycol, Phenoyxethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 10 minučių. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

43 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Raimonda K. country flag 2023-01-29

Labai stiprus ir įkyrus kvapas,bet šiaip nebloga kaukė,tik galėtų būti tirštesnė.

Orinta S. country flag 2022-12-03

Kaukė neprasta, švelnaus kvapo, plaukai po naudojimo minkšti, be, kad stipriai palengvintų iššukavimą veltis ljnkusius plaukus nepasakyčiau to. Neduodu 5 žvaigždučių, nes prieš tai naudotos už panašuą kainą ir kiekį Kallos Serical Placenta arba Kallos Serical Latte buvo stipriai geresnės.

Edita country flag 2022-06-01

Gera prekė už tokią kainą :)

Jūratė country flag 2022-04-12

Patiko, malonus kvapas ir tekstūra

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Stapiz Sleek Line Repair atstatomoji kaukė

Stapiz Sleek Line Repair atstatomoji kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui