Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying šampūnas

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying šampūnas Padidinti

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying šampūnas

Prekės ID: 24560
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 24560
Pirkėjų atsiliepimai: 21

8,99 €

Prekės ID: 24560
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 24560
Pirkėjų atsiliepimai: 21

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Giliai valantis, valymui, plaukų plovimui, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina riebalių perteklių, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, stiprinamasis, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, puoselėja, atkūrimui/atstatymui, gaivinanti, mažina niežėjimą, sumažina odos pleiskanojimą , grąžina gyvybingumą, suteikia elastingumo, energizuoja, suteikia purumo, detoksikuojanti, palaiko sveiką odą
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Riebiems, Normaliems
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Riebiai odai
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Keratinu, Su Vitaminais, Su vitaminu B3, Su vitaminu B5, Su Pantenoliu, Su Niacinamidu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Apynių ekstraktu , Su ramunėlių ekstraktu, Su Šalavijų ekstraktu, Su dilgėlių ekstraktu, Su Melisa, Su asiūklių ekstraktu, Su simondsijų aliejumi, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Silikonų, Be Mineralinių Aliejų
Atsakingas asmuo Henkel AG & Co. KGaA (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying šampūnas riebiai galvos odai užtikrina intensyvų valomąjį poveikį ir gaivumą.

Priemonė padeda pasirūpinti greitai besiriebaluojančiais plaukais ir atkuria optimalią galvos odos būklę. Schwarzkopf Scalp Genesis linijai priklausantis produktas efektyviai šalina riebalų perteklių, dulkes ir kitus nešvarumus. O sudėtyje esantis StemCodeTM kompleksas sugrąžina ilgalaikį švaros pojūtį ir atkuria optimalų odos bei plaukų balansą.

Produktas padeda atkurti apsauginį riebios, jautrios ar sudirgusios odos barjerą. Šis Schwarzkopf šampūnas efektyviai malšina galvos niežulį, riebias pleiskanas ar odos sudirgimą. Tai priemonė, kuri leidžia pamiršti apie riebaluotus, prisiplojusius plaukus ir sudirgusią galvos odą.

Produktas papildytas vitaminais, augaliniais ekstraktais ir kitais komponentais, todėl ne tik efektyviai valo, bet ir rūpestingai puoselėja plaukus. Schwarzkopf Scalp Genesis Purifying Shampoo plaukų šampūnas su niacinamidu ir keratinus stiprina plaukus, atkuria gyvybingą ir elastingą jų išvaizdą. O sudėtyje esantis pantenolis palaiko optimalų plaukų drėgmės balansą.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • efektyviai valo plaukus ir galvos odą;
  • kruopščiai šalina riebalų perteklių ir kitus nešvarumus;
  • pasižymi detoksikuojančiu poveikiu;
  • reguliuoja sebumo išsiskyrimą;
  • drėkina plaukus ir galvos odą;
  • atkuria sveiką ir gyvybingą galvos odos būklę;
  • padeda pasirūpinti plaukų grožiu;
  • suteikia gaivinantį efektą.

Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo plaukų šampūnas pasižymi intensyviu valomuoju efektu, stiprina galvos odą ir tobulina plaukų išvaizdą.

Be silikonų. Be mineralinio aliejaus.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Rice Extract, Hydrolyzed Soybean Extract, Niacinamide, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Humulus Lupulus Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Equisetum Arvense Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Simmondsia chinensis seed oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum, Sodium benzoate, Cocamide Mea, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Propylene Glycol, Butylene Glycol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

21 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Gintare J. country flag 2024-03-19

Sakausi jau nebepirma karta sios linijos šampunus. Ir šitas taip pat nenuvyle. Kadangi labai greitai rebaluojasi plaukai,tai šis šampunas tikrai patiko. Isplovus plaukus,toks jausmas,kad jie kaskuo pasidengia. Tarp kitko rekomendavau ir bendradarbe,tai jei irgi labai patiko.

Nikol M. country flag 2023-08-17

Prekes pristatė greitai, saugiai supakuota.
Rezultatas buvo matomas tik po kokio mėnesio, nepasakyčiau, kad visai nesiriebaluoja plaukai, vis tiek tenka naudoti sausą šampūną, bet dabar galvos plovimą atidedu dar 1 dienai vėliau.

Gabriela B. country flag 2023-03-27

Tobulas riebių plaukų šampūnas! Puikiai išplauna, plaukai švelnūs, purūs, galvos oda gaivesnė, kvapas labai geras, švelnus. Po ilgesnio naudojimo plaukai ne taip greitai riebaluojasi. Esu labai patenkinta atradusi šį šampūną!

Monika country flag 2022-11-14

Šampūnas vertas dėmesio. Plaukai mažiau riebaluojasi. Rekomenduoju!

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying šampūnas

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui