Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick purškiamas kondicionierius

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick purškiamas kondicionierius Padidinti

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick purškiamas kondicionierius

Prekės ID: 25357
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 96
Prekės ID: 25357
Pirkėjų atsiliepimai: 96

11,99 €

Prekės ID: 25357
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 96
Prekės ID: 25357
Pirkėjų atsiliepimai: 96

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml., 400 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, puoselėja, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, suteikia putlumo, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, daro plaukus lengviau valdomus, tramdo šiaušimąsi, neapsunkina, glotnina, glotninanti, švelnininimui, nuo saulės/karščio
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Trapiems, Didelio poringumo plaukams, Vidutinio poringumo plaukams , Garbanotiems, Banguotiems, Nepaklusniems, Šiurkštiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Pantenoliu, Su Glicerinu, Su Gliceroliu, Su Amino rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Be Parabenų, Be konservantų, Be Silikonų, Be Sulfatų, Be Ftalatų, Be Mineralinių Aliejų, Be Sintetinių dažiklių, Tinka veganams
Atsakingas asmuo Henkel AG & Co. KGaA (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Schwarzkopf Professional Bonacure Moisture Kick drėkinamoji linija sukurta galvojant apie tuos, kurių plaukai išsausėję, trapūs, linkę šiauštis ar garbanotis. Dėl to jai priklausantys produktai intensyviai puoselėja plaukus ir suteikia net iki 48 valandų išliekantį sudrėkintų plaukų pojūtį. Tai leidžia ir vėl džiaugtis sveikais, elastingais ir žvilgančiais plaukais.

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick purškiamas plaukų kondicionierius padeda efektyviai sudrėkinti plaukus ir atkurti natūralų jų grožį.

Lengvos tekstūros produktas leidžia tinkamai pasirūpinti išsausėjusiais, trupėti ar lūžinėti linkusiais plaukais jų neapsunkinant. O dėl išskirtinio drėkinamojo poveikio Schwarzkopf Moisture Kick kondicionierius padeda suvaldyti net banguotus ar garbanotus plaukus. Tai priemonė, kuri sumažina plaukų vėlimąsi ir padeda atkurti natūralų jų glotnumą.

Produktas papildytas specialiu veikliųjų medžiagų kompleksu, kuris intensyviai drėkina ir puoselėja plaukus. Schwarzkopf Moisture Kick purškiamo kondicionieriaus formulė su pantenoliu ne tik užtikrina intensyvų drėkinimą, bet ir sulaiko drėgmę plaukų viduje. Tai padeda atkurti sveiką plaukų spindesį, elastingumą bei glotnumą. Sudėtyje esantis glicerinas taip pat drėkina plaukus ir suteikia jiems lengvumo pojūtį. O speciali Cell Equalizer technologija padeda lengviau suvaldyti plaukus, suteikia jiems purumo ir kerinčio žvilgesio.

Pagrindinės purškiamo Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick kondicionieriaus ypatybės:

  • užtikrina optimalų plaukų drėgmės balansą;
  • saugo plaukus nuo išsausėjimo;
  • atkuria sveiką plaukų žvilgesį;
  • sugrąžina gyvybingą plaukų išvaizdą;
  • padeda lengviau suvaldyti plaukus;
  • saugo plaukus nuo karščio daromos žalos;
  • neapsunkina plaukų.

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick purškiamas plaukų kondicionierius prižiūri ir intensyviai drėkina plaukus. Dėl to priemonė skirta visiems, trokštantiems mėgautis švelniais, tvirtais ir gyvybingai žvilgančiais plaukais. O švari produkto formulė suteikia visapusišką komfortą ir leidžia jaustis užtikrintai.

Siekiant maksimalaus rezultato, purškiamas Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick kondicionierius turėtų būti naudojamas kartu su kitomis šios linijos priemonėmis.

Be parabenų. Be sulfatų. Be ftalatų. Be silikonų. Be mineralinių aliejų. Be dirbtinių dažiklių.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: prieš naudojimą priemonę gerai suplakite. Purkškite ant šampūnu išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų per visą jų ilgį. Nenuskalaukite. Formuokite, kaip įprasta.

Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Panthenol, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cetyl Ethylhexanoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Linalool, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: prieš naudojimą priemonę gerai suplakite. Purkškite ant šampūnu išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų per visą jų ilgį. Nenuskalaukite. Formuokite, kaip įprasta.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

96 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Marika L. country flag 2023-07-11

Lõhnatu, olen kasutanud sinises pudelis, need vist erinevad

Irma K. country flag 2023-04-05

Perku nebe pirmą kartą, tobulas kondicionierius, atstato plauko žvilgesį, nereikia nuplauti. Visada drėkinimui renkuosi šią sėriją pavasariui ir vasarai

Karolina country flag 2022-11-15

Pasikeite sis plauku kondicionierius... pries tai buvo tobulas su hialiuronu, plaukai buvo svelnus, purus.
Naujoje pakuoteje sis kondicionierius su glicerinu, del ko plaukai susisiebaluoja...
Nusipirkau daug vienetu, tikedamasi, kad jis koks ir anksciau, tik pasikeitusioje pakuoteje... gaila, kad pasikeite sudetis, mano plonam plaukui nebetinka:(

Ina J. country flag 2022-09-15

Malonus kvapas, tikrai palengvina iššukavimą, bet mano plaukams jis nelabai tiko. Plaukai atrodo apsunkinti, paklusnūs, bet praradę purumą lyg susiriebalavę.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick purškiamas kondicionierius

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick purškiamas kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui