Phyto Phytomillesime Cleansing Care Cream kremas dažytiems plaukams

Phyto Phytomillesime Cleansing Care Cream kremas dažytiems plaukams Padidinti

Phyto Phytomillesime Cleansing Care Cream kremas dažytiems plaukams

Prekės ID: 56166
Prekės ID: 56166

11,99 €

Prekės ID: 56166
Prekės ID: 56166

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Spalvai išlaikyti, užfiksuoja spalvą, giliai valantis, valymui, apsaugo, ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, stiprinamasis, raminanti, puoselėja
Produkto tipas Kremas, Plaukų kremas
Plaukų būklė/tipas Dažytiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Šviesiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su Vitaminais, Su Antioksidantais, Su Edelveiso ekstraktu

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Phyto Phytomillesime Cleansing Care Cream kremas dažytiems plaukams švelniai valo plaukus ir turi neputojančią tekstūrą.

Šis kremas taip pat turi anti-blukimo poveikį, kuris apsaugo ir pailgina spalvos intensyvumą, kad ji neišnyktų greičiau, nei turi, ir tinka visiems plaukų tipams. 

Sudėtyje esantis obuolių ekstraktas, Red Love® kompleksas ir vitaminai bei antioksidantai apsaugo jūsų plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio sustiprindami jų apsauginį barjerą ir taip išlaikydami spalvos pigmentus plauko viduje. Edelveiso gėlių ekstraktas, žinomas dėl savo antioksidacinio turtingumo, ramina plaukus, kuriuos atakuoja per daug agresyvių ploviklių arba formavimo prietaisų, tokių kaip plaukų džiovintuvas ar tiesintuvas, šaltis ar karštis.

Kaip naudoti: Norėdami giliai išvalyti plaukus, ant sausų plaukų užtepkite valomąjį kremą. Švelniai įmasažuokite ir paskirstykite kremą per visą plaukų ilgį. Palikite veikti 2–5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. 

Saponaria officinalis laef / root extract. water - inulin - decyl glucoside - limnanthes alba (meadowfoam) seed oil - glycerin - hydroxyethylcellulose - citric acid - perfume / fragrance - cetyl alcohol - xanthan gum hydrolyzed pea protein sodium benzoate ceyl stearate isostearyl isostearate potassium cetyl phosphate - stearic acid - tetrasodium edta - Leontopodium alpinum extract - tocopherol -oryza sativa (rice) seed protein - potassium sorbate - malus domestica fruit extract - Hydroxy - phenoxyethanol - phytic acid - oryza sativa (rice) extract - gluconolactone.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Norėdami giliai išvalyti plaukus, ant sausų plaukų užtepkite valomąjį kremą. Švelniai įmasažuokite ir paskirstykite kremą per visą plaukų ilgį. Palikite veikti 2–5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas

Parašyti atsiliepimą

Phyto Phytomillesime Cleansing Care Cream kremas dažytiems plaukams

Phyto Phytomillesime Cleansing Care Cream kremas dažytiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui