Revlon Professional Uniq One plaukų kaukė 300 ml.

Revlon Professional Uniq One plaukų kaukė 300 ml. Padidinti

Revlon Professional Uniq One plaukų kaukė 300 ml.

Prekės ID: 11174
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 54
Prekės ID: 11174
Pirkėjų atsiliepimai: 54

13,99 €

Prekės ID: 11174
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 54
Prekės ID: 11174
Pirkėjų atsiliepimai: 54

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 300 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, suteikiantis apimties, apimčiai, glotninanti, spindesiui, stiprinamasis, švelnininimui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, daro plaukus lengviau valdomus, glotnina, grąžina gyvybingumą, minkštinanti, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, palengvina plaukų iššukavimą, pašalina sausumo pojūtį, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, puoselėja, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, suteikia purumo, tramdo šiaušimąsi
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Pažeistiems, Nualintiems, Sausiems, Silpniems, Visiems plaukų tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su UV filtru, Su Glicerinu, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su vitaminu B5, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Antioksidantais, Su Amino rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Tinka veganams
Atsakingas asmuo Beautyge S.L. (Ispanija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Revlon Professional Uniq One plaukų kaukė suteikia intensyvų drėkinamąjį poveikį, maitina, stiprina bei kondicionuoja plaukus.

Priemonė iš karto atlieka net kelias skirtingas funkcijas, todėl padeda pasirūpinti nepriekaištinga plaukų išvaizda. Revlon Uniq One kaukė atkuria optimalų drėgmės ir maistinių medžiagų balansą, todėl net ir nualinti plaukai tampa švelnūs, minkšti bei žvilgantys.

Puoselėjamuoju poveikiu pasižyminti priemonė padeda atstatyti sausus, silpnus, stipriai nualintus ar pažeistus plaukus. Revlon Uniq One plaukų kaukės formulė specialiai sukurta taip, kad padėtų atgaivinti ir sustiprinti sveiką išvaizdą praradusius plaukus. Dėl to ši Revlon plaukų kaukė akimirksniu sugrąžina plaukams kerintį žvilgesį, elastingumą ir gyvybingumą. Jau po pirmo naudojimo plaukai tampa pastebimai švelnesni, minkštesni ir lengviau suvaldomi. Tačiau tuo pačiu didėja ir jų atsparumas pažeidimams, todėl plaukai mažiau veliasi, šiaušiasi ir lūžinėja.

Revlon Uniq One kaukė sugrąžina plaukams natūralų minkštumą, purumą ir šilkinį švelnumą. Tai padeda atkurti glotnių, gyvybingų ir tankių plaukų įspūdį. O malonus produkto aromatas suteikia išskirtinio komforto pojūtį kiekvienos procedūros metu.

10 funkcijų, kurias atlieka Revlon Uniq One kaukė:

  1. intensyviai regeneruoja pažeistus plaukus;
  2. aprūpina plaukus maistinėmis medžiagomis;
  3. stiprina plaukus nuo šaknų iki galiukų;
  4. suteikia sruogoms sveiko spindesio;
  5. švelnina ir glotnina plaukus;
  6. padeda suvaldyti šiaušimąsi;
  7. saugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo;
  8. atkuria plaukų gyvybingumą;
  9. kondicionuoja plaukus;
  10. pasižymi greitu poveikiu.

Profesionalią plaukų priežiūrą suteikianti Revlon Uniq One kaukė dovanoja tai, ko reikia norint atkurti ir išsaugoti natūralų plaukų grožį.

Tinka veganams.

Šiuo metu keičiamas pakuotės dizainas, todėl prekę galite gauti seno arba naujo dizaino pakuotėje.

Priemonė gali būti be kartoninės pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų. Palikite veikti 3 minutes ir kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, C10-18 Triglycerides, Butylene Glycol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ceteareth-20, Citric Acid, Dicaprylyl Carbonate, Dimethiconol, Glyceryl Behenate, Isopropyl Alcohol, Lauryl Glucoside, Methoxy Peg/Ppg-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Oleth-5, Panthenol, Peg-90m, Phytantriol, Polyquaternium-37, Silica, Sodium Chloride, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino Acids, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų. Palikite veikti 3 minutes ir kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

54 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Laura R. country flag 2023-12-16

Pirkau kauke ir Šampūną, bet atrodo kad sampunas mano plaukam sviesiem balintiem tinka bet kaukes antrą kart nepirkciau, nes plaukai neatrodo patenkinti po sios kaukes🙂

Inga country flag 2023-10-19

Ačiū už greitai pristatytas prekes. Tik norėčiau kad jūsų asortimente būtų 1l šampūnas kurį aš perku. Taip pat ir kaukės, nors po 500ml. Pagaliau suradau sau tinkamą produktą. Kainos atžvilgiu kiek ieškojau yra protingos ir pigesnės nei kitur. Tikiuosi ir toliau su jumis bendradarbiauti

Violeta D. country flag 2023-08-21

Sveiki.Visu aptarnavimu ir prekėmis patenkinta ,10 balų.

Kamilė S. country flag 2023-03-23

Esu blondinė sausais plaukais, pirmą kart panaudojus šią kaukę jau pasijautė, kad plaukai yra pamaitinti, manau naudojant ją dažniau, bus didelė nauda.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Revlon Professional Uniq One plaukų kaukė 300 ml.

Revlon Professional Uniq One plaukų kaukė 300 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui