Schwarzkopf Perfect Mousse ilgalaikiai plaukų dažai-putos

Schwarzkopf Perfect Mousse ilgalaikiai plaukų dažai-putos Padidinti

Schwarzkopf Perfect Mousse ilgalaikiai plaukų dažai-putos

Prekės ID: 40622
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 40622
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

6,99 €

Daugiau pasirinkimų
Prekės ID: 40622
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 40622
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., 3 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų dažymui, ilgai išliekantis, spalvai išlaikyti, suteikia elastingumo, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Plaukų dažai, Putos
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Be Amoniako
Saugos instrukcija Plaukų dažymo priemonė (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Henkel AG & Co. KGaA (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Schwarzkopf Perfect Mousse putų tipo dažai suteikia tolygią ir ilgai išliekančią, intensyvią spalvą. Puikiai padengia ir žilus plaukus. Kreminės tekstūros priemonę lengva naudoti, o švelnus aromatas dažymo procedūrą paverčia dar malonesne.

Dėžutėje: apsauginės pirštinės, buteliukas su aplikatoriumi ir spalvos aktyvatoriumi, spalvos gelis, pompa, po dažymo plaukus puoselėjantis kondicionierius, instrukcija.

Kaip naudoti: prieš naudojimą perskaitykite naudojimo instrukciją. Atlikite odos alergijos bandymą likus 48 valandoms iki dažymo. Dažus tepkite ant sausų, neplautų plaukų. Supilkite visą dažomąjį gelį į dažymo buteliuką. Užsukite ant jo antgalį putoms. Nekratykite buteliuko!  Apverskite jį  2-3 kartus, kad skysčiai susimaišytų. Išspauskite putų tiesiai sau į delną ir tepkite plaukus. Pasibaigus dažų veikimo laikui, šiek tiek sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu ir pamasažuokite, kad mišinys suputotų. Kruopščiai  išplaukite. 

Prekės dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Aqua (water, eau), coco-glucoside, coco-betaine, ethanolamine, peg-60 hydrogenated castor oil, sodium chloride, toluene-2,5- diamine sulfate, polyquaternium-22, plankton extract, serine, resorcinol, 2-methylresorcinol, sodium sulfite, tetrasodium edta, m-aminophenol, tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, ascorbic acid, parfum (fragrance); aqua (water, eau), hydrogen peroxide, etidronic acid, acrylates copolymer, sodium laureth sulfate, sodium hydroxide, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate; aqua (water, eau), cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, glycol distearate, dimethicone, distearoylethyl hydroxyethyl monium methosulfate, dicaprylyl carbonate, argania spinosa kernel oil, cocos nucifera (coconut) fruit extract, panthenol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, hydrolyzed keratin, glycerin, isopropyl alcohol, phenoxyethanol, methyl paraben, parfum (fragrance), polyquaternium-67, propylene glycol, citric acid, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: prieš naudojimą perskaitykite naudojimo instrukciją. Atlikite odos alergijos bandymą likus 48 valandoms iki dažymo. Dažus tepkite ant sausų, neplautų plaukų. Supilkite visą dažomąjį gelį į dažymo buteliuką. Užsukite ant jo antgalį putoms. Nekratykite buteliuko!  Apverskite jį  2-3 kartus, kad skysčiai susimaišytų. Išspauskite putų tiesiai sau į delną ir tepkite plaukus. Pasibaigus dažų veikimo laikui, šiek tiek sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu ir pamasažuokite, kad mišinys suputotų. Kruopščiai  išplaukite. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką. Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų. Vengti kontakto su akimis! Jei produktas patenka į akis plauti šiltu vandeniu! Naudoti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ana country flag 2020-09-23

Nesitikėjau tokio puikaus rezultato, pirkau spalva 388, tamsiai raudona ruda. Dar tiek komplimentu dėl spalvos nesu gavusi. O kai dažiau tai patiriau lengvą šoką, nes vidutinio ilgo plaukus nudažiau per 10 minučiu. Labai lengvai dažėsi ir spalva gavosi tolygį. Visada pirkdavau po 2-3 pakuotes, nes turiu gana daug plaukų, o čia mano nuostabai užteko vienos dėžutės.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Piret country flag 2023-01-25

Labai geras ir patogus naudoti.

Jelena V. country flag 2021-11-25

Schwarzkopf Perfect Mousse Šie dažai man labai patiko. Natūralios spalvos, gyvi plaukai. Esu labai patenkinta.

Parašyti atsiliepimą

Schwarzkopf Perfect Mousse ilgalaikiai plaukų dažai-putos

Schwarzkopf Perfect Mousse ilgalaikiai plaukų dažai-putos

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui