Reuzel Clay Matte plaukų formavimo pomada vyrams

Reuzel Clay Matte plaukų formavimo pomada vyrams Padidinti

Reuzel Clay Matte plaukų formavimo pomada vyrams

Prekės ID: 41178
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 41178
Pirkėjų atsiliepimai: 5

9,99 €

Prekės ID: 41178
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 41178
Pirkėjų atsiliepimai: 5

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 35 g., 113 g., 340 g.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Modeliavimui/formavimui, suteikiantis apimties, apimčiai, tankinantis, neapsunkina, puoselėja, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, suteikia matinį efektą, ilgalaikio poveikio, grąžina gyvybingumą, tekstūrai išryškinti, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Pomada
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Ploniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingomis Sultimis, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su rozmarinų ekstraktu, Su Alavijo ekstraktu, Su Alaviju, Su dilgėlių ekstraktu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E
Atsakingas asmuo ICCS Ltd. (Airija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Reuzel Clay Matte Pomade plaukų formavimo pomada sutvirtina bet kokią šukuoseną, suteikia plaukams matiškumo bei tankumo.

Priemonė pasižymi vidutine fiksacija, o prireikus ją galima aplikuoti keliais sluoksniais. Tai padeda tiksliai ir ilgam sutvirtinti plaukus, kad jie visą dieną atrodytų nepriekaištingai. Speciali produkto formulė dailiai išryškina plaukų tekstūrą, suteikia jiems apimties ir gyvybingumo. Tačiau Reuzel Clay Matte Pomade plaukų pomada neapsunkina ir nesulipdo atskirų sruogų. Dėl to šis gaminys kaskart leidžia mėgautis natūraliai atrodančiu rezultatu.

Reuzel Clay Matte pomada pasižymi išskirtine formule, kuri suteikia galimybę formuoti bet kokios stiliaus šukuoseną. Vandens pagrindu sukurta priemonė lengvai išsiplauna, tačiau yra atspari prakaitui. Dėl to šis produktas gali tapti viena iš plaukų priežiūros alternatyvių aktyviems, dinamišką gyvenimo būdą pasirinkusiems žmonėms.  

Pagrindinės gaminio savybės:

  • suteikia vidutinę fiksaciją;
  • gali būti naudojamas keliais sluoksniais;
  • padeda išvengti nepageidaujamo plaukų blizgesio;
  • paryškina ir sutvirtina bet kokio stiliaus šukuoseną;
  • išryškina natūralią plaukų tekstūrą;
  • neapsunkina plaukų paviršiaus;
  • padeda išsaugoti plaukų lankstumą;
  • suteikia įvaizdžiui pilnumo efektą;
  • pasižymi maloniu vanilės ir mėtų aromatu.

Reuzel Clay Matte Pomade plaukų formavimo pomada suteikia galimybę drąsiai kurti savo asmenybę pabrėžiančius įvaizdžius. Tai priemonė, kuri užtikrina lanksčią fiksaciją, suteikia matinį efektą ir natūraliai išryškina plaukų tekstūrą.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės patrinkite tarp delnų, kad gaminys suminkštėtų. Tuomet produktą tolygiai paskirstykite ant drėgnų arba sausų plaukų per visą jų ilgį ir modeliuokite norimą šukuoseną.

Water (aqua), cera alba (beeswax), tribehenin, cetyl alcohol, stearyl alcohol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, paraffinum liquidum (mineral oil), octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium polyacryloyldimethyl taurate, kaolin, ceteareth-25, caprlyic/capric triglyceride, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract, rosmarinus officinalis (rosemary) extract, urtica dioica (nettle) leaf extract, equisetum arvense (horsetail root) extract, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, tocopheryl acetate, hydrolyzed quinoa, fragrance (parfum), phenoxyethanol, caprylyl glycol, sorbic acid, aminomethyl propanol, caramel, hydrogenated polydecene, trideceth-10, benzyl benzoate, limonene

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės patrinkite tarp delnų, kad gaminys suminkštėtų. Tuomet produktą tolygiai paskirstykite ant drėgnų arba sausų plaukų per visą jų ilgį ir modeliuokite norimą šukuoseną.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pomada

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

5 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Valdas country flag 2022-09-21

Ilgai išliekantis malonus kvapas, vidutinio stiprumo fiksacija

Nerijus D. country flag 2022-06-06

Naudoju Reuzel pomadas jau ilgą laiką, nes jos skaniai kvepia ir plaukai lieka natūraliai matiniai, bet šukuosena išsilaiko ir be lako. Su šia pomada šukuosena išsilaikys visą dieną, jeigu būsite viduje, tačiau būnant ir lauke, išlaikys vos pusę dienos. Norint maksimaliai stipraus efekto, reikėtų naudoti juodą Reuzel pomadą - stiprios fiksacijos. :)

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Нина К. country flag 2024-02-22

Pirkau ne pirmą kartą. Labai malonus aromatas ir gerai išlaiko kirpimo formą. Vienintelis dalykas, kad stiklainyje jis greitai išdžiūsta.

Rasmus country flag 2022-12-31

Vidutinės išlikimo jėgos, atrodo labai gražiai ir natūraliai. Plaukai išlieka tiksliai tinkamoje formoje.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Reuzel Clay Matte plaukų formavimo pomada vyrams

Reuzel Clay Matte plaukų formavimo pomada vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui