Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų formavimo pomada vyrams

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų formavimo pomada vyrams Padidinti

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų formavimo pomada vyrams

Prekės ID: 41185
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 16
Prekės ID: 41185
Pirkėjų atsiliepimai: 16

10,99 €

Prekės ID: 41185
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 16
Prekės ID: 41185
Pirkėjų atsiliepimai: 16

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 35 g., 113 g., 340 g.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Modeliavimui/formavimui, suteikia matinį efektą, ilgai išliekantis, koreguojanti, suteikiantis apimties, apimčiai, daro plaukus lengviau valdomus, puoselėja, tekstūrai išryškinti, neapsunkina, gaivinanti, glotnina, glotninanti, drėkinimui, stiprinamasis
Produkto tipas Pomada
Plaukų būklė/tipas Šiurkštiems, Nepaklusniems, Storiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su bičių vašku, Su Vašku, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su rozmarinų ekstraktu, Su dilgėlių ekstraktu, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo ICCS Ltd. (Airija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Norite mėgautis išraiškinga, neįpareigojančia, tačiau visą dieną išliekančia šukuosena? Tokį įvaizdį sukurti padėti gali Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų pomada. Tai priemonė, kuri pasižymi itin stipria fiksacija ir užtikrina matinį efektą be jokio įkyraus blizgesio.

Vandens pagrindu sukurta produkto formulė neapsunkina plaukų ir padeda išvengti lipnumo ar riebumo pojūčio. Reuzel Extreme Hold pomada geriausiai tinka trumpų ir vidutinių plaukų formavimų, tačiau efektyviai sutvirtina ir ilgesnes sruogas. O prireikus priemonę galima lengvai, be jokio plaukų pešimo ar sulipimo pojūčio pašalinti plovimo metu. Tai užtikrina paprastą naudojimą ir universalų gaminio pritaikymą.

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų pomada suteikia plaukams apimties ir išryškina natūralią jų tekstūrą. Ji gali būti pritaikoma modeliuojant bet kokio tipo plaukus, todėl tiek ploni, tiek tankūs ar šiurkštūs plaukai įgauna daugiau apibrėžtumo. O matinis efektas, kurį suteikia šis produktas, leidžia kurti modernius, naujausias tendencijas atspindinčius įvaizdžius.

Priemonė papildyta komponentais, kurie ne tik sutvirtina šukuoseną, bet ir puoselėja plaukus. Reuzel Extreme Hold plaukų pomados sudėtyje esantis vaškas užtikrina optimalų drėgmės balansą plaukų viduje. O dilgėlių, rozmarinų ir kiti augaliniai ekstraktai stiprina ir atgaivina plaukus kiekvieno naudojimo metu.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • suteikia itin stiprią fiksaciją;
  • užtikrina matinį efektą;
  • pabrėžia plaukų tekstūrą;
  • nepalieka riebios plėvelės;
  • lengvai pašalinamas plovimo metu;
  • su subtiliu romo aromatu.

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų pomada suteikia visišką laivę kurti tekstūrą išryškinančius ir nepriekaištingai atrodančius įvaizdžius.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės sušildykite tarp delnų. Tepkite priemonę ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Paskirstykite per visą plaukų ilgį, pradedant nuo šaknų ir judant link galiukų. Formuokite pagal poreikį.

Water (aqua), cera alba (beeswax) pvp, lanolin wax, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, petrolatum, propylene glycol, cetyl alcohol, ceteareth-25, peg-40 hydrogenated castor oil, ppg-20 methyl glucose ether, tribehenin, p/methacrylamide/vinyl imidazole copolymer, copernicia cerifera (carnauba) wax, fragrance (parfum), peg-8 beeswax, equisetum arvense extract, glycerin, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract, rosmarinus officinalis leaf extract, urtica dioica (nettle) extract, coumarin, limonene, linalool, caprylyl glycol, phenoxyethanol, sorbic acid

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės sušildykite tarp delnų. Tepkite priemonę ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Paskirstykite per visą plaukų ilgį, pradedant nuo šaknų ir judant link galiukų. Formuokite pagal poreik

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pomada

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

16 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Tomas K. country flag 2024-02-10

Prekė puikios kokybės, pristatė per 1 d.d. Rekomenduoju!

Nojus country flag 2023-11-07

Geras daiktas. Laiko bent dvi dienas, neblizga ir lengvai išsiplauna.

Tik gaila, kad suprastėjusi kokybė. Seniau ši pomada būdavo minkštesnė - lengviau paskirstyti į plaukus, ilgiau galiodavo, net pati dežutė būdavo iš tvirtesnio metalo.

Donatas country flag 2023-03-21

Prekė man labai patiko, atsiuntė greitai, .

Andrius N. country flag 2023-01-31

Labai skaniai kvepia, puikiai laiko plaukų formą, aukso viduriukas tarp plaukų molio ir gumos. Tikriausiai bus šitas visada ;)

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų formavimo pomada vyrams

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade plaukų formavimo pomada vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui