Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionierius dažytiems plaukams

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionierius dažytiems plaukams Padidinti

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionierius dažytiems plaukams

Prekės ID: 30468
 4.6/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 30468
Pirkėjų atsiliepimai: 5

16,99 €

Prekės ID: 30468
 4.6/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 30468
Pirkėjų atsiliepimai: 5

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, suteikiantis apimties, apimčiai, tankinantis, drėkinimui, maitinanti, spalvai išlaikyti, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, gaivinanti, stiprinamasis, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, tekstūrai išryškinti, grąžina gyvybingumą, švelnininimui, daro plaukus lengviau valdomus, palengvina plaukų iššukavimą, storinantis
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Dažytiems, Pažeistiems, Nualintiems, Retiems, Silpniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Mėtų Ekstraktu, Su Citrinų Ekstraktu, Su mėlynių ekstraktu, su žaliosios arbatos ekstraktu, Su Mielių ekstraku, Su apelsinų ekstraktu, Su Eteriniais Aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Pipirmėčių aliejumi , Su UV filtru, Su Amino rūgštimi, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su vitaminu B3, Su Lecitinu, Su lecitinu, Su Biotinu, Su Pantenoliu, Su Niacinamidu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo Wella (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nioxin System 4 Scalp Therapy Revitalising Conditioner plaukų kondicionierius regeneruoja cheminių procedūrų pažeistus plaukus.

Unikalia formule pasižymintis produktas sukurtas tam, kad padėtų atgaivinti retėjančius, lūžinėjančius, dažno dažymo nualintus plaukus. Nioxin 4 Conditioner plaukų kondicionierius efektyviai stiprina vidinę plaukų struktūrą ir didina jų atsparumą pažeidimams. Dėl to ši priemonė padeda atkurti sveiką plaukų išvaizdą, natūralų jų gyvybingumą bei tankumą.

Produktas pasižymi efektyviu drėkinamuoju poveikiu ir saugo plaukus nuo pakartotinio išsausėjimo. Naudojant šį Nioxin System 4 kondicionierių plaukai tampa gyvybingi, sveiki ir vizualiai tankesni. Priemonė taip pat sugrąžina plaukams elastingumą, švelnumą ir spindesį. Dėl to plaukus lengviau prižiūrėti, suvaldyti ir iššukuoti. Tačiau sudėtyje esantis veikliųjų medžiagų kompleksas ne tik stiprina plaukus, bet ir saugo dažytų plaukų spalvą nuo blukimo.

Pagrindinės ypatybės, kuriomis pasižymi Nioxin 4 kondicionierius:

  • efektyviai sustiprina plaukus;
  • saugo nuo plaukų lūžinėjimo;
  • atkuria plaukų elastingumą;
  • suteikia plaukams žvilgesio;
  • atgaivina galvos odą;
  • neapsunkina plaukų.

Profesionalų poveikį užtikrinantis Nioxin System 4 Conditioner plaukų kondicionierius drėkina, stiprina plaukus ir didina jų atsparumą pažeidimams. Dėl to plaukai mažiau lūžinėja, veliasi, atrodo sveiki, stori ir tankūs.

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser plaukų kondicionierius yra antroji trijų žingsnių Nioxin System 4 programos dalis. Todėl siekiant efektyvaus rezultato, Nioxin System 4 kondicionierių rekomenduojama naudoti kartu su kitais tos pačios linijos produktais.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo šaknų iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

aqua, cetyl alcohol, stearamidopropyl, dimethylamine, stearyl alcohol, quatemium-18, phenoxyethanol, benzyl alcohol, cetearyl alcohol, hydroxypropyl guar, bis-aminopropyl dimethicone, glyceryl stearate, oleyl alcohol, methylparaben, propylparaben, polysorbate 60, mentha piperita oil, mentha arvensis leaf oil, menthol, edta, hydroxyethylcellulose, citric acid, propylene glycol, camellia sinensis leaf extract, cystine bis-pg-propyl silanetriol, biotin, lecithin, niacinamide, panthenol, tocopheryl acetate, foeniculum vulgare fruit extract, faex extract, acer saccharum extract, citrus limon peel extract, saccharum officinarum extract, vaccinium myrtillus leaf extract, citrus aurantium dulcis fruit extract, cl 42090, potassium sorbate, sodium benzoate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo šaknų iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

5 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Vaida country flag 2023-07-29

Puiki priemonė. Naudoju kartu su Nioxin System4 šampūnu. Plaukų būklė pagerėjo. Ačiū.

Viktorija country flag 2020-01-29

Mažiau slenka plakai.

Rima K. country flag 2019-12-27

Labai patinka dažytiems aukams

  • 0 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Ana country flag 2019-09-20

Aš esu labai sužavėta šitą linija. Inai tikrai nuostabi, siūlau visiems pabandyti verta. Plaukai minkšti, gyvybingi ir neaupsunke. Aš rimtai sakau išbandyti šitą linija.
Užsisakius greik ateina. Pavyzdžiui man atėjo per dvi darbo dienas. Labai džiaugiuosi. Ačiū save24 už tikrai kokybiška kosmetika

  • 1 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionierius dažytiems plaukams

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionierius dažytiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui